TOP TV: Κανάλι καναλάκι μου, τι έπαθες στα καλά καθούμενα;

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει για τα καλά όλες οι εκπομπές για τη νέα σεζόν… όμως έχει ήδη αρχίσει το τηλεοπτικό τοπίο από τη μία να είναι καλό… αλλά από την άλλη να είναι βαρετό, ανούσιο και ομιχλώδες!

  
Σπυροπούλου, Καραβάτου βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα και είδαμε το αναμενόμενο! Από τη μία η Σπυροπούλου, που έχει κάνει «σπιτάκι της» τον ALPHA, με όλο τον μηχανισμό του καναλιού από πίσω της, να κερδίζει μεν την μάχη της τηλεθέασης στην πρεμιέρα… αλλά να είναι μια ανούσια εκπομπή, χωρίς concept, με λαμπερή εξαίρεση τον Αντώνη Λουδάρο (δεν βλέπω να την βγάζει τη χρονιά) και από την άλλη μια Καραβάτου με τον «αέρα» που απαιτεί να έχει μια κεντρική παρουσιάστρια, με μια όμορφη παρέα που όντως έχει κάτι να σου πει. Στο “E TV”, όπως φαίνεται, θα γίνει καλή δουλειά! Μια ερώτηση: η Σπυροπούλου γιατί χοροπηδούσε στην πρεμιέρα της; Από τη χαρά της; Ούτε εκείνη δεν το πίστευε ότι κάνει εκπομπή! Για να δούμε σήμερα συνεχίζει να χοροπηδάει; Γιατί στην δεύτερη εκπομπή της την Κυριακή... είδε την «πλάτη» της Καραβάτου! Κέρδισε η Κατερίνα και βρέθηκε πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης!

Άσχετο: Παρουσιάστρια στην Ινδία απολύθηκε γιατί είπε λάθος το όνομα προέδρου! Σε μας αποκλείεται να γίνει αυτό, ειδικά αν πρόκειται για πρόεδρο σταθμού! Εμείς τους τιμάμε!

Δεν μπορώ άλλο να ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας για την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή! Πραγματικά κουράστηκα! Και οι κριτικές, ακόμα δεν έχει ξεκινήσει… δίνουν και παίρνουν! Καθίστε να το δούμε… και το συζητάμε μετά! Υπομονή!



Α… έριξε και αυλαία το «Καλοκαίρι Παντού»! Και που θα βλέπω εγώ τον Σταματόπουλο να «πειράζει» την παρουσιάστρια; Το βρήκα! Στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Κακός χαμός έχει γίνει με την Eurovision! Θα πάμε; Δεν θα πάμε; Πολλοί βγαίνουν και λένε «μακάρι να μην πάμε»! Για ρώτα και τα κανάλια! Με τι θα ασχολούνται όλο τον χειμώνα; Τώρα που η τηλεόραση γέμισε από επωνύμους… με τι θα ασχολούνται; Ποιους θα έχουν καλεσμένους στις εκπομπές τους;
 
Και η Τατιάνα έκανε την πρεμιέρα της! Ωραίο στούντιο, μεγάλη άνεση... Eίναι έμπειρη, τι να λέμε; Βέβαια εγώ θα μιλήσω γι' αυτό το θέμα την άλλη Δευτέρα. Να βγει και η Ελένη! Προς το παρόν ένα θα πω: Μπράβο της που η εκπομπή στελεχώθηκε με νέους ανθρώπους. Αν και μάλλον ήταν «λύση ανάγκης»!

Μια εβδομάδα ακόμα για να ξεκινήσει ο Λιάγκας και η Σκορδά την εκπομπή τους και από τώρα με έχει πιάσει πονοκέφαλος! Πολύ φασαρία βρε παιδί μου! Μου αρέσει η ομάδα τους… αλλά δεν τους αντέχω όλους μαζί! Θα είναι σαν να προσπαθείς να μιλήσεις, όταν στέκεσαι δίπλα σε ένα αεροπλάνο την ώρα που είναι έτοιμο να απογειωθεί! Προφητικό το τρέιλερ!

Επιτέλους βγήκε και ένας άνθρωπος να πει την αλήθεια για την αποχώρηση της Μελέτη από το STAR! Ο αρχισυντάκτης της, Θέμης Μάλλης τα είπε όλα! Τα είπε όλα; Τελικά όπου υπάρχει καπνός… υπάρχει και φωτιά! Στην τηλεόραση αυτό ισχύει!

Άσχετο: «Θα ήταν τραγωδία να είμαι τρεις ώρες μόνη μου», είπε σε συνέντευξή η Τατιάνα. Και για εμάς τραγωδία θα ήταν!

Τελικά η Ναταλία θα μας ξανάρθει ή όχι; Γιατί έχω λίγο μπερδευτεί! Όπως διάβασα η παρουσιάστρια παίρνει τα μπογαλάκια της και πάει το «E TV»! Μάλλον βαρέθηκε την Κηφισιάς… και είπε να πάει πιο κοντά στο σπίτι της! Τουλάχιστον αν πάει… ας βγάλει καμιά selfie να μας ενημερώσει!

Η Αννίτα
«έσκισε» στην πρεμιέρα της «νέας» της εκπομπής! Καλοί συνεργάτες, ωραία σκηνικά και μια Αννίτα όπως την ξέρουμε!

Το υπονοούμενο του ALPHA, στο δελτίο τύπου για την εκπομπή «Όλα παίζουν»… ήταν απλά τραγικό! «Γιατί η παρέα γεννιέται, δεν γίνεται»!

Από τη συναυλία της Lady Gaga, το μόνο που μου έμεινε ήταν το δυναμικό comeback της Ελένης Λουκά! Πως και δεν της έχουν κάνει πρόταση από το «Ε TV» να παρουσιάζει δική της εκπομπή; Μετά τις «Ειδήσεις των stars» θα ήταν ότι πρέπει η Λουκά!

Ευτυχώς η μέρα μου ξεκινάει με «Happy Day»! Τελικά ο τηλεθεατής καταλαβαίνει πότε μια εκπομπή έχει «στηθεί» σωστά! Η ακομπλεξάριστη Τσιμτσιλή… δίνει μαθήματα πως μια παρουσιάστρια δεν χρειάζεται να είναι «στημένη» και να προσπαθεί να προκαλέσει το γέλιο κάνοντας την «χαζή»!

Άσχετο: Μήπως η Λαμπίρη να σκεφτεί να κρατήσει την κόρη της στην εκπομπή; Δένει τέλεια με την ομάδα και με την ίδια, την παρουσιάστρια! Φυσικό είναι, άλλωστε!

Το ότι μίλαγε ο Φιλιππίδης για την θεατρική παράσταση και ο σκηνοθέτης έδειχνε το «διάβασμα» που έκανε η κάμερα στα ρούχα της Σπυροπούλου… με ξεπερνά, ακόμα και εμένα!

Ανοίγω την τηλεόραση, πατάω το κουμπί και πέφτω πάνω στην Νανά Παλαιτσάκη, η οποία «έκραζε» την Ελένη Μενεγάκη. Στην αρχή νόμιζα ότι εφηύρα την χρονομηχανή και έκανα ένα ταξίδι στο χρόνο, αλλά τελικά έβλεπα Φουρθιώτη! 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !