100 ευχές αλληλεγγύης από καλλιτέχνες!

0
Οι γιορτές είναι μέρες μιας πιο λαμπρής ζωής. Στιγμές που πρέπει να τις «ξοδέψεις» ευχάριστα με τους οικείους σου και ανθρώπους που αγαπάς κι εισπράττεις την ίδια ή και παραπάνω αγάπη. Εξάλλου μια αγκαλιά, ένας λόγος καλός και ένα χάδι, ένα σκούντηγμα στους ώμους για «είμαι εδώ, προχώρα» είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Η ζωή για να πάρει μπρος θέλει... αλληλεγγύη. Και ανθρώπους - αγωνιστές, ο καθένας στο δικό του μετερίζι.Έτσι λοιπόν θα έχετε τη χαρά να διαβάσετε ευχές για τη νέα χρονιά από πάρα πολλούς καλλιτέχνες που αγαπάτε μέσα από την τηλεόραση,το θέατρο,την πίστα,τον κινηματογράφο και τη δισκογραφία.


Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, οι άλλοτε τυπικές ευχές αποκτούν τώρα την πραγματική σημασία τους. Αξίες και Αρετές όπως η Αγάπη, η Κατανόηση, η Αλληλεγγύη, η Αλήθεια, η Δικαιοσύνη, η Συλλογικότητα, η Μετριοπάθεια και η Ταπεινοφροσύνη, εύχομαι να πρυτανεύσουν και να επικυριαρχήσουν σε έναν κόσμο που δοκιμάζεται ανελέητα από την Οικονομικο-Πολιτική κρίση. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Πίστη και Ελπίδα αλλά και με βαθιά πεποίθηση ότι «το Άδικο δεν το ευλογεί ο Θεός»…

Χάρης Αρβανιτίδης, δημοσιογράφος


Το 2014 να μπορέσει να ξεκινήσει όλος ο κόσμος με την ελπίδα για κάτι καλύτερο, να έχουμε όλοι μας χρόνια καλά και να προσπαθήσουμε να έρθουμε πιο κοντά στον εαυτό μας. Και... καλή λευτεριά!

Κυριάκος Χρυσίδης, ηθοποιός

 
Ευχόμαστε ολόψυχα το 2014 να είναι μια χρονιά, γενναιοδωρίας, αλληλεγγύης και αγάπης σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη

Έλενα Ασημακοπούλου, ηθοποιός


Θα δανειστώ λόγια του γελωτοποιού από το Mistero Buffo του Nτάριο Φο, «…Μάθε να γελάς.! Ακόμα και τον τρόμο σου γέλιο να τον κάνεις»

Αυτό θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μας.
Η καινούρια χρονιά να μας φέρει υγεία και χαρά!

Κώστας Βερικόπουλος, ηθοποιός

Μόνο η Αγάπη είναι ικανή να ενώσει τις ανθρώπινες υπάρξεις με τέτοιον τρόπο ώστε να ολοκληρωθούν και να εκπληρωθούν.
Γιατί μόνο η Αγάπη τιις οδηγεί να προσεγγίσουν ό,τι βαθύτερο έχουν μέσα τους.
Εύχομαι Χρόνια πολλά με Αγάπη και μόνο Αγάπη. Και ο καινούργιος χρόνος να φέρει όλες τις επιθυμίες, τις ελπίδες και τα όνειρα που έχουμε στην ψυχή μας.

Γιώργος Χριστοδούλου, ηθοποιός

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και «γεμάτα» μυαλά για ένα πιο ελεύθερο αύριο!

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ηθοποιός

Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα, ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα.
Οδυσσέας Ελύτης

Νίκος Φλώρος, καλλιτέχνης

Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει πιο κοντά στα όνειρα μας, στους στόχους μας, στις ελπίδες μας, στον εαυτό και τους συνανθρώπους μας. Καλή χρονιά!


Μελέτης Γεωργιάδης, ηθοποιός

Εύχομαι η νέα χρονιά να χρειάζεται λιγότερη υπομονή και να ξαναφέρει πίσω την αισιοδοξία μας. Χρόνια πολλά με συναίσθημα και αγάπη. Ο νέος χρόνος να έρθει γεμάτος ΕΛΠΙΔΕΣ...ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ... ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΕΣ, αρκεί να κάνουμε σωστά τον απολογισμό και την αυτοκριτική μας. Κοιτάμε το ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ...ΒΕΛΤΙΟΔΟΞΑ!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Στέλιος Καλαθάς, ηθοποιός

Η πρώτη ευχή θα είναι πάντα η υγεία. Η επόμενη, μακάρι να βρισκόμαστε κάθε μέρα με όμορφους ανθρώπους, να τους φροντίζουμε και να μας προσέχουν.

Γιάννης Καλαβριανός, σκηνοθέτης

Το 2014 ας εστιάσουμε με αγάπη και καλοσύνη στους συνανθρώπους μας! Υγεία, Αγάπη, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα…

Ελευθερία Καλπενίδου, φωτογράφος http://telitsoblog.blogspot.gr

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία για το 2014! Εύχομαι να είμαστε όλοι μας περισσότερο ειλικρινείς και κοντά στους ανθρώπους που μας αγαπούν πραγματικά! Τίποτα δεν είναι δεδομένο κάθε λεπτό της ζωής μας είναι μοναδικό!


Βαγγέλης Καράλης, δημοσιογράφος ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Πολλές ευχές για ένα 2014 γεμάτο υγεία, ευτυχία, δημιουργία... Για ένα 2014 χωρίς κατάθλιψη, χωρίς γκρίνια και φόβο...με περισσότερη ανθρωπιά, λιγότερη ανεργία και πολύ πολύ αγάπη...

Δημήτρης Καρατζιάς, ηθοποιός

Η ελπίδα δεν θα πάψει ποτέ να συντροφεύει τον κόσμο μας όσο ο Θεός θα αποφασίζει να έρχεται κοντά μας ως Άνθρωπος. Η Ενανθρώπιση του Θεού είναι η στιγμή της συνάντησης Γης και Ουρανού, Θεού κι Ανθρώπου, χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς διαπλοκές και μυστικές συμφωνίες. Βοσκοί, μάγοι και άγγελοι συν-οδοιπόροι στην ίδια πορεία συνάντησης με το θείο βρέφος, απόδειξη ενός ταξικού πλουραλισμού και μιας συνύπαρξης του ορατού με το αόρατο, του φυσικού με το υπερφυσικό, του λογικού με το υπέρλογο. «Λαθών ετέχθη». Μυστικά και αθόρυβα όπως ταιριάζει σε έναν πραγματικό Θεό που έρχεται για να λυτρώσει θυσιαστικά και όχι για να κυριαρχήσει εξουσιαστικά.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Διευθυντής Κέντρου Διαχριστιανικού - Διαθρησκειακού - Διαπολιτισμικού Διαλόγου «TOGETHER»

Εύχομαι υγεία και ισορροπία σε όλο τον κόσμο και αυτός ο χρόνος να φέρει περισσότερα χαμόγελα και να πραγματοποιήσει κάθε κρυφή παιδική μας επιθυμία.

Μαργαρίτης Κεχαγιάς, ραδιοφωνικός παραγωγός 
ZOO radio

Ας αποτελέσει το νέο έτος μια νέα δυναμική αρχή για τον καθένα μας, ουσιαστικός οδηγός προς την ολοκλήρωση των στόχων και των προσωπικών φιλοδοξιών. Ελπιδοφόρο, γεμάτο θετική ενέργεια, ενσυναίσθηση και αγάπη σε κάθε βήμα!

Μαρία Κωφίδου, PR & Communications Manager στην εταιρία DeltaVision Hellas
Δημοσιογράφος Culture Now.gr

Χρόνια πολλά αλλά και καλύτερα από αυτά! Καλή χρονιά σε όλους με ιδέες επιτέλους που θα αλλάξουν την μόδα και την υποκουλτούρα του σήμερα και θα συμβάλουν στην αλλαγή του κλίματος στην χώρα μας!

Πρόδρομος Κοφσανίδης,
Διευθύνων Σύμβουλος / Πρόεδρος
CEO EOE (Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων)

Χρόνια σας πολλά και καλά! Σας εύχομαι να έχετε μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά και δημιουργία!


Γιάννης Λεκόπουλος, τραγουδιστής / ερμηνευτής

Χρόνια πολλά...χρόνια καλά...και εύχομαι το Σύμπαν πια να γίνει πιο ακριβοδίκαιο για αυτούς που ταλαιπωρούνται από την υπέρμετρη ματαιοδοξία αυτών που μας κυβερνούν...και όλοι να κλείσουμε το μάτι στη ζωή και να βρούμε καταυλισμό στο υπέρτατο αγαθό...την αγάπη!

Νίνα Λοτσάρη, ερμηνεύτρια / performer

Let's get healed!

Eύχομαι η νέα χρονιά να επουλώσει τις πληγές όλων μας. Καλή χρονιά με υγεία!

Νάσσος Λουίζος, καλλιτέχνης / σχεδιαστής μόδας

Εύχομαι από καρδιάς να έρθει μια ημέρα που να μην υπάρχει ανάγκη φιλανθρωπίας. Τα αυτονόητα που αξίζει κάθε άνθρωπος, να είναι πραγματικότητα για όλους. Μέχρι τότε...ας δώσουμε βήμα στον άνθρωπο που κρύβουμε μέσα μας κι ας δείχνουμε αγάπη κι ενδιαφέρον για όσους τα χρειάζονται...αλλά και ποιός δεν τα «χρειάζεται»... Καλή χρονιά, καλή δύναμη!

Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, ηθοποιός

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά, με αγάπη, καλοσύνη και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο! Γιατί το σωσίβιο του Life Vest Inside σώζει ζωές! Κάθε πράξη καλοσύνης προς έναν συνάνθρωπο είναι ένα σωσίβιο που μπορεί να τον βοηθήσει σε πολύ δύσκολες στιγμές. Δεν είναι ντροπή να δείχνουμε την αγάπη, να χαμογελάμε, να αγκαλιάζουμε κάποιον, ακόμα και αν μας είναι άγνωστος. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε την αλλαγή αυτή την χρονιά της αλλαγής.

Ελισσάβετ Μαστραντώνη, Υπεύθυνη Life Vest Inside in Greece


Εύχομαι η αγάπη και η φιλία να ζεστάνει τις καρδιές του κόσμου και ο κόσμος να γίνει πιο αλληλέγγυος και να αγκαλιάσει τον διπλανό του...

Χάρης Μαυρουδής, ηθοποιός

Η φιλανθρωπία δηλώνει αγάπη προς τον άνθρωπο το μοναδικό νόημα της ζωής. Εύχομαι να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας γιατί είναι ο δρόμος που θα οδηγήσει κάποια στιγμή να αγαπήσουμε και τους εαυτούς μας.

Ιάκωβος Μυλωνάς, ηθοποιός

Υγεία και Καλή τύχη. Αυτό εύχομαι για όλο τον κόσμο και πιο πολύ για τα Ελληνόπουλα.

Κάκια Ιγερινού, ηθοποιός

Ευχόμαστε στο e-Charity.gr τις πιο θερμές, τις πιο γλυκές, μα και τις πιο ζουμερές ευχές μας για ένα 2014 φωτεινό σαν καλοκαίρι!

Μπίλυ Ζουμερός, ταξιδευτής

Εύχομαι για τον καινούριο χρόνο το χαμόγελο να φωτίζει τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, ένα ζεστό φαγητό να βρίσκεται μπροστά στον καθένα, υγεία στο σώμα και ευτυχία στη ψυχή όλων μας!

Μαίρη Νέγρη, ηθοποιός

Εύχομαι το 2014 να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα αγάπης στις καρδιές μας...να αγαπήσουμε περισσότερο και να αγαπηθούμε δυνατά και στοργικά! Να βρούμε την ουσία στα απλά και καθημερινά και να χαμογελάμε μπροστά στις δυσκολίες. Φεύγοντας το 2013 να πάρει μαζί του όλη την μιζέρια που μας περιτριγυρίζει και αν δεν την πάρει μπορούμε απλά να της γυρίσουμε την πλάτη, να κάνουμε ότι δεν την βλέπουμε! Το 2014 να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι γιατί ίσως μόνο αυτό να μας απέμεινε... Η ανθρωπιά μας, αλλά φτάνει για να μας κρατήσει ζωντανούς! Ένα χάδι, ένα φιλί και ένα χτύπημα στον ώμο, φτάνουν όσο όλα τα εκατομμύρια του κόσμου! Μοίρασε τα και πάρε χαρά από την χαρά που έδωσες! 2014 ευχές για ένα πιο όμορφο έτος!

Δώρα Μιχαήλ, δημοσιογράφος ΖΕΥΣ TV

Το 2014 να φέρει δύναμη και δημιουργία σε όλο τον κόσμο. Πολλές ευχές για υγεία, τύχη και αγάπη! Η ζωή δεν μας χρωστά άλλη ζωή. Γι' αυτό αγαπήστε και διεκδικήστε ότι ονειρεύεστε.

Όλγα Νεράντζη
Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ράδιο Κλεψύδρα
Σολίστ στην Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος

Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά στο e-Charity.gr και στους ανθρώπους που εργάζονται γι αυτό. Μακάρι το νέο έτος να είναι και μια νέα αρχή για όλους να δείξουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα από όσα νομίζουμε!

Νίκος Νικολαϊδης, ηθοποιός

Εύχομαι η νέα χρονιά να σας βρει ακόμα πιο δυνατούς και ανθεκτικούς, ώστε να συνεχίσετε το έργο σας. Κι επίσης, εύχομαι να ξυπνήσουν επιτελούς οι Έλληνες, για να καταλάβουν ότι η δύναμη είναι στα χέρια τους και μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι, με τόλμη και χωρίς φόβο μπορούμε να μην επιτρέψουμε άλλα πεινασμένα παιδιά και άλλες άπορες οικογένειες.

Σταύρος Νικολαϊδης, ηθοποιός

Εύχομαι όλοι μας, πέρα από την υγεία και την ευημερία, το 2014 να βρούμε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο μας και να τον αφιερώσουμε σε αυτούς που τον έχουν ανάγκη.

Γιώργος Παπαδοπετράκης,
Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος εθελοντών Θετικής Φωνής

Εύχομαι το 2014 να ενεργοποιηθούν όλες οι υγιείς ομάδες ανθρώπων που θα μας τραβήξουν, θα μας ξυπνήσουν, θα μας δώσουν αισιοδοξία και δύναμη να προχωρήσουμε μαζί τους για να αλλάξουμε ότι μας πληγώνει κι ότι μας κρατάει δεμένους στη γη. Εύχομαι να βρούμε τον τρόπο μαζί να ονειρευτούμε πάλι, να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα και να ξαναδούμε χαμόγελα σε ευτυχισμένους ανθρώπους. Και ξέρετε, οι ευχές πιάνουν αν τις πιστέψεις κι αν πιστέψεις ξανά έχεις κάνει ήδη την αρχή για να αλλάξουν τα πράγματα.

Καλό Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας!
Μαρία Πασχαλίδου,
Αντιπρόεδρος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών Δήμου Θεσσαλονίκης

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά με Υγεία και Μαχητικότητα. Να παραμείνουμε όλοι αισιόδοξοι και να μην το βάλουμε κάτω. Δε θα μας νικήσουν, ΕΜΕΙΣ θα τους νικήσουμε, με πίστη στο Δίκαιο και το Σωστό! Χέρι-χέρι όλοι οι Έλληνες να βροντοφωνάξουμε στους κυβερνώντες που μας αδίκησαν: Φτάνει πια, να πάτε στα σπίτια σας… μπορούμε και χωρίς εσάς!

Έφη Παπαθεοδώρου, ηθοποιός

Γιατί να κρατάμε μέσα μας κακίες και παράπονα; Στο τέλος πέφτει μια βροχή, μια καταιγίδα, τα παραχώνει όλα σε μια λάσπη...και αυτό ήτανε και πάει... Αυτή η φράση είναι σφηνωμένη μέσα στο μυαλό μου και με αυτή προσπαθώ να πορεύομαι στη ζωή μου. Ας δούμε επιτέλους τον Άνθρωπο κατάματα και ας προσπαθήσουμε να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον... γιατί μόνο με το εμείς μπορούμε να πάμε μπροστά. Πίστη και επιμονή στα όνειρα...γιατί το όνειρο δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς...!

Μάνος Πετούσης, ηθοποιός / σκηνοθέτης

Για το 2014, θα ευχόμουν, να κοιτάζαμε λίγο μέσα μας... Να ξαναβρούμε τον αυτοσεβασμό μας, που μάλλον τον χάσαμε... και τον σεβασμό για το διπλανό μας. Να σταματήσουμε να λέμε: ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΡΕ; και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, όλοι μαζί. Να ξαναβρούμε τις ηθικές ΑΞΙΕΣ που χάσαμε, μέσα μας... Να κοιτάξουμε κατάματα τα παιδικά μάτια και να σκεφτούμε γιατί τους θολώσαμε το βλέμμα και τους κλέβουμε τη χαρά και την αισιοδοξία. Και να δώσουμε ένα απαλό χάδι, στο παιδί που, όλοι, κρύβουμε μέσα μας! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Σπύρος Σαμοϊλης, μουσικοσυνθέτης

Μακάρι η καινούργια χρονιά να είναι πιο δίκαιη, πιο ανθρώπινη, πιο αληθινή… Με περισσότερα χαμόγελα και φως στο γκρίζο που βιώνουμε σήμερα. Ας γίνουμε όλοι μας πιο σοφοί και κυρίως ας έχουμε γύρω μας και μέσα μας Αγάπη! Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά! 

Πένυ Ξενάκη, ερμηνεύτρια / τραγουδίστρια

Ευχές για ένα καλύτερο αύριο με «Ηθικόν Ακμαιότατον» πάντα σε πείσμα των καιρών
Θανάσης Σαράντος, ηθοποιός
Η ευχή από την «Ηθικόν Ακμαιότατον» Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Θεάτρου

Εύχομαι, όποτε μου δοθεί η ευκαιρία και ερωτηθώ, το ίδιο πράγμα εδώ και κάποια χρόνια... να μην ξαναχρειαστεί να ευχηθούμε, για πράγματα αυτονόητα, για πράγματα που σε πολιτισμένα κράτη θεωρούνται κοινωνικά δεδομένα και όχι αποτέλεσμα κάποιου θαύματος, η πραγματοποίηση μιας ευχής... όπως είναι η υγεία και η φροντίδα της, η πρόνοια για τους πολίτες, η ειρήνη και η δημιουργία. Αυτό εύχομαι να συμβεί σε αυτή την ξεχασμένη-πουλημένη γωνιά της γης και έτσι οργανώσεις σαν την δική σας να διαλυθούν, επειδή δεν θα έχουν λόγο να υπάρχουν. Επειδή θα υπάρχει αληθινή φροντίδα από ψηλά, από εκεί που πρέπει. Εύχομαι λοιπόν για αρχή, το 2014, το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, να σταθεί, τουλάχιστον αντάξιο του τίτλου του...
Kι όλοι εσείς και όσοι από μας, με κάποια κοινωνική ευαισθησία, να μην έχουμε με τι να ασχοληθούμε... και να το ρίξουμε στο πλέξιμο (που τόσο μου αρέσει)

Χρήστος Σιμαρδάνης, ηθοποιός

Η ευχή παραμένει ίδια, αιώνες τώρα. Ας γίνουμε αδέλφια οι άνθρωποι μεταξύ μας. Η εποχή μας έμαθε να διεκδικούμε, να αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντά μας, χωρισμένοι σε ομάδες, κλάδους, ιδιαιτερότητες... Πρέπει να αποκτήσουμε ιδανικά και να αγωνιστούμε για αυτά. Τα ιδανικά ενώνουν τους ανθρώπους, όπου τα συμφέροντα μας χωρίζουν. Εύχομαι λοιπόν το 2014 να ξεπεράσουμε το σοκ, το δέος… να αφήσουμε τη σιγουριά του "καναπέ" και να σταθούμε σαν λαός αλληλέγγυοι, ΣΥΝαγωνιζόμενοι για τα ιδανικά μας!

Νίκος Σούλης, σκηνοθέτης

Εύχομαι να έχουμε υγεία, για να μπορούμε να προχωράμε και αγάπη σε ότι κάνουμε.

Χρήστος Σπανός, ηθοποιός

Ας είναι κάθε αστέρι μια ευχή για όλους! Ίσως έτσι διώξουμε το σκοτάδι της αδιαφορίας και του εγωισμού για να γίνει ο ουρανός πιο λαμπερός και στην ζωή μας να ανατείλει μόνο ΦΩΣ κι ΑΓΑΠΗ για τον συνάνθρωπο... Με φάρο τον Πολιτισμό θα βρούμε το δρόμο στην αναγέννηση...

Τιτίκα Στασινοπούλου, ηθοποιός

Εύχομαι υγεία, χαρά... αγάπη στις καρδιές μας και ζεστασιά για όλα τα ανθρώπινα πλάσματα που την έχουν ανάγκη... Να είναι η νέα χρονιά, χρονιά ανάτασης... Χρονιά γεμάτη ευκαιρίες για να φτιάξουμε ένα καινούργιο, καλύτερο αύριο για όλους.


Χρήστος Στυλιανού, ηθοποιός


Τούτη η χρονιά να μας βρει πιο δυνατούς, να μας θυμίσει τι σημαίνει ανθρωπιά και να μας φέρει πιο κοντά στον διπλανό μας με αλήθεια κι αγάπη. Καλή ανθρώπινη χρονιά!

Μάρω Θεοδωράκη, μουσικοσυνθέτης

Εύχομαι στο e-charity.gr μακροζωία και για το 2014 εύχομαι να φτωχύνουν οι τράπεζες και οι πολυεθνικές και να πλουτίσει ο κόσμος.

Θεοχάρης Ιωαννίδης, ηθοποιός

Χρόνια πολλά και καλά για όλο τον κόσμο! Υγεία, αγάπη, ευτυχία, δύναμη και περισσότερη πίστη στον εαυτό μας. Αυτές τις μέρες ας προσπαθήσουμε να γίνουμε όλοι μας παιδιά, έστω και για λίγο. Έχουμε ανάγκη από την παιδική αθωότητα και από την παιδική ματιά, που κάνει τον κόσμο να φαίνεται πιο όμορφος! Αν καταφέρουμε δε, να σκεφτούμε όπως τα παιδιά, τότε θ' αντιληφθούμε πως όλα μπορούν να φτιάξουν προς το καλύτερο και οι άσχημες μέρες να φύγουν ανεπιστρεπτί! Χρόνια πολλά συνοδευόμενα από πολλά πολλά πολλά χαμόγελα χαράς κι ελπίδας για όλο τον κόσμο!

Δήμητρα Τράκα, συγγραφέας

Εύχομαι αυτή η νέα χρονιά να αναστήσει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, να ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές τους και να χαρίσει σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει. Ελπίζω οι άνθρωποι να προσπαθήσουμε αυτές τις γιορτές να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μέσα μας και να αλλάξουμε πορεία, οδεύοντας προς μια καλύτερη προοπτική του εαυτού μας! Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου για ένα ευτυχισμένο 2014.

Ορέστης Τρίκας, ηθοποιός

Εύχομαι, το 2014, να έχουμε έρθει πιο κοντά στον εαυτό μας. Να ακούμε πιο προσεκτικά αυτά που έχει να μας πει, γιατι η ψυχή μας ποτέ δεν λαθεύει... Και κάτι ακόμα. Να αναγνωρίσουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που αναλογεί στην Παιδεία. Μόνον έτσι θα ανοίξουν τα μάτια των επόμενων γενεών, και θα βγει η Ελλάδα στο φως! Φωτεινό, ελπιδοφόρο και ηλιόλουστο 2014 λοιπόν!

Ναταλία Τσαλίκη, ηθοποιός


Αφήνοντας πίσω μας το 2013, κρατάμε μόνο τις όμορφες στιγμές και προχωράμε στο 2014, με πολλά χαμόγελα, πολλή αγάπη και θετική ενέργεια! Γνωρίζουμε για τον εθελοντισμό και βοηθάμε όσο μπορούμε για μια καλύτερη ζωή! Η ομάδα της Αρωγής Θεσσαλονίκης εύχεται σε όλο τον κόσμο και σε καθέναν ξεχωριστά, τα χρόνια να είναι καλά, με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν, με όμορφες αγαπησιάρικες στιγμές που θα σας φέρουν χαμόγελα στα χείλη. Υγεία και αγάπη να γεμίζει τις καρδιές σας. Καμιά στεναχώρια και όσα δάκρυα κυλήσουν να είναι μόνο από χαρά! Μονιασμένοι και ενωμένοι σαν γροθιά, γινόμαστε όλοι ένα και καταφέρνουμε πολλά περισσότερα απ' ό,τι σαν μονάδες. Εκ μέρους όλων των μελών της ομάδας μας, χρόνια πολλά!

Κατερίνα Τσαμπά, Υπεύθυνη ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης

Εύχομαι αγάπη, χαρά και υγεία σε όλο τον κόσμο. Και το 2014 να δώσει πίσω σε όλους μας το χαμόγελο που το 2013 μπορεί να μας πήρε.

Αδάμ Τσαρούχης, τραγουδιστής / ηθοποιός

Εύχομαι το νέο έτος να φέρει μαζί του χαμόγελα, αγάπη και υγεία σε όλους. Και πολλές μοναδικές και αξέχαστες στιγμές. / Κική Αβραμίδου, κεντρική παρουσιάστρια

Εύχομαι το 2014 να έχουμε όλοι υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και κυρίως πίστη στον εαυτό μας. Στο www.e-charity.gr εύχομαι να έχει πάντα επιτυχίες και να είναι πάντα “Μαζί για τον άνθρωπο”. / Χρήστος Κυρλιάς, συμπαρουσιαστής / σχολιαστής

Εύχομαι στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά όλες οι στιγμές του 2014 να στολιστούν με χαμόγελα χαρά και αισιοδοξία! Ποτέ μην σταματήσετε να κάνετε όνειρα και εύχομαι όλη η χρονιά να είναι γεμάτη αγάπη και δύναμη! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος! / Γεωργία Τζελέπη, συμπαρουσιάστρια / σχολιάστρια

Τις θερμές ευχές μας για καλά Χριστούγεννα σε όλους. Αυτές τις μέρες Αγάπης ευχόμαι η έννοια της πραγματικής αγάπης να φωλιάσει στις ψυχές όλων αυτών που φροντίζουν για το «καλό μας». Σας εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα με Υγεία, Αγάπη, Δημιουργία και μια καλύτερη Ποιότητα Ζωής! / Νίκος Ζήσου, συμπαρουσιαστής / σχολιαστής

Εύχομαι γι’ αυτό το νέο έτος ευημερία υγεία σε όλο τον κόσμο αξιοπρέπεια σε αυτές τις δύσκολες εποχές και ανθρωπιά! Αλλά πάνω απ’ όλα να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε!

Γιώργος Βαλάρης, ηθοποιός / σεναριογράφος / σκηνοθέτης

Μια μαντινάδα θα σας πω για τον καινούριο χρόνο
κοντά μας να ΄χουμε χαρά και μακριά τον πόνο.
Κι αν ο καημός μάς τυραννά και μας σφαλά το μάτι
έχει η ζωή να πάρουμε καινούριο μονοπάτι.
Κι όντε θαρρούμε ο στεναγμός μάς έβαλε σημάδι
η χαραυγή ξυφαίνεται στο πιο βαθύ σκοτάδι.
Να θαρρευτούμε της ζωής και της χαράς που κρύβει
γιατί τα χρόνια μας γλακούν κι έχουνε κιόλας φύγει…
Καλή χρονιά!

Γεωργία Α. Βεληβασάκη, τραγουδίστρια

Η Καλλιτεχνική Ένωση Ulysses σας εύχεται καλές γιορτές, επιτυχίες και αέναη δημιουργικότητα! Φύλακες των Θερμοπυλών της Τέχνης παντοτινά να μείνετε και μείς ακούραστα να σας υποστηρίζουμε!

Φωτεινή Καραμούζη, λογοτέχνις / Πρόεδρος Καλλιτεχνικής Ομάδας Ulysses

Κάτι παίρνει, κάτι δίνει, κάτι...ξαναφέρνει... Έτσι γίνεται κάθε χρόνο και το θυμόμαστε στην ανασκόπηση τέτοια εποχή. Είναι πολύ να ζητάμε θετικό ισοζύγιο κάθε χρόνο, ειδικά στις μέρες μας! Εκείνο που δικαιούμαστε όμως και μπορούμε να διεκδικούμε, είναι να έχουμε τουλάχιστον ένα καλό ισοζύγιο, ισορροπημένο ανάμεσα σ' αυτά που χάσαμε κι αυτά που ήρθαν... Καλή Χρονιά λοιπόν! Με καλό ισοζύγιο...

Αλεξάνδρα Γρηγορίου, δημοσιογράφος
ραδιοφωνική παραγωγός Eoellas.org/webradio

Υγεία, αλληλεγγύη, έμπνευση και όραμα... Το 2014 ας είναι γεμάτο με ιστορίες ανθρώπων που προσπάθησαν να αλλάξουν τη ζωή τους και τη ζωή των άλλων προς το καλύτερο.

Γιώργος Πράτανος,
δημοσιογράφος, Provocateur.gr

Εύχομαι για το 2014 υγεία σε όλο τον κόσμο, ψυχική ανάταση και ανθρώπους έτοιμους να δεχτούν και να δώσουν στη ζωή όλων και του καθένα ξεχωριστά αγάπη... για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάθλιψη που έχει γίνει πια...εθνική υπόθεση! Υγεία κι ευτυχία σε όλους!

Στέργιος Λιάπης, τραγουδιστής / ερμηνευτής

Από απομαγνητοφωνημένη συνομιλία με τον Γιάννη Ζουγανέλη:
Ποτέ δεν χρησιμοποίησα τις ευχές ως άλλοθι. Γιατί δεν πιστεύω στις ευχές αυτές. Λέμε ευχές, σαν να μην πιστεύουμε σε αυτές στην ζωή μας. Λέμε χρόνια πολλά, χωρίς να εννοούμε τίποτε. Λέμε «όμορφα χρόνια» και ο καθένας μας σκέφτεται την ομορφιά από την δική του οπτική. Εγώ πιστεύω στην Ελληνική ζωή και θέλω όχι να ευχηθώ αλλά να κάνουμε πράξη το βίωμά μας. Να αγωνιστούμε για το καλύτερο, να βρεθούμε οι άνθρωποι μεταξύ μας επιτέλους κι όντας ήσυχοι που θα έχουμε συντροφιά ο ένας τον άλλο, να πάρουμε δύναμη και να επαναστατήσουμε απέναντι στη μιζέρια των τελευταίων ετών. Να κάνουμε μικρές γιάφκες, να βρεθούμε οι άνθρωποι με γνώμονα τον άνθρωπο. Με την ιδεολογία μας, να πολεμήσουμε το άδικο, να είμαστε αλληλέγγυοι μεταξύ μας. Αυτά δεν είναι ευχές. Αν δεν γίνουν πράξεις, οδηγούμαστε στον καθημερινό θάνατο. Εύχομαι Ελληνική Ζωή. Με τις παραδόσεις, τις αξίες και την βαθιά Ελληνική ταυτότητά μας. 

Γιάννης Ζουγανέλης, τραγουδιστής, ηθοποιός, performer


Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και αγάπη. Μόνο με την αγάπη κερδίζουμε.

Γεροντίδης Χρήστος, ηθοποιός


Να απαλλαγούμε από τους εγκληματίες... τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μονοι μας... 

Σταμάτης Κραουνάκης, μουσικοσυνθέτης, τραγουδιστής, ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Γιορτές θα πει αγάπη. Θα πει ανθρωπιά. Θα πει ζεστασιά. Δώστε τα απλόχερα και θα σας έρθουν πίσω διπλάσια. Καλή χρονιά σε όλους, μέσα από την καρδιά μου.

Φίλιππος Κωνσταντίνος, ηθοποιός

Εύχομαι ψυχική ηρεμία, περισσότερη έμπνευση και δημιουργικότητα και περισσότερη φροντίδα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που χτύπησε η κρίση. Αλέξανδρε σου εύχομαι καλή χρόνια.

Άκης Σακισλόγλου, δημοσιογράφος / ραδιοφωνικός παραγωγός Libero Fm 


Xρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2014, το ταξίδι που θα κάνουμε σε αυτό το έτος να είναι με μια βαλίτσα γεμάτη με χαρά και ευτυχία, υγεία και γαλήνη, ηρεμία και σοφία, εργασία, χρήμα και πολύ πολύ πολύ ΕΡΩΤΑ.

Δημήτρης Αρβανιτίδης, ηθοποιός

Έχοντας ο καθένας προσωπικά πρώτα υγεία, εύχομαι να αποκτήσουμε περισσότερο θάρρος και αισιοδοξία στη ζωή μας! Στο χέρι μας είναι να ξημερώσουν καλύτερες μέρες! Χρόνια Πολλά!

Στέφανος Βασιλειάδης, δημοσιογράφος / εκδότης Cityzentv.gr 


Όχι άλλες ευχές, όχι άλλες προσευχές! Μόνο δράσεις για Ανατροπές το 2014. Όλοι μαζί στο Αντίθετο Ρεύμα. Όλα τα κινήματα μαζί για τη μεγάλη Δημοκρατική Ανατροπή. Αλληλεγγύη Παντού, για τους Πάντες, για τα Πάντα. Να φθάσουμε όλοι μαζί απέναντι, να μην μείνει κανείς πίσω.
Αγωνιζόμαστε για εσάς, τα νέα παιδιά, να σας δούμε να φτιάχνετε αυτά που κατέστρεψε η γενιά μου και οι προηγούμενες γενιές της Πολιτικής Αλητείας και Αγυρτείας. Παντού να μπουν Νέοι και Γυναίκες. Μόνο έτσι θα αλλάξουν τα πράγματα. Είναι πλέον σημαντικό ότι ξαναγνωριζόμαστε. Πετάμε από πάνω μας ότι άχρηστο. Κρατάμε μία μόνο λέξη: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, δημοσιογράφος ΕΡΤ3



Εύχομαι να ζείτε και να προοδεύετε σε κάθε έκφανση του βίου! Ας μην χάνουμε την ευκαιρία να καινίζουμε τον έσω άνθρωπο και να εξωτερικεύουμε αγάπη, καταλλαγή, αλληλεγγύη! Μακάρι όλα αυτά και άλλα τόσα να πραγματωθούν στη νέα χρονιά!

Π. Παναγιώτης Καποδίστριας


Εύχομαι το 2014 να είναι γεμάτο από ευτυχία, υγεία, όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα!

Μαίρη Καντά, δημοσιογράφος


Υγεία πάνω απ όλα. Aγάπη, ευτυχία, χαρά για όλο τον κόσμο. Είναι γεγονός ότι οι σημερινές γιορτές μας βρίσκουν όλους σε μια περίοδο περισυλλογής και αναστοχασμού δεδομένου των συνεχιζόμενων κρίσιμων οικονομικών και κοινωνικών συγκυριών που βιώνουμε. Να δώσουμε τα ελάχιστα που απαιτούνται στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, αλλά και στους άνεργους, στους άστεγους, στους ανθρώπους δίχως δικαιώματα. Στο νέο έτος να μπορέσουμε να βρούμε γαλήνη και ευημερία. Αν στη ζωή είναι να βρούμε κάποιον που θα μας κάνει να πετύχουμε αυτά για τα οποία είμαστε. Για μένα… Θέλω οι άνθρωποι να με αγαπούν έτσι όπως ακριβώς είμαι.

Μενέλαος Τζαβέλας, σκηνοθέτης 

Αγάπη - Ανθρωπιά - Αλληλεγγύη... ας γίνουν τα δύσκολα αφορμή να ενώσουμε τις ψυχές μας! Χρόνια πολλά με το 2014 φάρο στα όνειρά μας!

Βάσια Παναγοπούλου, ηθοποιός


Η Κική Στρατάκη και η Push Your Art Company εύχεται υγεία και αγάπη σε όλους και ένα 2014 γεμάτο δημιουργικότητα!

Χρόνια πολλά...ειρήνη αγάπη και υγεία για όλο το κόσμο!

Γιάννης Σιαμσιάρης, ηθοποιός

 
Εύχομαι… όχι άλλη ευχή. Αλλά πράξη. Περισσότερη πράξη. Και αγάπη. Κυρίως αγάπη. Σε όλους εσάς να είστε καλά.

Φώτης Σπύρος, ηθοποιός,
Υπεύθυνος Θεάτρου ΑΘΗΝΑΙΟΝ

Σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να μας έρθει μια χρονιά με υγεία, αγάπη μέσα μας και γύρω μας και θέληση να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας!

Να έχουμε κουράγιο, αισιοδοξία και να θυμόμαστε πως το ΜΑΖΙ είναι πιο δυνατό από το ΕΓΩ.

Αλέξανδρος Αγγελούσης, τραγουδιστής


http://www.e-charity.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !