Ντουέτο-έκπληξη! - Ο Σάκης Ρουβάς συνεργάζεται με τη Sirusho!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Ένα ντουέτο που στόχο του έχει να ξεσηκώσει το κοινό παγκοσμίως και να ενώσει κάτω από μία μελωδία την Ελλάδα με την Αρμενία πρόκειται να μας παρουσιάσουν σε λίγο καιρό ο δικός μας Σάκης Ρουβάς και η Αρμένισσα τραγουδίστρια, Sirusho

Τα λόγια για τον Σάκη Ρουβά είναι περιττά. Νομίζω πως ο τίτλος "Απόλυτος Έλληνας Star" είναι υπέρ-αρκετός για να τον χαρακτηρίσει. Τη Sirusho, από την άλλη, τη γνωρίζουμε καλά, μέσα από τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Eurovision το 2008 με το τραγούδι "Qele Qele", το οποίο έγινε smash summer hit στη χώρα μας. Οι δύο καλλιτέχνες, σε μία απροσδόκητη συνεργασία, ηχογράφησαν πρόσφατα ένα τραγούδι από κοινού, με τον τίτλο "See" ("Δες"), σφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο τη φιλία μεταξύ των δύο χωρών, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η Sirusho.


Σε συνέντευξή της στο EUROVISION.TV, η Αρμένισσα καλλιτέχνις αναφέρθηκε στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας: "Οι άνθρωποί μας έχουν πολλά κοινά, είμαστε και οι δύο λαοί πολύ συναισθηματικοί. Μπορούμε να στεναχωρηθούμε και να νευριάσουμε πολύ γρήγορα, όμως ξέρουμε καλά πώς να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά. Οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είναι από τους αρχαιότερους λαούς του πλανήτη και η φιλία μεταξύ των χωρών μας έχει μεγάλη ιστορία. Επομένως, το να σφραγίσουμε τη φιλία αυτή με ένα τραγούδι ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε."

Για τη συνεργασία της με τον Έλληνα superstar, η Sirusho δηλώνει: "Ο Σάκης είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης. Έχουμε κοινούς στόχους, κοινό μουσικό φόντο. Είναι χαρά μου να συνεργάζομαι μαζί του."

Παράλληλα και ο Σάκης Ρουβάς δε δίστασε να κάνει κάποιες δηλώσεις για τη συνεργασία του με τη Sirusho, τονίζοντας πως: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή τη συνεργασία! Η Sirusho έχει απίστευτη θετική ενέργεια και σε αυτό ταιριάξαμε πολύ επί σκηνής. Η χημεία μας αντανακλάται στο συγκεκριμένο τραγούδι, που αποτελεί έναν συνδυασμό των δύο πολιτισμών. Ελπίζω να το αγαπήσετε, όπως εμείς."

Μέχρι στιγμής, έχει κυκλοφορήσει στο YouTube ένα teaser-video αυτής της ανατρεπτικής συνεργασίας, εν αναμονή του ολοκληρωμένου κομματιού.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ TEASER, ΕΔΩ:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !