Η ζωή και η καριέρα του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που «έφυγε» τα ξημερώματα!

Unknown
0

Τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της ελληνικής μουσικής σκηνής και δισκογραφίας. Ο Αντώνης Βαρδής δεν ήταν μόνο ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος ένας στοργικός πατέρας, ένας τρυφερός σύντροφος και ένας καλός φίλος.


 Ο Αντώνης Βαρδής είχε όλα εκείνα που συνθέτουν όχι μόνο ένα τεράστιο ταλέντο που του έχει εξασφαλίσει μια θέση δίπλα στους Αθάνατους έλληνες μουσικοσυνθέτες και ερμηνευτές, αλλά και μια σπουδαία προσωπικότητα που θα λείψει σε όλους. Ο Αντώνης Βαρδής υπήρξε ένας διακριτικός άνθρωπος που μιλούσε σπάνια και ακόμη πιο σπάνια σε ό,τι δεν αφορούσε τη δουλειά του, γι αυτό και η βιογραφία του στις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες είναι ιδιαίτερα φτωχές.

 Πέρα από το γεγονός ότι γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου στο Μοσχάτο και ότι συνεργάστηκε με όλα τα ιερά τέρατα της μουσικής, από τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Γιάννη Παπαιωάννου, τον Γιώργο Ζαμπέτα, τον Δήμο Μούτση, τον Μάνο Λοίζο, Βίκυ Μοσχολιού μέχρι τους νεόερους Γιώργο Νταλάρα, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννη Πάριο, Δήμητρα Γαλάνη, Αντώνη Καλογιάννη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, κ.ά ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για την προσωπική του ζωή.


 Είχε δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Καλλιστώ, ενώ για τους δύο γάμους και τα δύο του διαζύγια είχε μιλήσει πριν αρκετά χρόνια στην εκπομπή TV weekend του Αlter: «Στον πρώτο μου γάμο, στα 7 χρόνια κάτι δεν πήγε καλά και χώρισα. Η πρώτη μου σύζυγος δεν έφταιγε, εγώ τρελάθηκα και έφυγα από το σπίτι. Είχα την ατυχία να ξεμυαλιστώ» εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια ο συνθέτης, ενώ για το γάμο του και το διαζύγιό του με την Χριστίνα Μαραγκόζη που τότε είχε απασχολήσει πολύ τα Media και είχε κάνει πολλά πρωτοσέλιδα είπε: «Μία γυναίκα καλλιτέχνης, όπως ήταν η Χριστίνα, ήθελε να βγάλει πράγματα του μεγάλου, σπουδαίου έρωτα, στην τηλεόραση. Δεν ήταν όμως έτσι. Είχαμε πολλά προβλήματα με τη Χριστίνα και προσπαθούσαμε να τα κρατήσουμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας»

Τέλος για την τωρινή σύντροφό του η οποία στάθηκε στο πλευρό του μέχρι τις τελευταίες ώρες είχε δηλώσει τότε: « Με την τωρινή μου σύντροφο Φιλοθέη, έχουμε 25 χρόνια διαφορά. Την αγαπώ πολύ». Υπάρχουν περισσότερα από 400 δικά του τραγούδια και τα περισσότερα από αυτά είναι ήδη γνωστά , αγαπητά και χιλιοτραγουδισμένα. Ο Αντώνης Βαρδής είναι ένα άνθρωπος που ζούσε στη εποχή του, ενημερώνοντας καθημερινά, είχε άποψη , γνώριζε τα νέα δεδομένα στη μουσική ξεχώριζε νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες και δεν υπήρξε ποτέ ένα ερημίτης και απομονωμένος καλλιτέχνης. Δεν ήταν διπλωματικός, δεν ωραιοποιούσε τα πράγματα και δίσταζε να πει την άποψή του κάτι που εκτιμούσαν πολύ οι συνάδελφοι του, οι οποίοι ακόμη και χρόνια μετά τη συνεργασία του πάντα είχαν ένα καλό και γλυκό λόγο για εκείνον.


Queen

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !