Σκληρή "κόντρα" Ελένης & Τατιάνας αναμένετε απο την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Unknown
0
Ελένη Μενεγάκη και Τατιάνα Στεφανίδου φαίνεται πως θα «μονομαχήσουν» στην μικρή οθόνη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και, αδιαμφισβήτητα, η αναμέτρησή τους θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, οι δύο κυρίες θα βρεθούν ακριβώς απέναντι χρονικά, και συγκεκριμένα από τις 13.00 έως τις 15.00. Η πρεμιέρα τους, ακόμα, όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στις 29 Σεπτεμβρίου. Στελέχη από το Star επισημαίνουν στο ίδιο ρεπορτάζ, πως η Τατιάνα Στεφανίδου ετοιμάζεται να κάνει σαρωτικές αλλαγές στην εκπομπή της, προκειμένου να πετύχει την ανατροπή στον τηλεοπτικό χάρτη.

Ο τίτλος, «Μίλα», θα μεταβληθεί, ενώ θα υπάρξει νέος σκηνοθέτης, συνεργάτες, τεχνικοί, ρεπόρτερ και θέματα που πρόκειται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, θα ακολουθεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.

 Από την άλλη πλευρά, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θεωρείται στρωμένη και -χωρίς αμφιβολία- επιτυχημένη, καθώς τόσα χρόνια το τηλεοπτικό κοινό αποδεικνύει μέσα από τα νούμερα τηλεθέασης πόσο την αγαπά. Το πάνελ της θα εξακολουθεί να είναι το ίδιο, δηλαδή με τους Κατερίνα Ζαρίφη, Γρηγόρη Γκουντάρα, Άση Μπήλιου, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Αντωνία Καλλιμούκου και Ελιάννα Χρυσικοπούλου, ωστόσο η παρουσιάστρια ενδέχεται να δει και κάποιους νέους δημοσιογράφους, που ίσως αναλάβουν τα ρεπορτάζ, αλλά και κάποιους υποψήφιους για τη στήλη της μαγειρικής, της ψυχολογίας, των σχέσεων και της διατροφής.

 Εσείς ποιά από τις δύο κυρίες θα βλέπετε;

peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !