Καραβάτου vs Σπυροπούλου: Τι έδειξαν οι μετρήσεις για την πρεμιέρα των δύο;

6
Πρεμιέρα έκαναν χθες οι 2 ξανθές κυρίες σε ALPHA και EPSILON και τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν πάρα μα παρα πολλά. Οι τηλεθεατές αν και έδωσαν την πρωτιά με διπλάσια σχεδόν διαφορά , τα νούμερα έχουν κι άλλο διάβασμα καθώς έδειξαν οτι δεν ενθουσιάστηκαν με την Κωνσταντίνα Σπυροπουλου .Το Σπίτι μου σπιτάκι μου πήρε την πρωτιά με 17,4 στο σύνολο και 18,3 στο εμπορικό κοινό ,ωστόσο μιλάμε για μια εκπομπή που παίζει στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA που είναι ένα απο τα μεγαλύτερα κανάλια στην χώρα μας. Από την άλλη οι τηλεθεατές έδειξαν οτι ήθελαν να δουν την Καραβατου με τον Καρτερο μιας και τα νούμερα τους για το νέο κανάλι EPSILON που τώρα προσπαθεί να καθιερωθεί τόσο στην συνείδηση μας όσο και στο τηλεκοντρόλ μας χτύπησε 9,3% στο σύνολο του κοινού και 7,3 στο εμπορικό κοινό.


Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάτος για την Σπυροπούλου δεδομένου ότι η περσινή πρεμιέρα είχε ποσοστά γύρω στο 30% καθώς και ότι από το 18% της πρεμιέρας και με τόσο δυνατούς καλεσμένους δύσκολα θα ξεφύγει πάνω από το 15% κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Πάρα πολύ για δεδομένα Ε τα νούμερα της Καραβάτου. Σίγουρα όσο το κανάλι ανεβαίνει θα ανέβει και η τηλεθέαση της εκπομπής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν νομίζω ότι πρέπει να πετάνε από τη χαρά τους στον Alpha με τα νούμερα αυτά.να μην κάνει η πρεμιέρα ούτε 20% με τη διαφήμιση που έπεσε;; μόνο πλύση εγκεφάλου δεν μας έκαναν εκεί στον Alpha για να δούμε τη Σπυροπούλου!! η Καραβάτου για το κανάλι που είναι πήγε εξαιρετικά και μακάρι να συνεχίσει έτσι..Με τον άντρα της ακόμα δεν το έχουν βρει αλλά εντάξει πιστεύω ότι αν το παλέψουν θα βελτιωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ξεκινήσει και το dancing όπου θα συμμετέχει η Καραβάτου θα ενισχυθεί κι άλλο το Ε, ενώ η σπυροπούλου με την αταλαντοσύνη της θα πέφτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι είναι αυτη η Σπυροπουλου; Τώρα βλέπω τη συνέντευξη του Φιλιππίδη και είναι τέρμα αδιαφορη αυτη, χωρίς εύστοχες ερωτήσεις. Ο Λουδαρος είναι πιο εύστοχος. Επίσης, είναι δυνατόν να μη ρωτήσει τον ηθοποιό για τη σειρά του που πρόσφατα κόπηκε λόγω χαμηλής τηλεθέασης τη στιγμή που ο ηθοποιός της δινει την πασα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καταρχας το Ε τωρα κτιζετε και ειναι λογικο να βγαζει τετοια νουμερα ετσι κι αλλιως ειναι 1 χρονο στον Αερα (ετσι γινεται συνηθως στα νεοκτιστα καναλια σιγα σιγα ανεβαινουν)οσο για τον Α Επρεπε να βαλουν αλλη παρουσιαστρια απο εκπομπες σαν στηιμο ειναι καλο αλλα θελει λιγο δουλεια περισσοτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !