"Όλα παίζουν" στον Alpha.. με μεγάλο ρίσκο. Γιατί έτσι;

2
Τόσο καιρό περιμέναμε να μάθουμε ποια θα είναι η νέα πρόταση του καναλιού στο κενό που αφήνει το "Δέστε τους". Αν δεν δεις, δεν μπορείς να κρίνεις. Αυτό είναι βέβαιο. Σε επίπεδο εντυπώσεων όμως, το ρίσκο μοιάζει μεγάλο -όχι από οικονομική άποψη- και οι πιθανότητες επιτυχίας λίγες. 
Η σύνθεση της νέας ομάδας κρίνεται ανεπαρκής ή σε κάθε περίπτωση δύσκολα ανταγωνιστική απέναντι σε άλλα τηλεοπτικά προιόντα. Όλα μπορούν να αλλάξουν με ένα δυνατό concept ή μια "σφιχτή" ροή. Η Μαγγίρα και η Καμηλά είναι μέχρι σήμερα το ίδιο ισχνές τηλεοπτικά με την Καινούργιου. Ωραίες, έξυπνες, αλλά κάπως αδιάφορες. Βέβαια, η Μαγγίρα μπορεί να τσαλακωθεί και να κάνει κάποια στιγμή την διαφορά. Όσο για τον Λιανό; Σαφώς και είναι δυνατός παίχτης στο χιούμορ και στις ατάκες, αλλά με τέτοιους συμπαίκτες δύσκολα να σου πασάρουν έτοιμο γκολ..  
Κάθε αρχή και δύσκολη. Με προσπάθεια όλα γίνονται. Αναμένουμε.

Yγ: Οι έρευνες περί αγαπημένης του κοινού στον Alpha, φέρνουν στο μυαλό τον "καταλληλότερο", όταν το κόμμα του έχανε με 10 μονάδες. Αν δεν υπάρχει τηλεοπτικό αντίκρυσμα στην όποια συμπάθεια, οι έρευνες και οι όποιες διαρροές παραμένουν χωρίς πραγματικό έρεισμα.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !