TOP TV: Το «Χάλι χάλι» του ΑΝΤ1, η Ελένη, η ανωνυμία του Κωστόπουλου και μια μπομπονιέρα!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
2
Πέρασε ακόμα μια εβδομάδα και η τηλεόραση και πάλι είχε την τιμητική της! Με ίντριγκες, τσακωμούς, παρασκήνιο, πρεμιέρες… και με εκπομπές που χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους! 

Ξεκινάω με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA. Ήρθε απλά, λιτά, χωρίς μεγάλες κουβέντες, χωρίς ανακοινώσεις. Μόνο με το όνομά της. Η Ελένη ξεκίνησε μες στην καλή χαρά! Μπορεί να είναι από τις λίγες φορές που η παρουσιάστρια δεν είχε καθόλου άγχος στην πρώτη της εκπομπή! Και φυσικά το πρώτο και δεύτερο θέμα... ήταν η ίδια! Η πρώτη καλεσμένη της Ελένης... ήταν η Ελένη! Ελένη στο τετράγωνο... για να κερδίσει τη «Μία» Τατιάνα. 

Άσχετο: Το ότι μετά τον χωρισμό η Τζένη Μπαλατσινού είναι πρόεδρος της εταιρείας του Κωστόπουλου… μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο;   

Από αλλού το περιμέναμε... από αλλού μας ήρθε το “Δελφινάριο”! Πιο κιτς έναρξη... είχα χρόνια να δω. Το «Χάλι.. χάλι»! Κατά τ' άλλα τα ίδια!

Σούπερ η μεταγραφή που έκανε ο ALPHA… εντάσσοντας τον Σάκη Αρναούτογλου στο δυναμικό του καναλιού. Ο Σάκης… έχει το κοινό του!

Κακός χαμός έχει επικρατήσει με την ανάρτηση ενός άρθρου στο site του Κωστόπουλου που «έθαβε» τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά. Λύσσαξε ο Κωστόπουλος, ότι δεν το έγραψε αυτός… αλλά κάποιος συντάκτης του! Ποιος να τον πιστέψει όμως; Αυτά είναι τα επακόλουθα της ανωνυμίας! Γράψε φίλε μου το άρθρο σου, θάψε όποιον θες αλλά υπόγραψέ το! Τα λάθη των εφημερίδων… μην τα φέρουμε στο internet!

Η ατάκα της εβδομάδας από τον Ηλία Ψινάκη, μετά την τέλεση γάμου στο Δημαρχείο: «Και στα δικά μας οι λεύτερες»

Μαθαίνω ότι το πρώτο «Πακέτο» στην εκπομπή της Χατζηβασιλείου θα το στείλει η Σίσσυ Φειδά στη μητέρα της. Και μέσα στο πακέτο θα έχει μια… μπομπονιέρα από το γάμο της! 
Άντε να επιστρέψει ο Καπουτζίδης στην TV με τη νέα του σειρά, γιατί βαρέθηκα τον καθένα να λέει την γνώμη του, πριν δει το δημιούργημα του σεναριογράφου! Και επικαλείται και πηγές του MEGA, ότι το σήριαλ δεν ενθουσίασε! Από τέτοια «αποκλειστικά»… έχουμε πήξει!

Οι εξελίξεις στον ALPHA… σίγουρα θα είναι καθοριστικές για την εκπομπή της Σπυροπούλου, που ακόμα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Αφού η κοπέλα δεν μπορεί… γιατί πιέζεται! Η Καραβάτου και η παρέα της κάνει «θαύματα» στο “E”.

Και από εκεί που δεν το περιμένεις (ή το περιμένεις) ο Μένιος κάνει την έκπληξη! Σκίζει η εκπομπή του! Αν συγκεντρωνόταν κιόλας την ώρα που μιλάει… θα ήταν καλύτερος! Αλλά επειδή η παρουσίαση του θέματος έρχεται μέσω… Λαρίσης, μάλλον ο Μένιος χάνεται στις στροφές.

Ο Λάκης επέστρεψε… Δεν το πήραν «χαμπάρι» και πολλοί!
Άσχετο: Όλο το καλοκαίρι ο ALPHA δεν μπορούσε να κάνει «εντατικά» μαθήματα παρουσίασης στην Σπυροπούλου; Τι; Έκανε; Και αυτό είναι το αποτέλεσμα;

Εύχομαι να ισχύει ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παίρνει τις αποστάσεις του από το «Πρωινό» και θα εμφανίζεται όποτε χρειάζεται. Μπορεί να είναι ταλαντούχος… αλλά πρέπει να κάνει ένα διάλλειμα πριν να κάνει δική του εκπομπή!

Η Μαρία Ηλιάκη είναι για άλλη μια χρονιά... για «δέσιμο». Η έμπνευση και οι νέες ιδέες πνίγηκαν στο Φάληρο!

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. να ρωτησω κατι ασχετο...Τα καρντασιανς ξεκινησαν γυρισματα με καλεσμενους,γιατι η Ε.Ελευθεριου ως τι πηγε στο meeting της εκπομπης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Giati eixe kaneis tin entyposi oti tha ekane kati diaforetiko apo to "Deste tous" i Iliaki? Par' auta den itan kaki... Kati mou leei oti kai to Ola Paizoun kati tetoio tha einai (oxi fysika tosi pisti antigrafi opws sto "Auta einai", alla kati paremferes)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !