Πώς μας φάνηκαν οι "Συμμαθητές";

Γιώργος Τζοβάρας
0
Χθες έκανε πρεμιέρα η πολυσυζητημένη σειρά του Αντ1 "Συμμαθητές" με ένα μεγάλο καστ πολύ γνωστών ηθοποιών και στο τιμόνι της σκηνοθεσίας τον έμπειρο στην κωμωδία Βασίλη Θωμόπουλο.

Ομολογώ πως τα trailer δεν με είχαν πείσει για την σειρά. Έβρισκα την ιστορία λίγο βαρετή και χωρίς ιδιαίτερο χιούμορ. Όμως παραδέχομαι πως είχα άδικο! Η σειρά είναι πολύ καλή. Η ιστορία έχει ωραία πλοκή, ενώ οι ατάκες δίνουν και παίρνουν. Το γέλιο πραγματικά βγαίνει αυθόρμητα. Οι ηθοποιοί έχουν αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο τους χαρακτήρες ενώ η σκηνοθεσία είναι όπως πρέπει. Είναι μια καθαρά οικογενειακή κωμωδία που θυμίζει καλή τηλεόραση. Δεν υπάρχουν βωμολοχίες και ουρλιαχτά για να προκληθεί το γέλιο παρά μόνο έξυπνες ατάκες και προσεγμένες ερμηνείες. Ακόμη, εντύπωση μου έκαναν και τα νέα παιδιά που πρωταγωνιστούν και πραγματικά είναι ταλαντούχα. Μπαίνοντας στο twitter διάβασα μόνο θετικά σχόλια(με εντυπωσίασε αυτό!!). Τέλος το γεγονός ότι μέρος της ιστορίας διαδραματίζεται την δεκαετία του '80 δείχνει την διαφορετικότητα και την πρωτοτυπία της συγκεκριμένης σειράς. 

Στα αρνητικά, ίσως το ότι κάποιες σκηνές της σειρά θυμίζουν αρκετά τους Βασιλιάδες του Mega (ειδικά η εταιρία). Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν καθιστά τη σειρά κακή, ούτε καν μέτρια. Αν κάτι, όμως, πρέπει να προσπαθήσουν να διορθώσουν στον Αντ1 είναι η προώθηση του προγράμματος. Τα trailer δεν είναι αντιπροσωπευτικά, ενώ οι εκπομπές του σταθμού δεν προωθούν αρκετά καλά τις νέες παραγωγές. Για παράδειγμα χθες το πρωί καλεσμένη στο Πρωιν΄ήταν η Πηνελόπη Πλάκα που εμφανίστηκε στη σειρά για 2 μονόλεπτες σκηνές. Καλύτερη επιλογή θα ήταν ο Μάριος Αθανασίου, ο Κρατερός Κατσούλης ή η Μαριάννα Τουμασάτου που κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Παρόλα αυτά είναι φανερό πως όλες οι παραγωγές της νέας εταιρίας του Πέτρου Μπούτου έχουν υψηλό επίπεδο και είναι ιδιαίτερα αξιόλογες. Αξίζουν, λοιπόν, πολλά συγχαρητήρια στην Ants Production Hub. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !