Ηλίας Ψινάκης: Η αθυρόστομη και τολμηρή πρώτη ομιλία του νέου Δημάρχου Μαραθώνα

Unknown
0

Ο Ηλίας Ψινάκης, ανέλαβε και επίσημα τα νέα του καθήκοντα, αυτά του Δημάρχου Μαραθώνα. Στην πρώτη του ομιλία, ήταν αθυρόστομος και τολμηρός, χρησιμοποιώντας λέξεις και φράσεις στο γνωστό στυλ του. «Για πέντε χρόνια και εσείς θα με φάτε στη μάπα θέλετε δε θέλετε και εγώ.

Και εσείς θα προτιμούσατε να έχετε έναν δήμαρχο που να το ξύνει και να το ξύνετε και εσείς, όλοι μας δηλαδή άμα μπορούμε να το ξύνουμε θα το προτιμούσαμε», δήλωσε.

 Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα με κανένας ό,τι και να ψήφισε, ό,τι και να έγινε. Με εργαζόμενους δεν έχω καμία αντιπαλότητα». Όσον αφορά στους εργαζόμενους στον Δήμο, τόνισε: «Πρέπει να είστε πολύ ευγενείς και μια παρανοϊκιά αν έρθει που να λέει πίπες, πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό.

Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό και μ@μ@κί@, αλλά ξέρετε πόσο σημαντικό είναι. Εγώ δεν είμαι κανά παιδάκι, αβγό ημέρας να μπω σε μια περιπέτεια. Δεν είναι δυνατόν να δουλεύουν δύο σε ένα δημαρχείο και άλλοι δώδεκα να είναι στα καφενεία. Εγώ κρίνομαι από όλη την Ελλάδα τώρα στα γεράματα επειδή γουστάρω. Έχω τρέλα, στα γεράματα παθαίνεις φλασιές».

 Ενώ στη συνέχεια υποστήριξε: «Όσοι από σας συναντάται κόσμο εννοείται πως πρέπει να είστε πλυμένοι, λουσμένοι και να μην βρωμάτε. Και να έχουμε μια ομοιογένεια, οπότε όταν έρθει κάποιος να εξυπηρετηθεί να μη βλέπει το τσίρκο».

 Τέλος, απαίτησε από όλους το εξής: «Δεν θέλω να με λέτε Δήμαρχο, απαγορεύεται, Ηλία θα με λέτε. Εγώ δεν είμαι Δήμαρχος, είμαι μάνατζερ, σε αυτές τις καταστάσεις το Δήμαρχε δεν είναι κοπλιμέντο».

 Δείτε όλα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί:


peoplegreece.com                                                                                                                                         

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !