Δελτίο τύπου TVNEA.COM 2014-2015.

6
Σε μια ώρα απο τώρα το TVNEA.BLOGSPOT.GR , αποτελεί παρελθόν. Από τις 23:30 το TVNEA θα βρίσκεται σε συντήρηση για να περάσει στην νέα του επόχη με μια πιο μοντέρνα εμφάνιση. Απο τις 23:30 μέχρι και τις 00:00 θα απενεργοποιηθούν τα πάντα. Στις 00:01 θα είμαστε και πάλι on LINE . Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας... Για την ώρα ακολουθεί το δελτίο τύπου του TVNEA ενώ στη συνέχεια θα βγει ανάρτηση όπου και θα εξηγεί τις νέες λειτουργίες αλλά και το πως δουλεύει το TVNEA.COM.

Δελτίο τύπου ΤVNEA.COM 2014-2015
Το internet αλλάζει, το ίδιο κι εμείς. Tο ΤVNEA.COM αποτελεί έναν από τους γνωστότερους ιστότοπους της εγχώριας τηλεοπτικής επικαιρότητας κι όχι μονο. Παρέχει πληροφορίες για την τηλεόραση και τα πρόσωπα της, θέματα επικαιρότητας, παρουσιάζει ποιοτικές αναλύσεις τηλεθέασης, συνεντεύξεις προσώπων, αποκλειστικά και άρθρα γνώμης.
Διατηρούμε και εμπλουτίζουμε τα τηλεοπτικά νέα, τα καθημερινά νούμερα τηλεθέασης της Nielsen, τα gossip θέματα, τις συνεντεύξεις, αλλά και τα live EVENTS  (EUROVISION,DWTS,THE VOICE,YFSF , RISING STARS). Μεγάλο ρόλο την φετινή χρονιά θα παίξει η ενημέρωση. Η ενημέρωση AΛΛΙΩΣ: Αντικειμενική, ανένταχτη, ελεύθερη , ενημέρωση διαφορετική από αυτή που ξέρουμε, απλή άλλα όχι απλοϊκή, μοντέρνα, όχι ελαφρόμυαλη.  Ταυτόχρονα όμως, ο κινηματογράφος, τα μουσικά νέα, τα παράξενα του κόσμου, η μόδα, αλλά και πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα θα έχουν την θέση τους στο ΤVNEA.COM, δίνοντας έναν νέο αέρα.
Στο νέο ΤVNEA.COM μπορείτε να ενημερωθείτε, εύκολα και γρήγορα. Με νέα εμφάνιση ,νέα διεύθυνση και φρέσκο περιεχόμενο, το νέο site μας σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για να μεταφέρουν το κλίμα της ανανέωσης που διέπει το TVNEA, αλλά και το πάθος για καινοτομία, ώστε ο νέος αυτός ιστότοπος να αποτελέσει ένα χρηστικό και ευχάριστο, στην πλοήγηση και στην ανάγνωση, εργαλείο για τον επισκέπτη!
 Πρόκειται  για μια νέα μορφή με εμφάνιση που ξεχωρίζει και περιεχόμενο που διαβάζεται, ένα site για όλους, που θέλουν να διαβάσουν και όχι να χαζέψουν στο ίντερνετ. Μικρές ειδήσεις για όλες τις κατηγορίες μαζεμένες σε μια σελίδα με χρονολογικά αντίστροφη σειρά (από το νεότερο στο παλαιότερο).   Εκτός από μία νέα πλοήγηση που βοηθά τους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών, το ΤVNEA.COM θα καλύπτει και τους επισκέπτες μέσω ipad, iphone, blackberry ή άλλων συσκευών κινητής τηλεφωνίας. 
Σε μια προσπάθεια ανανέωσης, όλοι οι αναγνώστες μπορούσαν να συμμετέχουν για την αλλαγή του LOGO. Εκατοντάδες logo εστάλησαν στο TVNEA ,ωστόσο ένα logo με διαφορά, πληρούσε όλα αυτά τα στοιχεία που θέλαμε για την ανανέωση του ΤVNEA.COM. Νικητής λοιπόν του διαγωνισμού για το καλύτερο Logo (όπου και θα διακοσμεί το ΤVNEA.COM ) είναι ο Χρήστος Παπαδημητρίου (Xppdm). O Χρήστος, επιμελήθηκε και όλα τα λογότυπα στις στήλες του TVNEA.COM.
Κρατάμε τα θετικά και κοιτάμε μπροστά..Στόχος μας και την επόμενη χρονιά, είναι να βλέπουμε πιο βαθιά στην είδηση, παρέα με τους εκατοντάδες-χιλιάδες- καθημερινούς μας αναγνώστες-σχολιαστές.
Η ομάδα του WWW.ΤVNEA.COM
Γιώργος Πασχαλίδης
Darwin
Mister Sandman
tvmind
Χρήστος Aνδρόνικος
Λευτέρης Προβιάς
Nessun Dorma
ΑΝΝΑ ΤΣΑΜΗ
ΑχιλλεαςΧ
Άννα Λούνα
Χρήστος Αϊβαλιώτης
Giorgos_Tz
Tv Control
Annie D.Krt
perastikos

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Xerome kali epitixia an ginete na sxoliazume kai emeis ta themata tha exei antiaferon!exo megalosi stin germania to site sas ine das beste!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια! Καλή νέα αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη αρχη στο νεο σας εγχειρημα.. ευχομαι να μπορουμε να λεμε την γνωμη μας ελευθερα ομως ασχετως αν ειναι συμφωνη με τον συντακτη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία παιδιά στο νέο σας εγχείρημα!! Είναι φανταστικό το νέο Site!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλό! Μπράβο σε όσους το επιμελήθηκαν! Να το χαιρόμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε πολύ παιδια για τα καλα σας λόγια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !