Ιράν προς Obama: Αν επιτεθείς στη Συρία θα βιάσουμε την κόρη σου

Unknown
0
Τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama, απείλησε Ιρανός πρώην αξιωματούχος, ότι σε περίπτωση που οι ΗΠΑ επιτεθούν στη Συρία τότε θα υπάρξουν μαζικές απαγωγές Αμερικανών υπηκόων καθώς και θα βιαστεί και δολοφονηθεί μια από τις δύο κόρες του.
Οι απειλές κατά της Αμερικής, ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στο Κογκρέσο για τη συριακή κρίση, έγιναν από τον Alireza Forghani, πρώην κυβερνήτη της νότιας επαρχίας του Ιράν, Kις και αναλυτή, με ειδίκευση σε θέματα στρατηγικής, στο επιτελείο του ανώτερου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Daily Caller», την οποία επικαλείται και η Daily Mail, o πρώην Ιρανός αξιωματούχος στέλνει το δικό του μήνυμα στην Ουάσινγκτον προειδοποιώντας:
«Ελπίζω ο Obama να είναι τόσο αγύριστο κεφάλι και να επιτεθεί στη Συρία και μετά θα δούμε τις απώλειες των αμερικανικών συμφερόντων (μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων). Σε 21 ώρες μετά την επίθεση στη Συρία, θα απαχθεί ένα μέλος από την οικογένεια Αμερικανού υπουργού, πρέσβη και στρατιωτικού σε όλο τον κόσμο. Και 18 ώρες αργότερα, τα βίντεο με τον αποκεφαλισμό τους θα δοθούν στην δημοσιότητα», δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο Forghani.
Κι όλα αυτά την ώρα που ο επικεφαλής της επίλεκτης μονάδας των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, Ghasem Soleimani, υποστηρίζει πως το Ιράν θα υποστηρίξει μέχρι τελικής πτώσεως τη Συρία, σε ενδεχόμενη επέμβαση των ΗΠΑ.

πηγή: elita.com.cy

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !