Σάρωσαν τα «Καρντάσιανς» στον ΑΝΤ1

2
Με σαρωτικά νούμερα τηλεθέασης και την πρώτη θέση στο Pime time κατέκτησε η νέα θεατρική-βραδινό πρωινό-εκπομπή συνεντεύξεων του ΑΝΤ1 Καρντάσιανς. Η εκπομπή έκανε μέσο ορο στο  νεανικό κοινό 32,6  ενώ στο σύνολο του κοινού 30,4 αφήνοντας τον ΝΙΚ’Ο ΚΛΟΚ στο 19,3 στο νεανικό κοινό και το  14,7 στο σύνολο του κοινού.Την ίδια ώρα η Ερευνα στο MEGA ήταν στο νεανικό κοινό στο 15,4  ενώ στο σύνολο του κοινό  16,9.
Τα  «Καρντάσιανς» ήταν ένα πρωτότυπο κονσεπ εκπομπής με πολύ γέλιο συνεντεύξεις με υπονοούμενα και με έναν Γρηγόρη στα καλύτερα του. Η Μπεκατωρου θα έπρεπε να είναι λίγο πιο χαλαρή, αλλά δικαιολογείται λόγο πρεμιέρας. Ο Σταρβας για άλλη μια φορα απέδειξε ότι έχει φοβερό χιούμορ κι ότι μπορει να δώσει πολλά στην εκπομπή.
Καλεσμένοι σήμερα στις 23:15 (δύσκολη ημερα η σημερινή λόγο ποδοσφαίρου και Ολυμπιακού)  θα βρεθούν ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο διαγωνιζόμενος στο Dancing With The Stars 4 Λάκης Γαβαλάς! 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάντως η αλήθεια είναι πως η ελληνική τηλεόραση έχει γεμίσει με εκπομπές ανευ ουσίας στο 95% των περιπτώσεων.Απο τις 7 το πρωϊ εως τη 1 την νύχτα κόσμος πάει και ερχετε και μιλάει,χαζογελάει,κουτσομπολεύει(κυρίως στα δελτία ειδήσεων)και εμείς οι τηλεθεατές βλεπουμε τελικά μια τρύπα στο νέρο,και απολαμβάνουμε την εθνική μας νιρβάνα...Κάθε φέτος και χειρότερα για την ελληνική tv αυτό ειναι το μόνο σίγουρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είδα και πέρασα καλά μαζί τους.Μου άρεσε η ιδέα με το σπίτι το κοινό και τα σχετικά.Νομίζω ότι μεγάλη σημασία θα έχουν και οι καλεσμένοι εδώ και κατά πόσο είναι πρόθυμοι να ''παίξουν'' μαζί τους. Σήμερα έχουν Γεωργιάδη και Γαβαλά και αυτοί συνήθως κάνουν νούμερα.Ο Γρηγόρης μου άρεσε περισσότερο από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !