Δύο ταινίες σε Α' τηλεοπτική προβολή σήμερα στο Star

Γιώργος Τζοβάρας
0
 Βραδιά πρεμιέρας σήμερα για το Star: Οι ταινίες : "Μα πως τα καταφέρνει"(21:10) και "Arthur" σε Α' τηλεοπτική προβολή!

ΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ! κωμωδία, στις 21:10 στο Star.


Η Κέιτ αφιερώνει με πάθος τις μέρες της στην καριέρα της, δουλεύοντας σε μια εταιρεία οικονομικής διαχείρισης στη Βοστώνη. Το βράδυ επιστρέφει σπίτι, στον σύζυγό της Ρίτσαρντ που είναι αρχιτέκτονας, και στα δύο μικρά τους παιδιά. Η ζωή τους μοιάζει ειδυλλιακή, μέχρι τη στιγμή που όλα αλλάζουν. Όταν η Κέιτ θα αναλάβει ένα νέο πρότζεκτ, το οποίο απαιτεί συχνά ταξίδια στη Νέα Υόρκη, ο Ρίτσαρντ, επίσης βρίσκει μια νέα δουλειά, για την οποία είχε παλέψει πολύ, και αναπόφευκτα ο χρόνος τους πλέον είναι ελάχιστος. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο, όταν ο νέος συνέταιρος της Κέιτ, ο Τζακ, αρχίζει να εκφράζει ένα ενδιαφέρον γι' αυτήν, με αποτέλεσμα ο γάμος και η ευτυχία του ζευγαριού να κινδυνεύουν σοβαρά.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντάγκλας Μακ Γκραθ
ΠAIZOYN: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Πιρς Μπρόσναν,Γκρεγκ Κίνερ,Κριστίνα Χέντριξ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:



ARTHUR κομεντί, στις 23:00 στο Star

Πλούσιος, γοητευτικός και με ιδιαίτερη αδυναμία στο αλκοόλ, ο Άρθουρ είναι ο πλεϊμπόι του 21ου αιώνα. Γόνος πλούσιας οικογενείας, με καμία φιλοδοξία ή επιθυμία για δουλειά, έχει φέρει με τις απερίσκεπτες - και συνήθως - μεθυσμένες αποφάσεις τους, την οικογένειά του και ιδιαιτέρως τη μητέρα του, στο απροχώρητο. Η σταγόνα, που ξεχειλίζει το ποτήρι δεν αργεί να έρθει και ο Άρθουρ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώτη σοβαρή απόφαση στη ζωή του. Ή παντρεύεται την, επιλεγμένη από τη μητέρα του, Σούζαν, ή  χάνει την αμύθητη κληρονομιά του. Αρχικά το δίλημμα δεν φαίνεται και τόσο μεγάλο στο μυαλό του Άρθουρ. Θεωρεί μάλιστα  αρκετά απλό το… «παντρεύομαι και μετά επιστρέφω στην αλλοπρόσαλλη ζωή μου». Τα σχέδια του ανθρώπου όμως τα «βλέπει» ο θεός έρωτας και γελάει καθώς εμφανίζεται η ιδανική κοπέλα  στη ζωή του Άρθουρ, αναγκάζοντάς τον να επανεξετάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το δίλημμα ξαφνικά έχει να κάνει με τον πραγματικό έρωτα και όχι με τα λεφτά και η ζωή του Άρθουρ αλλάζει με τον πιο απρόοπτο τρόπο...

Πρόκειται για την ομώνυμη ξεκαρδιστική κωμωδία του 1981, με πρωταγωνιστή τον Ντάντλεϊ Μουρ, η οποία μάλιστα είχε αποσπάσει δύο Όσκαρ στην τελετή βράβευσης το 1982.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζέισον Γουίνερ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ράσελ Μπραντ, Έλεν Μίρεν, Γκρέτα Γκέργουικ, ΤζένιφερΓκάρνερ

Δείτε το τρέιλερ:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !