TOP TV: Το «σπιτάκι» της Σπυροπούλου, η επιθεώρηση του Μάρκου και οι τεκνατζούδες!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
3
«Ανοίγουν τα σχολεία… αντίο τεμπελιά»! Άνοιξαν τα σχολεία πριν από λίγες μέρες, ξεκινάει και επίσημα η τηλεοπτική σεζόν για φέτος. Ανασκουμπωθείτε λοιπόν γιατί έχουμε πολλά να πούμε! Με επιείκεια όμως! Πρώτη φορά στα μέρη σας!

Αυτή τη σεζόν τα κανάλια έχουν αποφασίσει να μας βομβαρδίσουν με πολλές σειρές, εκπομπές και ειδήσεις… γιατί είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβουμε ότι ήρθε η ανάπτυξη στην Ελλάδα, που λέει και ο Σαμαράς. Όχι ο Τρύφωνας… ο Αντώνης!
Και οι μεταγραφές του καλοκαιριού… αρκετές! Το αποτέλεσμα βέβαια ίδιο! Γιατί ποια η διαφορά να βλέπεις τη Μελέτη, τη Λαμπίρη ή την Καραβάτου από το STAR, τον ALPHA, ή το Έψιλον; Πάντα οι ίδιοι… στις ίδιες θέσεις αλλά σε διαφορετικά κανάλια. Σαν να ανακατεύουμε την ίδια τράπουλα… ξανά και ξανά!
Ευτυχώς που θα δούμε και την Μαγγίρα και την Καμηλά... Κάτι «νέο» στην TV!
Και αρχίσανε τα τρέιλερ… και τα δελτία τύπου των καναλιών για τις επερχόμενες εκπομπές! Το πόσο γέλασα φέτος… δεν λέγεται! Η έμπνευση… αγνοείται! Μην ψάχνεις στην Αμφίπολη, δεν θα τη βρεις εκεί! Το μόνο τρέιλερ που άξιζε… ήταν του Παπαδάκη!
Να μην μιλήσω για το instagram! Πόσες φωτογραφίες πρέπει να δω ακόμα από τα backstage; Έλεος!
Φέτος στην τηλεόραση πάντως θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές! Πολύ μεγάλες! Όπως και οι ηλικίες κάποιων ηθοποιών που τα κανάλια θυμήθηκαν… να «ξεθάψουν»!
Άσχετο: Που πας κουκλίτσα μου με καλεσμένους τον Superman και την Catwoman; Και θέλεις να κάνεις και νούμερα;
Η μεσημεριανή ζώνη… θα έχει «πολύ ψωμί»! Πολύ χαίρομαι γι’ αυτό! Από τη μία η Ελένη, από την άλλη η Τατιάνα… προβλέπω ότι θα κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στο παρελθόν! Αν ξαναδώ την Τατιάνα να ψάχνει τα σκουπίδια επωνύμων… θα πεθάνω! (που λέει και ο Λάκης!)
Και η μάχη για τον καλύτερο καλεσμένο… ξεκινά! Είμαι σίγουρος ότι θα βλέπουμε συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους… όλη μέρα! Κάτι σαν τον Άδωνι! Τελικά πως προλαβαίνει και βρίσκεται παντού αυτός ο άνθρωπος, ακόμα δεν το έχω καταλάβει!
Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε σε όλους… ο όγκος των συμμετοχών που έχουν κατατεθεί για τον «Εκατομμυριούχο». Καλά δεν έχουν αντιληφθεί σε τι εποχή ζούμε; Και ποιος δεν θα ήθελε εύκολο και ζεστό χρήμα; 1000 συμμετοχές, σου λέει, σε 3 μέρες!
Άσχετο: Ποιος θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ για το «Σπιτάκι» της Σπυροπούλου; Ο ALPHA;
Ελπίζω να πήραν το μήνυμα οι ιθύνοντες στο MEGA. Το δελτίο με τη Σαράφογλου… πάει αρκετά καλά! Όμως η θέση της… τρέμει!
Λιάγκας – Σκορδά στις 29 ξεκινούν την εκπομπή τους στον ΑΝΤ1, ο Σεφερλής τι περιμένει; Γιατί διαβάζω ότι ο Μάρκος στο κομμάτι της συνέντευξης κάθε φορά θα παίρνει και ένα διαφορετικό ρόλο και βάση με αυτόν θα κάνει τις ερωτήσεις στον καλεσμένο. Ακόμα ότι κάθε μέρα το studio θα αλλάζει και θα διαμορφώνεται ανάλογα με την εκάστοτε θεματολογία της εκπομπής και την επικαιρότητα. MEGA mou… τι έχουν να δουν τα μάτια μας; Κανονική επιθεώρηση!
Το κόκκινο χαλί στην παρουσίαση προγράμματος του «Ε»… ήταν όλα τα λεφτά! Κυριολεκτικά!
Αυτό που έγινε της μόδας, κάθε εκπομπή να έχει και έναν ωραίο άντρα (μοντέλο), που το πας; Παλιά οι εκπομπές προσπαθούσαν να «πιάσουν» τη μέση νοικοκυρά! Τώρα τι προσπαθούν να «πιάσουν»; Τις τεκνατζούδες;
Τι χαρά είχε σήμερα η Λαμπίρη δεν λέγεται! Έκανε την πρεμιέρα της και όλη την ώρα έστελνε φιλιά! Φιλιά στην Μελέτη(!), φιλιά στον άντρα της! Και πέταξε και το «καρφάκι» της. «Έχω να δω τέτοιου συνεργάτες... δεν ξέρω από πότε». Δηλαδή στον ΣΚΑΪ, τι της έκαναν; Την χτυπούσαν οι ρεπόρτερ;
Και απέναντι η Τσιμτσιλή εξελίχθηκε! Έπεσαν πολλά λεφτά στην εκπομπή! Φέτος θα έχει και τηλεφωνικό κέντρο! Κατά τ' άλλα τα ίδια!
Ευχαριστούμε πολύ τον Χρήστο Παπαδημητρίου για το υπέροχο logo του TOP TV.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Νομιζω καπως υπερβολικη η ξυνιλα σου για τη Λαμπιρη! Οσον αφορα δε, τα σχολια της για το ΣΚΑΪ,αν ειχες παρακολουθησει εστω και μια φορα την εκπομπη της θα καταλαβαινες τι εννοει!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή Χρησταρα στο νέο TOP TV... Συμφωνω σε πολλα απο ατα που ανεφερες... Επόμενη πρεμιέρα στηλης το ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναμένω το τηλεκοντρόλ Γιώργο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !