Ποια ηθοποιός κάνει είσοδο στα επόμενα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟΥ?

Ενα καινούριο πρόσωπο θα δούμε προσεχώς στο ''Μπρούσκο'', το οποίο μάλιστα θα έχει πολύ ενδιαφέρον, καθώς θα εμπλακεί ερωτικά με τον Σήφη, παράλληλα με την προσπάθειά του να τα ''βρει'' ξανά με τη Μελίνα : Πρόκειται για την ηθοποιό Μένια Μαθιουδάκη, η οποία θα ενσαρκώσει την Ευα, εξαδέλφη της Βασιλικής και αεροσυνοδό εδάφους στο αεροδρόμιο των Χανίων. Σύντομα, λοιπόν, θα δούμε τον Σήφη και την Ευα να γνωρίζονται και να γοητεύονται ο ένας από τον άλλον...
Πως γίνεται η πρώτη συνάντηση ; Η Εύα, η ξαδέρφη της Βασιλικής επιστρέφει για πάντα στα Χανιά και έχει μία τυχαία συνάντηση με τον Σήφη που δεν αφήνει αδιάφορο κανένα από τους δύο.

Αρχίζουν λοιπόν να βλέπονται κρυφά και να έρχονται όλο και περισσότερο κοντά ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, σύντομα η Ευα γνωρίζει και τη Μελίνα, για την οποία εκδηλώνει μεγάλη αντιπάθεια.

Το παράδοξο στην ιστορία είναι ότι ο Σήφης την ίδια στιγμή που θέλει την Ευα, επιθυμεί να κάνει μια νέα αρχή με τη Μελίνα...Και εκεί είναι που θα περιπλακούν ακόμα περισσότερο τα πράγματα... (tvzapping)

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Χρηστος Γ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: