Όλες οι εξελίξεις για τα νέα επεισόδια της 'Mοντέρνας οικογένειας'

0
Οι συντελεστές της κωμικής σειράς «Μοντέρνα οικογένεια», θα επιστρέψουν στις τηλεοπτικές οθόνες μας με καλοκαιρινή διάθεση.
Παράλληλα το πρωταγωνιστικό ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σ το στάδιο προετοιμασίας του δεύτερου κύκλου βρίσκονται οι συντελεστές της κωμικής σειράς, «Μοντέρνα οικογένεια». Ο πρώτος κύκλος της οικογενειακής κωμωδίας σημείωσε αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης την πρώτη σεζόν προβολής της, παίρνοντας αμέσως το πράσινο φως για τη δεύτερη χρονιά. Την προσαρμογή του σεναρίου θα υπογράφει πλέον ο Νίκος Παπαδόπουλος και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Ρασιδάκης, μετά την αποχώρηση του Αποστόλη Τσαούσογλου και του Πιέρρου Ανδρακάκου αντίστοιχα. Η συμφωνία μεταξύ των συντελεστών και των υπευθύνων του καναλιού της Μεσογείων προβλέπει 26 νέα επεισόδια. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δοθεί επιπλέον παράταση, αν η σειρά συνεχίσει την ίδια πετυχημένη πορεία. Από τη νέα χρονιά, η δημοφιλής οικογένεια θα συνεχίσει να μας διηγείται τις καθημερινές της ιστορίες και τα προβλήματα της, με δύο επεισόδια την εβδομάδα, διάρκειας 35 λεπτών.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει γράψει ήδη τα πέντε πρώτα επεισόδια και μέχρι το τέλος του Αυγούστου θα πρέπει να έχουν παραδοθεί ακόμη πέντε. Παράλληλα, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό της παραγωγής, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ θα δούμε πολλούς ηθοποιούς να παρελαύνουν σε γκεστ ρόλους.
Διακοπές με... γάμο!
Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου παρακολουθήσαμε τη Φαίη (Ζέτα Δούκα) και τον Φίλιππο (Κώστα Κόκλα) να προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα και ότι ύστερα από τόσα χρόνια παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι όπως την πρώτη μέρα. Από τη νέα σεζόν, όμως, η σχέση τους εξελίσσεται ακόμα περισσότερο, αφού ο Φίλιππος της ετοιμάζει μία έκπληξη. Σύμφωνα με το σενάριο, στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τα μέλη όλης της οικογένειας να προετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
 Παράλληλα, όμως/θα γιορτάσουν και τα γενέθλια του Τάκη (Αντώνης Καφετζόπουλος). Στο δεύτερο επεισόδιο οι ήρωες μας βρίσκονται ήδη σε διακοπές, από τις οποίες φυσικά δεν θα λείπουν τα ευτράπελα. Έτσι, ενώ απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ο Φίλιππος κάνει μία ευχάριστη έκπληξη στη Φαίη: Της ζητάει να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, ο οποίος θα τελεστεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Άλλωστε, της το χρωστάει, καθώς το ζευγάρι είναι παντρεμένο μόνο με πολιτικό γάμο, επειδή δεν προλάβαιναν λόγω των οικογενειακών τους υποχρεώσεων. Μετά από αυτό το ευτυχές γεγονός, οι ήρωες επιστρέφουν στην καθημερινότητα τους και τα παιδιά στις σχολικές τους υποχρεώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα που επιβάλλουν οι καλοκαιρινές διακοπές των ηρώων θα πραγματοποιηθούν σε εξωτερικό χώρο μεν, αλλά όχι σε κάποιο νησι λόγω μειωμένου προϋπολογισμού.

Mytv

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Απο Δευτέρα 25 Αυγούστου το TVNEA.COM έρχεται ανανεωμένο...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !