Πίκρα από Γιώργο Λιανό για Ant1. Τι λέει ..κατόπιν εορτής;

0
Για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό και να ενταχθεί στο δυναμικό του ALPHA μιλάει ο Γιώργος Λιανός στο περιοδικό ΕΓΩ και την Κατερίνα Μπούσιου.

Πώς αποφάσισες να μετακινηθείς από τον ΑΝΤ1 -ένα κανάλι που συνδέεται με όλα τα επαγγελματικά σου ξεκινήματα- στον ALPHA;

Το "Πρωινό" την προηγούμενη χρονιά πήγε πάρα πολύ καλά, ήταν μια πολύ καλή σεζόν. Στον ΑΝΤ1 με στήριξαν πολύ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η απόφασή μου πάρθηκε για λόγους καθαρά επαγγελματικούς, δεν το είδα συναισθηματικά. Για τα επόμενα χρόνια δεν υπήρχε δυνατότητα εξέλιξής μου. Λόγω του περιορισμένου αριθμού νέων παραγωγών, αλλά και της έλευσης μεγάλων ονομάτων στο κανάλι, δεν θα μου δινόταν η ευκαιρία να δείξω παραπάνω πράγματα.

Όπως π.χ., να κάνεις στο μέλλον μια εκπομπή ως κεντρικός παρουσιαστής;

Δεν με ένοιαζε ποτέ αν θα είμαι πρωταγωνιστής ή συμπρωταγωνιστής σε μια εκπομπή.

Σε ενοχλούσε το ότι ο ρόλος σου στο "Πρωινό", λόγω της μορφής του προγράμματος, ήταν περισσότερο παρεμβατικός και όχι ουσιαστικός;

Όχι ιδιαίτερα, γιατί γνώριζα την τάξη πραγμάτων που έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά και τα στενά όρια του χρόνου. Επιπλέον, η αλήθεια είναι ότι το gossip, ως ενότητα δεν ήταν ο τομέας μου. Και δεν σου κρύβω ότι κάποιες στιγμές ένιωσα άσχημα όταν ήρθαν ως καλεσμένοι άνθρωποι στην εκπομπή και έδειξαν δυσαρεστημένοι για κάτι που είχα πει. Πρόκειται για σχόλια τα οποία θα έκανα ακόμα και αν ήμουν με την παρέα μου . Στην τηλεόραση όμως όλα αυτά αποκτούν άλλη διάσταση, μεγεθύνονται. Σε καμία περίπτωση όμως δεν το έκανα με κακία.

Υπήρξε και οικονομικός λόγος για τη μετακίνησή σου, δεδομένου ότι δεν θα εγκατέλειπε κανείς εύκολα μια τόσο πετυχημένη εκπομπή όπως το "Πρωινό";

Το καλοκαίρι, έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας, είχα ζητήσει να υπογράψουμε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, για να νιώσω επαγγελματική ασφάλεια. Δεν έγινε και παράλληλα εκείνη την εποχή προέκυψε η πρόταση από τον ALPHA. Σίγουρα προβληματίστηκα για το αν έπρεπε να αφήσω το κανάλι, αλλά είχε έρθει η ώρα να πάρω ένα ρίσκο. Και το πήρα.

Ο Γιώργος και η Φαίη προσπάθησαν να σε μεταπείσουν;

Έχω και με τους δύο μια πολύ καλή σχέση και μάλιστα ο Γιώργος ήταν ο πρώτος τον οποίο ενημέρωσα αναλυτικά για την πρόταση του ALPHA. Μου ξεκαθάρισε ότι η ενδεχόμενη αποχώρησή μου θα τον στενοχωρούσε ιδιαίτερα, γιατί θα έχανε μια υπολογίσιμη μονάδα της εκπομπής του και επιθυμούσε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Από την άλλη όμως μου είπε ότι έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά την πρόταση και με το δεδομένο ότι έχω οικογένεια. Δεν με έσπρωξε στο να δεχτώ, αλλά μου έθεσε το δεδομένο του ρίσκου.Ήθελα να ξέρει τα πάντα, γιατί ένιωθα μια ηθική υποχρέωση απέναντί του, καθώς εκείνος κατά κάποιο τρόπο με επέβαλε στο πρωινό την πρώτη σεζόν.

zappit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !