Ζέτα Μακρυπούλια - Σμαράγδα Καρύδη: Οι λεπτομέρειες της πρότασης του Mega

MyStyle
1
Μπορεί ο ΑΝΤ1 να έχει κάνει ήδη μεγάλη επιτυχία και την φετινή σεζόν με το Dancing With The Stars αλλά και το ολοκαίνουριο The Voice, αλλά όπως φαίνεται το Mega δεν θα μείνει με δεμένα τα χέρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Real News, το κανάλι της Μεσογείων έχει ήδη κάνει πρόταση στην Ζέτα Μακρυπούλια και την Σμαράγδα Καρύδη να αναλάβουν την παρουσίαση δύο σόου.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις για να αναλάβει την θέση της παρουσιάστριας του Just The Two Of Us, που η πρώτη του προβολή του είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο να το παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Την ίδια ώρα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως έχει γίνει πρόταση στην Σμαράγδα Καρύδηνα αναλάβει την παρουσίαση του Hollywood game night, που θα προβάλλεται στην βραδινή ζώνη. Οι παίκτες μαζί με διάσημους καλεσμένους θα συμμετέχουν στο σόου και θα διαγωνίζονται με ερωτήσεις γνώσεων. Θα συνδυάζει δηλαδή τα στοιχεία του σόου με το τηλεπαιχνίδι.Φαίνεται πως το Mega σκοπεύει να ξαναβγεί δυναμικά στην αρένα επιλέγοντας δύο υπέροχες κυρίες για παρουσιάστριες..Αναμένουμε 

Και οι δυο παραγωγές αναμένεται να βγουν στις οθόνες τον ερχόμενο Μάρτιο.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με άλλα λόγια η Δούκισσα Νομικού πήρε τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια και η Ζέτα Μακρυπούλια τη θέση της Δούκισσας Νομικού!Και η κόντρα αρχίζει και πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !