Σάλος στο διαδίκτυο! Ο πρωταγωνιστής του Μπρούσκο ειρωνεύτηκε άστεγο

Λευτέρης Προβιάς
0
Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Μπρούσκο»έκανε ένα σοβαρό λάθος και το πληρώνει με δεκάδες αντιδράσεις έξαλλων ανθρώπων, οι οποίοι είναι ακόλουθοί του στο Instagram. Ο Κύπριος ηθοποιός, που σκηνοθετεί και γράφει σενάρια, ανάρτησε φωτογραφία που απεικονίζει έναν άστεγο ο οποίος φοράει πολύχρωμα ρούχα, με τη λεζάντα από κάτω να γράφει «Stylish», δηλαδή Στυλάτος!
 Μερικά από τα σχόλια ήταν: «Μην το κοροϊδεύετε, γιατί ενώ εσείς κοιμάστε ήρεμοι στα κρεβάτια σας, αυτός ο άνθρωπος κοιμάται στον κρύο χειμώνα» και «Είναι αστείο; Το γεγονός ότι εσύ κάνεις τα ταξιδάκια σου, τρως το φαγάκι σου κι έχεις μια στέγη, ενώ ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει τη δυνατότητα να επιβιώσει;».
Μετά από τις αντιδράσεις και τους άσχημους χαρακτηρισμούς σε βάρος του, ο ηθοποιός παρενέβη κάτω από την ανάρτησή του, λέγοντας: «Μια φωτογραφία μπορεί μόνο να κοροϊδέψει ρε παιδιά; Δεν μπορεί να είναι μια φωτογραφία που να μας θυμίζει ότι υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που δεν έχουν τα πιο απλά; Για να μην ξεχνάμε; Μην τρέχει πάντα το μυαλό μας στην ίντριγκα...»
Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου, με τον χαρακτηρισμό για τον άστεγο «stylish» και το... διορθωτικό του σχόλιο έπειτα από τις αντιδράσεις και τις διαμαρτυρίες των ακολούθων του

The toc

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !