Και η Αγγελική Νικολούλη άλλαξε το look της! Πότε κάνει πρεμιέρα?

Χρηστος Γ
2
Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζονται οι ολοκαίνουργιες εκπομπές του "Φως στο τούνελ", το οποίο για ακόμα μία χρονιά συνεχίζει απτόητο το τηλεοπτικό του ταξίδι στους δέκτες μας.
 Για την ακρίβεια η προετοιμασία της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη κατά την διάρκεια του καλοκαιριού δεν σταμάτησε στιγμή, μιας και οι έρευνες σε όλες τις σκοτεινές υποθέσεις και τις εξαφανίσεις που έχει βάλει στο μικροσκόπιό της η "Μις Μαρπλ" της ελληνικής τηλεόρασης, δεν διακόπηκαν ούτε μέρα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό τόσο του Alpha, όσο και της ίδιας της παρουσιάστριας, το "Φως στο τούνελ" θα ανάψει και πάλι στα μέσα του Οκτώβρη και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 18 του μήνα. Η Αγγελική Νικολούλη υπόσχεται να προσφέρει ακόμα μία συναρπαστική χρονιά στους πιστούς τηλεθεατές της, γεμάτη αποκαλύψεις.

Μάλιστα, απ ΄ότι μαθαίνουμε αυτή η χρονιά θα ξεκινήσει και με μία μεγάλη έκπληξη που έχει ετοιμάσει η Αγγελική για τον κόσμο και η έκπληξη αυτή έχει να κάνει με το look της! Η δημοσιογράφος μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να τολμήσει να αλλάξει ριζικά τα μαλλιά της.

Η αλλαγή δε είναι τόσο μεγάλη που όσοι την είδαν πρόσφατα στους διαδρόμους του καναλιού, δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν. Το νέο της look είναι απίστευτα νεανικό και αέρινο, αλλά δεν σας αποκαλύπτουμε τίποτα άλλο, για να μην της χαλάσουμε την έκπληξη. Ολες τις λεπτομέρειες φανταζόμαστε πως θα τις δούμε λίαν συντόμως, με την εμφάνισή της στο νέο διαφημιστικό τρέιλερ που θα γυριστεί για το "Τούνελ". (tlife)

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !