Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος μιλάει για τους ¨Συμμαθητές¨!

0
Εναν πεθερό... σκληρό καρύδι θα ενσαρκώσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Δημήτρης Μαυρόπουλος
στην κωμική, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές», που θα προβάλλεται στη βραδινή ζώνη. Η «Espresso» βρήκε τον ηθοποιό στα στούντιο της Φίνος Φιλμ, στα Σπάτα, όπου κάνει τις πρόβες του.
«Υποδύομαι έναν αυτοδημιούργητο, υπερήφανο εργοστασιάρχη, που έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του (Μαριάννα Τουμασάτου) και στον εγγονό του, τον οποίο θεωρεί και συνέχειά του στη δουλειά, ουσιαστικά τον λέει γιο του. Η απέχθειά του είναι ο γαμπρός του (Κρατερός Κατσούλης). Είναι τόσο μεγάλη η αντιπάθειά του, που, όταν μπαίνει στο εργοστάσιο, καλημερίζει τον θυρωρό και στον γαμπρό του γυρίζει επιδεκτικά το πρόσωπο. Δεν το κάνει από σνομπισμό, αλλά για ηθικούς λόγους. Ξέρει για την ερωμένη που έχει, αλλά κάνει ότι δεν βλέπει, για να μη στενοχωρήσει την κόρη του. Το πατρικό φίλτρο όμως είναι αλάνθαστο» μας λέει ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Σοφή κίνηση

Αν και κατά βάση ο ήρωας που υποδύεται θα ήθελε να δει την κόρη του χωρισμένη, ο ίδιος εξηγεί: «Η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία από τους ανθρώπους. Αλλους ερωτευόμαστε, άλλους παντρευόμαστε, μετά το μετανιώνουμε βέβαια, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Ετσι και η κόρη μου στο σίριαλ μπορεί να έχει μια δεύτερη ευκαιρία με τον πρώτο της έρωτα» (Μάριος Αθανασίου) υπογραμμίζει.
Για τον Δημήτρη Μαυρόπουλο, η νέα προσπάθεια του ΑΝΤ1 να επενδύσει ελληνικά έχει αξία. «Ηταν σοφή κίνηση. Είδαν τα κανάλια επιτέλους, από τον χειμώνα που μας πέρασε, ότι μια ελληνική σειρά έφερνε περισσότερα σε διαφημίσεις από ό,τι 10 ξένες. Αλλά μη δίνουμε στην τηλεόραση μεγαλύτερη διάσταση από ό,τι έχει. Για μένα δεν είναι ούτε μέσο ενημέρωσης ούτε ψυχαγωγίας, δεν καθορίζει τα πράγματα, δεν διδάσκει. Εγώ εμπιστεύομαι την τέχνη, γιατί είναι πολιτική πράξη. Μέσω αυτής ο κόσμος απαντά σε πολλά ερωτήματα, με την τέχνη σκεφτόμαστε, βλέπουμε καθαρά. Για μένα όραμα έχουν οι καλλιτέχνες και οι εκπαιδευτικοί» υποστηρίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !