Οι «Συμμαθητές» θα... κάνουν παρέλαση!

0
Θέλουν να τους κάνουν καθημερινή παρέα των τηλεθεατών και για το λόγο αυτό είναι αποφασισμένοι ακόμα και να τους βάλουν να… παρελάσουν. Ο λόγος για την καινούργια σειρά, τους «Συμμαθητές», που πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλει καθημερινά ο ΑΝΤ1. Γνωρίζοντας δε ότι η σειρά θα αντιμετωπίσει καθημερινά σκληρούς αντιπάλους, τα στελέχη στο κανάλι του Αμαρουσίου προγραμμάτισαν να τους βγάλουν στον αέρα, στις 28 Οκτωβρίου.
Η καινούργια σειρά λοιπόν θα… παρελάσει το βράδυ ανήμερα της εθνικής μας εορτής στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και μάλιστα η παραμονή της θα διαρκέσει αρκετή ώρα, αφού αποφάσισαν να προβάλλουν διπλό επεισόδιο, ώστε να βάλουν τους τηλεθεατές στον κόσμο των «Συμμαθητών»!

Η ιστορία αναφέρεται στη ζωή κάποιων παλιών συμμαθητών και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου «Το πάρτι της αποφοίτησης από το λύκειο σηματοδοτεί το τέλος μίας εποχής για την παρέα του Παύλου, της Μαριλένας, του Αντρέα, του Γρηγόρη, της Βάλιας, της Κρίστης και του Λευτέρη. Εκείνη την τελευταία νύχτα θα μπερδέψουν, χωρίς να το καταλάβουν, τις ζωές τους. 20 χρόνια μετά, ένα τυχαίο γεγονός, θα προκαλέσει ένα αλυσιδωτό, άτυπο reunion όπου όλη η παρέα θα έρθει αντιμέτωπη με τα ευτράπελα εκείνης της νύχτας και της νεανικής τους ανεμελιάς. Η νέα, καθημερινή κωμωδία του ΑΝΤ1 είναι βασισμένη στην πολυβραβευμένη σειρά “Graduados”, που έκανε πρεμιέρα στην Αργεντινή το 2012 και έρχεται για να προκαλέσει νοσταλγία, κωμικές καταστάσεις, ερωτικά μπερδέματα, παρεξηγήσεις και συγκινητικές στιγμές. Η παρέα του τότε γίνεται παρέα του τώρα, ενώ η τυχαία συνάντηση που τους ξανασμίγει θα φέρει στο φως έναν ανείπωτο εφηβικό έρωτα και ένα μεγάλο μυστικό που θα ανατρέψει τις ζωές όλων των τους… για πάντα!».

Το σενάριο υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου και τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Θωμόπουλος και ο Πάνος Κούτρας. Πρωταγωνιστούν οι: Κρατερός Κατσούλης, Μαριάννα Τουμασάτου, Παύλος Χαϊκάλης, Μάριος Αθανασίου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νικολέτα Καρρά, Πηνελόπη Πλάκα, Μιχάλης Μαρίνος, Χριστίνα Τσάφου, Σπύρος Πούλης, Νίκη Λάμη, Αντώνης Κρόμπας, Φαίδρα Δρούγκα, Αναστασία Παντούση, Ρένος Ρώτας, Αουλόνα Λούπα, Γιάννης Φραγκίσκος, Άρης Τσάπης, Περικλής Αλμπάνης, Ιάσωνας Μανδήλας, Βερίνα Χιώτη, Φαίδωνας Φαρίντ.

Με την απόφασή τους η σειρά να ξεκινήσει την 28η Οκτωβρίου με διπλό επεισόδιο, τα στελέχη του ΑΝΤ1 πιστεύουν ότι την πρεμιέρα της θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν πολλοί τηλεθεατές, ώστε να συνεχίσουν καθημερινά κάθε βράδυ να συντονίζονται στη συχνότητά τους.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !