Βαίτσου – Γεωργίου: Η επιτυχία της σειράς και ο δεύτερος κύκλος!

0
Για την δεύτερη σεζόν της σειράς «Μπρούσκο», αν περίμεναν αυτή τη τόσο μεγάλη επιτυχία της σειράς αλλά και τι να περιμένουμε από τον δεύτερο κύκλο, μίλησαν οι πρωταγωνιστές Ελένη Βαίτσου και Ανδρέας Γεωργίου.

«Είμαι συγκινημένος που έχει ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς με την ίδια δυναμική που είχε την πρώτη χρονιά και ακόμα μεγαλύτερη. Φέτος νιώθω πιο σίγουρος και ευχαριστημένος, επειδή εισπράττουμε καθημερινά την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου», λέει ο Ανδρέας Γεωργίου ενώ η Ελένη Βαιτσου συμπηρώνει: «Δεν υπάρχει το άγχος της καινούργιας σειράς, αλλά μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στο κοινό και προσπάθεια για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Αισθάνομαι υποχρεωμένη να δείχνω τη συνέπεια που πρέπει απέναντι στο ρόλο μου και να τον εξελίσσω. Πλέον, έχω συνηθίσει τους απαιτητικούς ρυθμούς της δουλειάς και ξέρω καλύτερα τι να περιμένω και πως να προστατευτώ»

Περιμένατε την επιτυχία της σειράς;
Ε. Β.: «Αυτό είναι κάτι που ήλπιζα. Δεν ήξερα τι ακριβώς να περιμένω, αν και φάνηκε εξαρχής πόσο προσεγμένη δουλειά θα ήταν»
Ποιο στοιχείο της πιστεύετε ότι κέρδισε το κοινό; Ε. Β.: «Υπήρξε ένα σύνολο πραγμάτων που έκαναν το «Μπρούσκο» να αγαπηθεί τόσο. Το σενάριο, οι συντελεστές και φυσικά, το ότι αρχικά αγαπήθηκε από εμάς, που δουλεύουμε σ' αυτό»

Τι να περιμένουμε από τον δεύτε¬ρο κύκλο της σειράς; Α. Γ.: «Σίγουρα πολλές καινούργιες ιστορίες, μεγάλες ανατροπές, νέους χαρακτήρες, πολλά ταξίδια, ωραίες εικόνες. Γενικά φέτος έχουμε όρεξη να κάνουμε καινούργια πράγματα, προκειμένου να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και θαυμαστών», λένε στο περιοδικό Hello.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !