Μήπως είναι η χρονιά του Alpha;

Λευτέρης Προβιάς
1
Μπορεί τα δύο μεγάλα κανάλια, Mega και Ant1, να έχουν μπει στον αγώνα της τηλεθέασης με πολύ φιλόδοξα προγράμματα, δε φαίνεται όμως να αποδίδουν όλες οι εκπομπές ή σειρές στις οποίες βασίζονταν για σίγουρα αποτελέσματα. Αντίθετα, πολύ καλή χρονιά φαίνεται να διανύει μέχρι τώρα ο Alpha ο οποίος πέρυσι είχε την πιο επιτυχημένη σεζόν στη ιστορία του.

Έχοντας ρίξει στη μάχη προγράμματα που ο κόσμος έχει ήδη αγαπήσει καταφέρνει να σημειώνει πολύ υψηλές τηλεθεάσεις σκαρφαλώνοντας πολύ συχνά στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης, ειδικά στα νεανικά κοινά. Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που διανύει μία από τις πιο καλές της σεζόν από τότε που πήγε στον Alpha, χτυπώντας 30άρια καθημερινά στο κοινό 15-44, το "Άκου τι είπαν" με το Χρήστο Φερεντίνο, το καθημερινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το "Τσαντίρι" του Λάκη Λαζόπουλου, το "Πάμε Πακέτο" με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, το "Φως στο τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη και το "Happy Day" με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τιμόνι να ανατρέπει τα δεδομένα της πρωινής ζώνης.

Όχι, δεν ξέχασα να αναφέρω την σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" απλά πιστεύω πως για αυτή τη σειρά αξίζει να γίνει ξεχωριστή αναφορά. Νομίζω δεν θα υπερβάλω αν χαρακτηρίσω αυτή τη σειρά φαινόμενο, καθώς με πολύ χαμηλό μπάτζετ καταφέρνουν και δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που προσελκύει τρεις φορές -πλέον- την εβδομάδα κοντά στο 40% του κοινού.

Σίγουρα, όπως και όλα τα κανάλια, έχει τα καλά χαρτιά του αλλά και τα αδύναμα. Ο λόγος φυσικά για την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, "Σπίτι μου σπιτάκι μου" καθώς και την καθημερινή εκπομπή "Όλα παίζουν" οι οποίες δε φαίνεται να συγκινούν ιδιαίτερα το κοινό. Η δεύτερη βρίσκεται μόλις στη δεύτερη εβδομάδα προβολής της, αλλά τα νούμερα έχουν ήδη πέσει αρκετά, παρά το δυνατό lead in που παίρνουν.

Μήπως τελικά δούμε την έκπληξη φέτος; Μήπως ο "δικομματισμός" της ελληνικής τηλεόρασης έχει φτάσει στο οριστικό του τέλος; Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα και να μην έχουν πέσει όλα τα προγράμματα στη μάχη, το κανάλι της Κάτζας, ωστόσο, έχει κάνει μια πολύ αισιόδοξη και δυνατή έναρξη!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βασικά η Μουρμούρα είναι η κυρίως υπεύθυνη γι' αυτό που συμβαίνει... Δίνει δυνατές πάσες σε ήδη αγαπημένα προγράμματα δίνοντας του μεγαλύτερα ποσοστά από αυτά που θα έκαναν χωρίς το lead in της σειράς... Από πέρυσι το πρόγραμμά του πάνω κάτω ίδιο είναι, κάποιες μικρές αλλαγές που έκανε (Πακέτο στις 21:45 από 21:00, Μουρμούρα 3 φορές + 1 Το σόι σου) απέδωσαν τα μέγιστα... Προβληματισμός μου φαίνεται ότι υπάρχει πιο πολύ στο MEGA παρά στον ΑΝΤ1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !