Η επιστροφή του Β. Κούκουρα στην μικρή οθόνη με... παιχνίδι λέξεων!

Unknown
0
Πέντε χρόνια εκτός τηλεόρασης τον... ανάγκασαν να επιστρέψει -έστω και ως παρουσιαστής- στο παιχνίδι με τις λέξεις του ΑΝΤ1, που προβάλλεται καθημερινά στη μεσημεριανή ζώνη και το σαββατοκύριακο στις 7.30 το πρωί. Ο Βασίλης Κούκουρας έκανε comeback στη μικρή οθόνη έπειτα από πολλά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος άφησε εποχή ως καρδιοκατακτητής Μάνθος Φουστάνος στο μεγάλο τηλεοπτικό hit των 90s «Κωνσταντίνου και Ελένης» (το οποίο προβάλλεται ακόμα σε επανάληψη λίγη ώρα μετά τη νέα τηλεοπτική εμφάνισή του), έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό χρέη παρουσιαστή στο «TV quiz».

Το παιχνίδι

Πρόκειται για ένα ζωντανό παιχνίδι, στη διάρκεια του οποίου παίρνουν τηλέφωνο ενδιαφερόμενοι τηλεθεατές και καλούνται να βρουν τη λέξη που κρύβεται ανάμεσα σε μπερδεμένα γράμματα για να κερδίσουν χρήματα. Δύσκολοι καιροί, βλέπετε, και οι τηλεοπτικές προτάσεις δεν περισσεύουν. Παρόμοια προγράμματα υπάρχουν την ίδια ώρα και σε άλλα κανάλια. Κανένα όμως δεν το παρουσιάζει μια τόσο αναγνωρίσιμη προσωπικότητα. Συνήθως τις θέσεις των παρουσιαστών καλύπτουν νεαρά αγόρια και κορίτσια με μικρή εμπειρία στην τηλεόραση.
Ο Βασίλης Κούκουρας ξεκίνησε την τηλεοπτική πορεία του το 1990 και κατάφερε να ξεχωρίσει ως Βασίλης στο σίριαλ «Εμείς κι Εμείς» τέσσερα χρόνια μετά. Η μεγάλη επιτυχία του ήρθε με το «Κωνσταντίνου και Ελένης», ενώ η τελευταία σειρά που έπαιξε ήταν «Η ζωή της άλλης» (το 2009).
Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !