Συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος συνεργός του Παλαιοκώστα

Unknown
0
Συνελήφθη στις πέντε και μισή τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, την ώρα που ετοιμαζόταν να πετάξει με πτήση της Ryan Air για Βρυξέλλες ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης. Ο αντιεξουσιαστής, είχε συλληφθεί στις 20 Αυγούστου του 2008 μαζί με το Βασίλη Παλαιοκώστα για την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.
 Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του αεροδρομίου που δεν αφήνουν τίποτα να περάσει χωρίς έλεγχο δημιουργώντας ένα αόρατο δίχτυ προστασίας στο αεροδρόμιο, είχαν πληροφορίες ότι ο αναρχικός θα πετούσε στο εξωτερικό. Μόλις τον είδαν να εμφανίζεται με τη φίλη του τον έθεσαν υπό στενή παρακολούθηση και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τον συλλάβουν.
 Η ώρα ήταν λίγο μετά τις πέντε. Ο Γεωργιάδης μαζί με τη φίλη του, έκαναν ηλεκτρονικό τσεκ ιν και στη συνέχεια πέρασαν στην περιοχή του αεροδρομίου για επιβίβαση. Εκεί, αστυνομικοί της ασφάλειας του αεροδρομίου και της ΥΔΕΖΙ, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει. 'Ήρεμος και χωρίς να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση τους ακολούθησε στον ειδικό χώρο κράτησης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος υποστήριξε ότι θα πήγαινε σε σπίτια φίλων του στο Βέλγιο ενώ επαναλάμβανε ότι δεν είχε απαγόρευσή εξόδου από τη χώρα.
 Πάνω του κουβαλούσε δύο βιβλία αναρχικού περιεχομένου και μια λίστα με βιβλία που όπως είπε του είχαν παραγγείλει φίλοι του. Μάλιστα βρέθηκε και το εισιτήριο επιστροφής που είχε βγάλει για τις 24 του μηνός.
 Ο Γεωργιάδης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας παραβίασης περιοριστικών όρων.

Protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !