Φιλοσοφική Αθηνών: Οι καθηγητές έκαναν μάθημα στο πάρκινγκ!

Unknown
0
Η πιο ηχηρή απάντηση στο «λουκέτο» στη Φιλοσοφική ήταν το μάθημα που οργάνωσαν καθηγητές του Τμήματος Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας στο πάρκινγκ της Σχολής.
 Παρά την κατάληψη κάποιων φοιτητών, που διαμαρτύρονται για τα μέτρα φύλαξης που προωθεί ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης και εφόσον δεν έβρισκαν αίθουσα, οι καθηγητές παρέδωσαν την προγραμματισμένη για χθες ύλη τους στο πάρκινγκ της σχολής. Οι φοιτητές κάθισαν στο πεζούλι και παρακολούθησαν ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα για την Ιστορία της Παιδείας.
 Ακόμα, μπροστά στην είσοδο της Φιλοσοφικής οι λιγοστοί φοιτητές που περιφρουρούσαν το λουκέτο αντιμετώπισαν τις αντιδράσεις των συμφοιτητών τους αλλά και καθηγητών.
 Βέβαια, υπήρχαν και πανεπιστημιακοί που επικρότησαν το λουκέτο, ενώ κάποιοι άλλοι δεν θέλησαν να πάρουν ευθέως θέση.
 Υπήρξαν και εκείνοι που βροντοφώναξαν «Σχολές ανοιχτές. Φτάνει πια»! όπως έγραφαν τα χαρτιά-αυτοσχέδια πανό από καθηγήτριες της σχολής.
 «Οφείλουμε να κάνουμε το μάθημά μας. Ας μην επιχειρηματολογούμε για τα αυτονόητα. Γι’ αυτό με πληρώνει το ελληνικό κράτος, για να είμαι σήμερα στη δουλειά μου» ανέφερε η Μαρίζα Φουντοπούλου, πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ.
 Η ίδια με τον επίκουρο καθηγητή του ίδιου Τμήματος Δημήτρη Φωτεινό έκαναν μάθημα σε περίπου 20 φοιτητές στον χώρο του παρκινγκ της σχολής.

Star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !