Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου! Ευτυχώς, δεν μοιάζουνε καθόλου - Δείτε φώτο

Koύκλος ο αδερφός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, κλέβει τις εντυπώσεις. Ο Δημήτρης είναι σκηνοθέτης δύο παραστάσεων και δάσκαλος υποκριτικής σε ιδιωτικά σχολεία.

Ο Δημήτρης, όπως θα δείτε και εσείς δεν μοιάζει καθόλου με τον αδερφό του Κωνσταντίνο. Ο ίδιος μίλησε στο Πρώτο Θέμα για τη συνεργασία με τον αδερφό του στην παράσταση "Τελεία" που σκηνοθετεί: «Ο αδερφός μου θα μπορούσε να κάνει σπουδαία πράγματα στη μουσική βιομηχανία. Έχει πολύ ωραία φωνή, είναι αυτοδίδακτος σε πιάνο και κιθάρα, γράφει στίχους και μουσική. Επίσης σκιτσάρει καταπληκτικά. Πιστεύω ότι είναι καταπιεσμένη καλλιτεχνική φύση πίσω από τη δημοσιογραφία. Δεν κάνουμε ιδιαίτερη παρέα, αλλά τον θεωρώ άνθρωπο της εμπιστοσύνης μου. Και όσο μεγαλώνουμε νομίζω ότι αγαπιόμαστε ακόμα περισσότερο και ερχόμαστε πιο κοντά. Ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι έχει δεχθεί κριτική είναι η γνώση. Πολλές φορές κάνει τον άνθρωπο να μοιάζει απόμακρος».


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Χρήστος Aνδρόνικος

ΙΘΑΚΗ - Ν.Χριστιανόπουλος: Δεν ξέρω αν έφυγα από συνέπεια ή από ανάγκη να ξεφύγω τον εαυτό μου, τη στενή και μικρόχαρη Ιθάκη με τα χριστιανικά της σωματεία και την ασφυχτική της ηθική. Πάντως, δεν ήταν λύση, ήταν ημίμετρο. Κι από τότε κυλιέμαι από δρόμο σε δρόμο αποχτώντας πληγές κι εμπειρίες. Οι φίλοι που αγάπησα έχουνε πια χαθεί κι έμεινα μόνος τρέμοντας μήπως με δει κανένας που κάποτε του μίλησα για ιδανικά… Τώρα επιστρέφω με μιαν ύποπτη προσπάθεια να φανώ άψογος, ακέραιος, επιστρέφω κι είμαι, Θεέ μου, σαν τον άσωτο που αφήνει την αλητεία, πικραμένος, και γυρνάει στον πατέρα τον καλόκαρδο, να ζήσει στους κόλπους του μιαν ασωτία ιδιωτική. Τον Ποσειδώνα μέσα μου τον φέρνω, που με κρατάει πάντα μακριά. Μα κι αν ακόμα δυνηθώ να προσεγγίσω, τάχα η Ιθάκη θα μου βρει τη λύση;
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: