Διαβάστε όσα έγιναν στην συνέντευξη τύπου του "Διά Ταύτα" του Λάκη Λαζόπουλου!

Λευτέρης Προβιάς
0
Πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τη νέα σειρά του Alpha, "Διά Ταύτα"!
Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Τζώνης Καλημέρης, ο Δημήτρης Σταματόπουλος (σκηνοθέτης της σειράς) και ο διευθυντής προγράμματος του Alpha, Τζώρτζης Ποφάντης.



"Το "Διά Ταύτα" είναι 12 ιστορίες στο αυτόφωρο, που δεν γράφτηκαν μόνο από εμένα. Έξι επεισόδια γράφτηκαν από εμένα και 6 επεισόδια από τη Μαρία Γεωργιάδου, τον Πάνο Έξαρχο, την Έλενα Σολωμού, τον Κωστή Παπαδόπουλο, τον Νίκο Σταθόπουλο και τη Βίκυ Κουκούτση. Ήθελα να κάνω κάτι καινούριο. Το "Διά Ταύτα"  είναι  μια νέα φόρμα κωμωδίας που μπορούν να γράψουν πολλοί συγγραφείς και στο μέλλον μπορούν να χωρέσουν πάρα πολλές ιστορίες, όχι κατ'ανάγκη δικές μου. Ήθελα να δοκιμάσου κάποιους παλιούς και κάποιους νέους χαρακτήρες σε μία ιστορία που να έχει αρχή, μέση και τέλος και να μην είναι αποσπασματικά τα επεισόδια όπως στους "Δέκα Μικρούς Μήτσους". Δεν είναι σατιρική σειρά, ακολουθεί καθαρά τους κανόνες της κωμωδίας, δεν εμπλέκεται με την άμεση επικαιρότητα" είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Όσο για τους ηθοποιούς που παίρνουν μέρος στη σειρά δήλωσε "Έγινε πολύ προσεκτική επιλογή των ηθοποιών που έπαιξαν στη σειρά και σύμφωνα με τη δική μου εκτίμηση είναι το πιο επιτυχημένο casting που έχει γίνει σε σειρά. Ακόμα και για τους ανθρώπους που συμμετείχαν ως ακροατήριο, υπήρξε ειδική μελέτη για το ποιοι θα είναι εκεί, ποιοι φαίνονται στο πλάνο και συμμετέχουν στο παιχνίδι".

Μεγάλο μέρος της σειράς λαμβάνει μέρος σε ένα δικαστήριο έχοντας στην έδρα τον πρόεδρο Κώστα Κόκλα, την αντιπρόεδρο Σοφία Μουτίδου και τον εισαγγελέα Κώστα Κορωναίο, το δικαστήριο του «Δια ταύτα» έρχεται να αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας κι ενώπιον Θεού και τηλεθεατών πως η δικαιοσύνη, εκτός από τυφλή, είναι και τρελή χιουμορίστρια.

Στο πλευρό του ίδιου του Λαζόπουλου, στους διαδίκους που καταθέτουν στο εδώλιο του «Δια ταύτα» συγκαταλέγονται οι Γιάννης Μπέζος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Απόστολος Γκλέτσος, Ελένη Γερασιμίδου, Μπέσυ Μάλφα, Σμαράγδα Καρύδη, Παναγιώτα Βλαντή, Φαίη Ξυλά, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Γεράσιμος Γεννατάς, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καστάνη και Έφη Παπαθεοδώρου. Ενώ, «μάρτυρες-κλειδιά» θεωρούνται οι Τάκης Ζαχαράτος, Τρύφωνας Σαμαράς και Λάκης Γαβαλάς, που θα πραγματοποιήσουν έκτακτες εμφανίσεις.

Η σειρά "Διά Ταύτα" κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 21:00.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !