...΄΄Ολοι σφάζονται΄΄ στο ΄΄Ολα παίζουν΄΄;; Τι συμβαίνει τελικά με την Κατερίνα Καινούριου;

Unknown
0
Η ξαφνική αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από το πλατό την Τρίτη ήταν η αφορμή για να «φουντώσουν» οι φήμες ότι συμβαίνει το δεύτερο και ότι το παρεάκι του Alpha μόνο καλά δεν περνάει, ειδικά μετά τις χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής!
 Σύμφωνα με το star.gr, η ξανθιά παρουσιάστρια έφυγε από την εκπομπή λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, με την ίδια να λέει νωρίτερα «Νιώθω μια ζαλάδα. Έχω μια αδιαθεσία σήμερα αν με βλέπετε κάπως...».
 Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που είδαν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας, η Κατερίνα Καινούργιου δεν αισθανόταν καλά διότι νωρίτερα υπήρξε ένας καβγάς ανάμεσα σε εκείνη και την υπεύθυνη της εκπομπής, Ιζαμπέλα Σασλόγλου.
 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κα Σασλόγλου ανακοίνωσε στην ξανθιά παρουσιάστρια ότι δεν θα βγαίνει στον «αέρα» το πρώτο μισάωρο της εκπομπής που έχει και την υψηλότερη τηλεθέαση, θέλοντας να δώσει μεγαλύτερο ρόλο στη Μπέττυ Μαγγίρα.
 Μετά από αυτό το επεισόδιο το κλίμα στην εκπομπή είναι κάπως... παγωμένο, ενώ οι σπόντες μεταξύ των παρουσιαστών πάνε και έρχονται! Την ίδια ώρα η Τατιάνα Στεφανίδου σχολίασε μέσα από την εκπομπή της για τις εξελίξεις στην εκπομπή "Όλα Παίζουν": «Εμείς δεν θέλουμε να τα βρούμε γιατί είμαστε στο Star και βλέπουμε FM Live!».
 Από την άλλη, η Σάσα Σταμάτη είπε ότι επικοινώνησε με την Κατερίνα Καινούργιου η οποία της είπε: «Την πήρα χθες το βράδυ τηλέφωνο και ακόμα περιμένει να δει τι θα γίνει. Θα μπαίνει ή θα βγαίνει στο πρώτο μισάωρο».
 Εδώ που τα λέμε τρεις γυναίκες στην ίδια εκπομπή δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα! Το "σφάξιμο" ήταν θέμα χρόνου!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !