Με νέα εικόνα το STAR CHANNEL

9
Απο χθες βγήκε η νέα FRESH εικόνα του STAR CHANNEL. Με νέα γραφικά , ανανεωμένο logo και νέα μοντέρνα εικόνα, το STAR  κάνει πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική χρονια που έρχεται... Η νέα Καμπανία του STAR έχει τον τίτλο "Στα καλύτερα λέμε STAR".Το μόνο λάθος που ίσως να υπάρχει είναι πως σε μερικά γραφικά η καλύτερα σε μερικά τρέιλερ δεν διακρίνεις τι γράφει το κανάλι για την ώρα μετάδοσης του κάθε προγράμματος.
Ωστόσο η εικόνα του νέου STAR είναι πραγματικά πολύ ωραία με idents που θυμίζουν πολύ κανάλι εξωτερικού.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καναλι εξωτερικου θα θυμιζαν αν το λογοτυπο ηταν διαφανο....ολα τα καναλια στο κοσμο εχουν διαφανα λογοτυπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιό είναι το ανανεωμένο λογότυπο; Αλλάξαμε μιά γραμματοσειρά και κάτι έγινε; Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει κάθε τόσο το λογότυπό του, το ανανέωσε και το MEGA πριν χρόνια... το STAR κρατάει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σήμα από την πρώτη μέρα, απλώς, με την τωρινή, είναι η τρίτη γραμματοσειρά που αλλάζει, τίποτε άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν λετε νεο λογοτυπο..εννοειται την γραμματοσειρα? Αυτο εσεις το λετε λογοτυπο ας πουμε? Τα γραφικα ειναι προχειρο φτιαχμενα, το λογοτυπο που γυρναει το θεωρω ανουσιο, οι πληροφοριες για το προγραμμα δεν φαινονται..χαλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:57 ο ΑΝΤ1 μια φορά ανανέωσε το λογότυπο του. Τα κανάλια πρέπει να κρατούν το ίδιο λογότυπο.

    Το Mega το άλλαξε μια φορά.

    Το Star επίσης το άλλαξε μια φορά ολοκληρωτικά το 2003. Φέτος έπραξε σωστά και άλλαξε μόνο γραμματοσειρά.

    Και τέλος πάντων το μόνο άψογο κανάλι γραφιστικά είναι ο Alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο TVNEA! Προσέχετε ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΝΤ1 4 φορες εχει αλλαξει το logo του... Το χρυσο το τετραγωνο με το ασπρο, μετα το νεο logo με το κουπι και μετα χωρις το κουτι.
    Στον αερα εχει αλλαξει 3 φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΝΤ1 το λογότυπο του για πρώτη φορά το άλλαξε το 2004 όπου άλλαξε το σχέδιο σε πιο επίπεδο από αυτό της δεκαετίας του 1990, το 2007 όπου έγινε λευκό (ίδιο σχέδιο) μέσα στο ροζ απαίσιο κουτί και τον Σεπτέμβριο του 2008 με το σημερινό του λογότυπο & στις 15/10/2012 που έγινε 16:9. Ο ΑΝΤ1 πολύ ορθά ανανεώνει την καμπάνια του κάθε 1-2 χρόνια, ωστόσο να κάνει σωστές επιλογές (αναμένουμε για την φετινή καμπάνια). Επίσης ο σταθμός να δει επι τάπητος το θέμα του εξοπλισμού του στο Μαρούσι, καθώς η ροή προγράμματος έχει εξοπλισμό του 2003! Ήδη στο Facebook οι τηλεθεατές "θάβουν" τον ΑΝΤ1 για το mundobasket και είναι κρίμα γιατί φέτος θα ρίξει στην μάχη πολύ άκρως ανταγωνιστικό πρόγραμμα και αυτές οι τεχνικές ελλείψεις να καταστρέφουν την εικόνα του, ειδικά αν τον Οκτώβριο αν όντως κάνει μια δελεαστική προσφορά (όπως ακούγεται) στην FIFA για την απόκτηση του Champions League 2015-2018, πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά.
    Τώρα για το STAR, τα γράμματα στα trailer είναι λες και οι τηλεοράσεις μας είναι όλων μας είναι 4Κ 50 ιντσών, για αυτό και τόσο μικρό μέγεθος, αλλά είναι λάθος. Αντίθετα στις κάρτες χορηγών προγράμματος τα γράμματα είναι 4:3 όπου "ξεφεύγουν" από το γραφικό περιθώριο. Είναι μια σχετικά καλή προσπάθεια αλλά με πολλές κακοτεχνίες. Αν έχετε προσέξει και το MEGA έχει μικρύνει το σύμβολο καταλληλότητας στην γωνία δεξιά. Είπαμε οι σταθμοί να έχουν διακριτικά σύμβολα που να μην καλύπτουν μεγάλο μέρος της οθόνης, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως φταίει και η digea για την ποιότητα της εικόνας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !