Νούμερα και Πρεμιέρες ( μέρος Β)

0
Πρεμιέρες , πρεμίερες και πάλι πρεμιέρες. Πολλές πρεμιέρες κι όσο υπάρχουν εγω θα γράφω και την συνέχεια! Η αλήθεια είναι οτι αυτή είναι η αγαπημένη μου εποχή στην τηλεόραση, νομίζω πως πολλοί απο εσάς είστε σαν εμένα. 
Απο περιέργια και μόνο θέλετε να δείτε μια πρεμιέρα απλά και μόνο γιατι είναι πρεμιέρα. Κι αν δεν την είδες εσυ θέλεις να ξέρεις πόσοι την είδαν , άν άρεσε ή αν δεν εντυπωσίασε. Και αυτή την εβδομάδα λοιπόν πολλές εκπομπές ξεκίνησαν για την φετινή σεζόν. Ας δούμε πώς τα πήγαν.
Πρώτη και καλύτερη αυτή του καθημερινού σήριαλ του ΑΝΤ1. Το Μπρούσκο την περασμένη τηλεοπτική σεζόν έκανε την ανατροπή και κατάφερε να αγαπηθεί πολύ απο το τηλεοπτικό κοινό.
Δύο οι πρεμιέρες για το Μπρούσκο, η πρώτη την Κυριακή 29/9 με το πρώτο διπλό επεισόδιο που έκανε 23,9 στο σύνολο και 21,3 στο νεανικό κοινό. Η δεύτερη "πρεμιέρα" της σειράς ήταν την Δευτέρα αυτή την φορά στην ώρα που θα προβάλλεται καθημερινά. Και εκεί λοιπό η σειρά τα πήγε πολύ καλά σημειώνοντας 24% στο σύνολο και 26,1 % στο νεανικο κοινό καταφέρνοντας μάλιστα να ανεβάσει τα ποσοστά του σταθμού για εκείνη την ώρα περίπου 15 μονάδες.Νούμερα που κατάφερε να κρατήσει και την χθες Τρίτη.
Η σειρά φέτος μπαίνει πιο άνετα στο παιχνίδι  αφού πλέον γνωρίζουμε τους πρωταγωνιστές και έχουμε ταυτιστεί περισσότερο με τις ιστορίες τους. Για μένα μεγάλο λάθος του σταθμού να δίνει σε dvd μαζί με περιοδικό την συνέχεια καθώς μπορεί να μην πουλάνε τόσα πολλά αντιτυπα αυτά τα περιόδικά αλλά αλλο πόσα πουλάνε κι άλλο πόσοι έχουν την δυνατότητα να το δούνε.
 Σαρωτική ήταν η πρεμιέρα για ΤΟ ΠΡΩ1ΝΟ του ΑΝΤ1 που κατάφερε να σημειώσει στην πρεμιέρα 41,8 και 43,5 στο νεανικό κοινό , πράγμα που δείχνει οτι το κοινό περίμενε να δεί τον Γίωργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και όλη την παρέα τους, η οποία φέτος είναι αρκέτα καλύτερη απο πέρσυ. Και μην ακούσω οτι το κοινό το πρωί είναι συγκεκριμένο και ο κόσμος που βλέπει εκείνη την ώρα δεν είναι πολύς. Αυτό το κοινό ήταν πάντα και αυτό θα συνεχίσει να είναι. Και με τέτοια νούμερα δύσκολα θα πέσουν...
Σειρά είχε η Ελένη , να σας πώ την πικρή μου αλήθεια εγω βαρέθηκα , αλλα θα σας τα πώ πιο αναλυτικά άλλη φορα! Η εκπομή παρ'όλα αυτά κατάφερε να τα παέι πολύ καλά σημειώνοντας 22,7 στο σύνολο και 32.3 στο νεανικό κοινό, αφήνοντας την Τατιάνα αρκετά πίσω να καταφέρνει το 10,3 και 8,1 αντοίστιχα. Η ίδια περίπου διαφορά σημειώθηκε και χθές με μια ελαφριά πτώση της Ελένης στο 19 και 27,9 του νεανικού.
Δεν ξέρω αν πήρατε και πολύ χαμπάρι την επόμενη πρεμιέρα ,αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έγινε. Ο λόγος για την εκπομπή "Αυτά είναι" του Σκάι με την Μαρία Ηλιάκη πρωταγωνίστρια και στο πλευρό της τον Μάκη Πουνέντη. Η Μαρία Ηλιάκη πήρε το Δέστε τους και το μετέφερε στον Σκάι χωρίς κανένα ενδιαφέρον μιας και πλέον γίνεται σαφές οτι το Δέστε τους στηριζοταν μόνο στον Νίκο Μουτσινά , κατα τα άλλα η εκπομπή σημείωσε 8.1 και 9,3 στο νεανικό κοινό, τα αποία και πολυ λογικά δεν κατάφερε να κρατήσει και την επόμενη μέρα που σημείωσε 5,8 5,4 αντίστοιχα. ( Η μόνη που μπορεί να χάρηκε απο αυτή την πρεμιέρα είναι η Καινούριου.)
Πρώτη εκπομπή για την φετινή σεζόν και για το Άκου τι Είπαν. Το τηλεπαιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο μετά την περσινή του επιτυχία επέστρεψε στις οθόνες μας και χαρησε στον ALPHA 15,8 και 22,9 στο νεανικό, νούμερα λίγο πιο κάτω απο οτι είχαμε συνηθίσει πέρσυ.
 Στις 8 είχαμε δυο πρεμιέρες. Η πρώτη ήταν αυτή του Κάτι Ψήνεται , το μαγειρικό ριάλιτι επέστρεψε στις οθόνες μας και στην πρεμιέρα του έκανε 15,8 και 19.3 στο νεανικό , την δεύτερη μέρα όμως κατάφερε να αποδείξει οτι δεν ονομάστηκε τυχάια ο κυρίαρχος της ζώνης αφού την δευτερη μέρα κατάφερε να βγεί πρώτο με 20,2 και 19.3 αντίστοιχα.
Η δεύτερη (περίπου) πρεμιέρα ήταν αυτή του ανανεωμένου δελτίου ειδήσεων του Mega . Τα όσα έγιναν τα είδατε δεν χρειάζεται να τα ξαναλέω. Για άλλη μια φορά το Mega κατάφερε να μας αποδείξει ότι δεν το χει με τις πρεμιέρες. Προσωπικά το δελτίο δεν με εντυπωσίασε. Δεν νομίζω ότι ήταν απαραίτητο να δώ την Σαράφογλου όρθια για ενημέρωθώ καλύτερα. Το δελτίο κατάφερε το 20,1 στο σύνολο και 16,8 στο νεανικό , μια ανάσα πίσω απο αυτό του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη που σημείωσε 20,2 και 17 αντίστοιχα. Το δελτίο κατάφερε και εχθές να κρατήσει τα νούμερα του.
Αυτές ήταν οι πρεμιέρες για αυτή την εβδομάδα , έρχονται κι άλλες.... Το νού σας! 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !