Το πολυσυζητημένο lead-in:Τι πάσα παίρνει η Τρέμη & ο Χατζηνικολάου?

Χρηστος Γ
3
Το διαδίκτυο έχει & τα κακά του...πως να το κάνουμε,κι η 'κουτσή Μαρία' μιλά για νεανικά κοινά και lead-in.Τι 'πάσα' παίρνει αλήθεια το δελτίο του Mega? Τι ποσοστό θεατών έβλεπε Star πριν ξεκινήσει το δίδυμο Ζαχαρέα-Χατζηνικολάου?
Στη χθεσινή μάχη (19.09):
19.45-20.00:FATMAGUL (Mega)-28.6%
19.30-19.45:ΠΡΟΔΟΣΙΑ (Star)-13.4%
Aξίζει να σημειωθεί πάντως, πως πέρσι, το ΦΜ σπάνια μπορούσε να δώσει στο δελτίο του Star ποσοστά άνω του 7%, ειδικά σε αυτό το 15λεπτο.Ο βομβαρδισμός προώθησης μέσω του διαδικτύου έχει μειώσει την 'αξία' της πάσας, χωρίς βέβαια να είναι λίγο πράγμα το...πουσάρισμα στο τηλεκοντρόλ. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Tις εντυπωσεις περι σαρωτικης πρωτιας του star παντως δεν τις δημιουργησε ΠΟΤΕ το star παρα μονο εμεις και τα τηλεοπτικα site και περιοδικα.Αν διαβασατε την συνεντευξη της Μαρας Ζαχαρεα πριν μια εβδομαδα λεει οτι για αρχη και το star αλλα και οι ιδιοι γνωριζουν οτι ειναι δυσκολο να αποτιναχτει ετσι ευκολα μια ταυτοτητα που ειχε για πολλα χρονια το συγκεκριμενο δελτιο και οτι εχουν βαλει σαν πηχη το 17%(συνολο και κυριως νεανικο,πραγμα το οποιο τουλαχιστον μεχρι στιγμης το καταφερνουν και μαλιστα με ανεση)Οπως και να χει νομιζω οτι μονο επιτυχια μπορει να θεωρηθει μεχρι στιγμης οτι ενα δελτιο το οποιο εκανε μεχρι πριν μια εβδομαδα ποσοστα της ταξης του 10 και 11% αυτην τη στιγμη να εχει 'πεταξει' στο 18-20%.Ας περιμενουμε θελει χρονο για να δουμε πως θα καταληξει η μαχη και το κυριοτερο θελει χρονο το ιδιο το δελτιο του star.Στην τελικη δεν νομιζω οτι οι συντελεστες τυ δελτιου και το ιδιο το καναλι να ετρεφαν αυταπατες για πρωτιες κλπ.Ξερουν και ειδικα ο Χατηνικολαου οτι αλλο star αλλο alpha-alter,εδω ξεκινησανε απο μηδενικη βαση μιας και το star δεν ειχε κανενα υποβαθρο ενημερωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 19:30-19:45 θες να πεις φανταζομαι darwin για το star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ' ότι φαίνεται,δεν ήταν και άσχημη η κίνηση του STAR με την ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Σε σχέση με το "ΦΜ" η πάσα είναι αρκετά καλύτερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !