Το Rising Star στο MEGA; Όλο το ρεπορτάζ....

5
Το Rising Star καταγράφει μεγάλη επιτυχία όπου έχει προβληθεί ανά τον κόσμο και θεωρείται το αντίπαλο δέος του The Voice, καθώς έχει κοινά σημεία ως προς το διαγωνιστικό κομμάτι. Αντί για περιστρεφόμενες καρέκλες, το Rising Star έχει ένα τοίχο που κρύβει τον διαγωνιζόμενο. Η διαφορά είναι ότι εδώ, για να φύγει ο τοίχος, δεν χρειάζεται να πατήσουν το κουμπί μόνο οι κριτές, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, που καλείται να ψηφίσει στο 1,5 λεπτό που βγαίνει στη σκηνή ο κάθε διαγωνιζόμενος μέσ application στο κινητό.

Ο κάθε επίδοξος τραγουδιστής στέκεται μπροστά σε μια γιγαγντοοθόνη LED που πιάνει τη σκηνή από άκρη σε άκρη και με πλάτη στην κάμερα. Όση ώρα τραγουδά, μια μπάρα που ανεβαίνει στο πλάι της οθόνης καταγράφει την πρόοδο των ψήφων που συγκεντρώνει από κοινό και επιτροπή. Ο τοίχος φεύγει μόνο αν ο παίκτης αγγίξει το 70%.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εφημερίδα REAL, το MEGA διεκδικεί από τώρα τις συζητήσεις και τις διεργασίες για το στήσιμο της εν λόγω παραγωγής, καθώς ποντάρει πολλά στο δυναμικό comeback του στον τομέα των show.

Ωστόσο αυτή την στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο TVNEA δεν έχει κλείσει και δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία καθώς το μπάτζετ είναι πολύ μεγάλο. Σε περίπτωση που δεν κλειστεί αυτή η συμφωνία το MEGA συζητά και για ένα άλλο show όπου πρωταγωνιστές θα είναι παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στην ουσία, δεν έχει σχέση με το VOICE μιας και όλοι τον βλέπουν πέρα τον διαγωνιζόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζουμε να μάθουμε αυτή τη βδομάδα για την Εκδρομή...Επίσημα...γιατί κανείς δεν έχει πληροφορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρητικά μπορεί να πάει κ η Μπεζαντάκου δηλαδή και να περάσει γιατί απλά έχει πολλούς συγγενείς κ στέλνουν αβέρτα μηνύματα! Άσε που δεν το κόβω να γίνεται, δεν είναι ένα σοου το οποίο έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση! Βέβαια και το yfsf στο εξωτερικό δεν είναι κ τόσο hit οπότε άβυσσος η ψυχή του τηλεθεατή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @VooDoo Το Rising Star δεν έχει κάνει και τόση αίσθηση όπως λες γιατί βγήκε στον αέρα μόλις τον Ιούνιο του 2014 στην Η.Π.Α όπου εκεί γνωστοποιούνται τα περισσότερα shows! Εγώ έχω την εντύπωση ότι αυτό το συγκεκριμένο format είναι εκπληκτικό και ότι σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα καταφέρει να υπερισχύσει του Voice. Το ωραίο είναι αυτό με τις ψηφοφορίες που ψηφίζεις δωρεάν από το κινητό σου. Επίσης θα το παρουσιάζει η Ζέτα (προτέρημα γιατί είναι από τα πιο συζητημένα και ικανά κατά την άποψή μου πρόσωπα). Ελπίζω τώρα να έχουν και καλούς κριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !