Νέα προσθήκη έκπληξη στο Μπρούσκο του χρόνου...

0
Πολλές θα είναι οι νέες προσθήκες τη νέα χρονιά στην πετυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 Μπρούσκο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA ένα από αυτά είναι και η  ηθοποιός
Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη που ήδη έχει ξεκινήσει γυρίσματα για την σειρά και αναμένεται να την δούμε από τον Σεπτέμβριο στον 2ο κύκλο του Μπρούσκο...

Μιας και είμαστε στο Μπρούσκο διαβάστε και το δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 για την μεγάλη πρωτιά του καθημερινή του.
Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "ΜΠΡΟΥΣΚΟ", που αγάπησε και στήριξε το τηλεοπτικό κοινό καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, έφτασε στο φετινό της φινάλε την περασμένη Παρασκευή 27 Ιουνίου κερδίζοντας τόσο τις εντυπώσεις όσο και τη μάχη της τηλεθέασης!
Το "ΜΠΡΟΥΣΚΟ" είχε συνολικό μερίδιο στους 15-44, 28,8%, σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά του στις γυναίκες 15-24 με τηλεθέαση 36,6% και στις γυναίκες 25-44 με ποσοστό 33,8%.
Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν σημείωσε 25,2% στο κοινό 15-44 με τα υψηλότερα ποσοστά να εμφανίζονται στους άντρες 15-24 με 32,7%, ενώ για έστω και 1 λεπτό το "ΜΠΡΟΥΣΚΟ" παρακολούθησαν 2.121.000 άτομα περίπου.
ΔΤ. ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ - Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ


Σε επίπεδο σεζόν, το "ΜΠΡΟΥΣΚΟ" είναι πρώτο στη ζώνη μετάδοσης του στο κοινό 15-44 με διαφορά 11,7 μονάδων από το δεύτερο κανάλι, ενώ τη μεγαλύτερη διαφορά του τη σημειώνει στις γυναίκες 25-44 με 15,9 μονάδες διαφορά. Ακόμη, είναι πρώτο στη ζώνη και στο σύνολο του κοινού, καθώς βρίσκεται 10 μονάδες μπροστά από το δεύτερο κανάλι.
To τελευταίο επεισόδιο είναι επίσης πρώτο στη ζώνη του στο κοινό 15-44, με 4 μονάδες διαφορά από το κανάλι που ακολουθεί, αλλά με πολύ υψηλή διαφορά στους νεαρούςάνδρες 15-24 όπου αγγίζει τις 19 μονάδες.
Το "ΜΠΡΟΥΣΚΟ" προηγείται στο σύνολο του κοινού και στην Κύπρο, καθώς η διαφορά του ΑΝΤ1 ΚΥΠΡΟΥ από το ανταγωνιστικό κανάλι έφτασε τις 3 μονάδες.
Το φινάλε του Α κύκλου του "Μπρούσκο" βρήκε τους ήρωές μας στην πιο σημαντική καμπή της ζωής τους. Ετοιμαστείτε να τους δείτε να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις στο Β κύκλο, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !