"Πήγαινα σε δοκιμαστικά και με έκοβαν γιατί ήμουν κακή!" - πασίγνωστη παρουσιάστρια αποκαλύπτεται

Καρακασίδης Γιάννης
0
Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει στην πρώτη γραμμή των συζητήσεων και των τηλεοπτικών "ζυμώσεων", με το όνομά της να πλασάρεται πάντοτε μεταξύ των πρωταγωνιστικών σε εκπομπές και σχετικά ρεπορτάζ. Ωστόσο, η αρχή της καριέρας της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη όσο η συνέχεια, γεγονός που αποκαλύπτει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της. 

"Ο αγαπημένος μου Τζώνη Καλημέρης γελάει ακόμη... Με είχε κόψει από πάρα πολλά δοκιμαστικά του MEGA. Κι όταν πήγαινα να ζητήσω τον λόγο, μου έλεγε: "Είσαι κακή. Δεν τα 'λεγες". Κλαψούριζα, ήμουν πολύ στενοχωρημένη. Πήγαινα στα δοκιμαστικά και με κόβανε γιατί ήμουν κακή. Είναι τόσο απλό." δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση η Ναταλία Γερμανού.

Αργότερα, βέβαια, ήρθε η πρώτη της ευκαιρία να αναδείξει το τηλεοπτικό της ταλέντο, που δεν ήταν άλλη από το θρυλικό "Mega Star". "Περάσανε τα χρόνια, ήρθε το Mega Star, που ήταν ένα πολύ εύκολο πραγματάκι, το έκανα, ψήθηκα, ψήθηκα, ψήθηκα και μετά ήρθε το Fame Story, που ήταν η πρώτη φορά που παρουσίασα εκπομπή. Και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, αν δεν ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος να σώσει την κατάσταση με τις ίντριγκες, με την Άσπα και όλα αυτά, δεν θα πήγαινε καλά η εκπομπή. Ο Ανδρέας το έσωσε το καράβι, όχι η Ναταλία Γερμανού. Άρα, καλά μου πήγαν τα πράγματα, αλλά χρειάστηκα πολύ χρόνο για να σταθώ στα πόδια μου και να πω ότι τώρα θεωρώ τον εαυτό μου καλή παρουσιάστρια" αποκαλύπει η ξανθιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !