Χ. Ρώμας: "Όταν βγήκε η φήμη ότι έχω AIDS, ένιωσα τον κανιβαλισμό!"

Καρακασίδης Γιάννης
0
Στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μίλησε ο σεναριογράφος και ηθοποιός Χάρης Ρώμας και αναφέρθηκε στο ψευδές εκείνο δημοσίευμα που τον φωτογράφιζε ως φορέα του AIDS πριν από κάποια χρόνια. Πώς βίωσε εκείνη την περιπέτεια και ποιες ήταν οι κινήσεις που έκανε για να γλιτώσει την προσωπική του εικόνα;

"Ήταν αναμφισβήτητα μεγάλο το σοκ. Απάντησα με μήνυση την οποία και κέρδισα. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα με τάραξε γιατί ένιωσα έντονα το συναίσθημα της κακίας. Βίωσα τον πλήρη κανιβαλισμό μιας μερίδας του Τύπου και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Το περιβάλλον μου ταράχτηκε, η μητέρα μου λιποθύμησε όταν έμαθε αυτό που κυκλοφορούσαν για μένα, κι εγώ πέρασα μια ακόμη δύσκολη φάση στη ζωή μου." εξομολογείται ο αγαπημένος δημιουργός και σοκάρει.

Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να βγει και απ' αυτή την περιπέτεια κερδισμένος: "Από το περιστατικό αυτό, όμως, βγήκα εντέλει κερδισμένος. Ξεκαθάρισα ποιοι είναι πραγματικά δικοί μου, θέλησα να δοθώ στον έρωτα ολοκληρωτικά και έγραψα μια σειρά από σημαντικά έργα όπως το “ Αυτός που θα έσωζε τον κόσμο” που ανεβάζουμε φέτος στο θέατρο “Αγγέλων Βήμα”. Βρήκα τον πραγματικό μου εαυτό, εγκαταλείποντας κάθε είδους προσωπική δειλία."

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !