Θοδωρής Αθερίδης-Σμαράγδα Καρύδη: Μαζί στην Αίγινα!

Unknown
0
Παντού μαζί είναι αυτό το καλοκαίρι η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης. Οι δυο ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην ταινία “Από Έρωτα”, βρέθηκαν για γυρίσματα σε Μυτιλήνη, Αθήνα και Πειραιά, ενώ αυτές τις μέρες πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στην Αίγινα.
 Το νησί του Αργοσαρωνικού, άλλωστε, αποτελεί έναν από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς της Σμαράγδας, η οποία διαθέτει και σπίτι στην Αίγινα. Έτσι, και οι δυο ηθοποιοί πέρασαν εκεί λίγες μέρες ηρεμίας και χαλάρωσης.
 Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι δυο τους επέστρεψαν στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας με το τελευταίο πλοίο που έφυγε από το νησί, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα. Έχοντας ελάχιστες αποσκευές μαζί τους, και τον σκύλο της γνωστής ηθοποιού να τους κάνει παρέα, επέλεξαν να καθίσουν στο κατάστρωμα του πλοίου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μάλιστα, δεν σταμάτησαν να συζητούν και να κοιτούν φωτογραφίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Σμαράγδα θα επιστρέψει στο νησί, σε μια ακόμα μικρή απόδραση χαλάρωσης από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !