Είναι οριστικό!ΤΑΤΙΑΝΑ & ΦΩΤΗΣ-ΜΑΡΙΑ αλλάζουν ώρα μετάδοσης!!

20
Είναι οριστικό και η επιβεβαίωση ήρθε από το site της Μαρίας Μπακοδήμου!Η ίδια λέει
λοιπόν το εξής:¨Θα ήθελα να ξέρετε ότι το ραντεβού μας αλλάζει ώρα.Το ¨Φώτης και Μαρίᨨ από τη νέα σεζόν θα είναι στον αέρα του Star από τις 3.00 μέχρι τις 5.00 το απόγευμα.Άντε και καλή μας χρονιά¨!!! (marymary.gr)

Αυτό σημαίνει ότι και η Τατιάνα Στεφανίδου αλλάζει ώρα.Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα παίζει 5 με 6.45 ή θα 5.30 με 7.30(θα υπάρχει για 30 λεπτά απογευματινό δελτίο ειδήσεων).

Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει,διότι και οι 2 εκπομπές θα αντιμετωπίσουν εντελώς διαφορετικούς ανταγωνιστές.

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μετα περσινα δεδομενα...σιγουρος πατος!!!Το mega ο αντ1(με τις επαναληψεις) κ ο alpha με Ελενη-Δεστε τους θα κανουν παρτυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταστροφικη κινηση!Η Τατιανα ειδε και επαθε περσι να κτισει ενα σταθερο κοινο στη ζωνη της και τωρα πανε και την βαζουν απεναντι απο σιριαλ ΑΝΤ1-ΜΕGA.ΤΟ ΦΜ Live ειναι μια πολυ φθηνη παραγωγη σε κοστος και σε οποια ζωνη και αν τη βαλεις οτι νουμερα και να κανει δεν ενοχλει κανενα,γι'αυτο αλλωστε και δεν κοπηκε τοσα χρονια παρα τα μονοψηφια που εκανε επι καθημερινης βασεως.Τωρα με αυτην την κινηση αντε να κερδισουν 2-3 μοναδες το ΦΜ-Live σε συνολο και νεανικα,αλλα το ΜΙΛΑ θα περασει πολυ δυσκολα.Σε καμια περιπτωση δεν θα κανει τα 17-18% που εκανε τις περισσοτερες μερες περσι.Κοντα στο 12-13 θα κυμανθει στο συνολο αντε το πολυ να φθανει το 15% οταν εχει κανενα δυνατο θεμα και στα νεανικα κοινα θα πιανει με το ζορι τη βαση.Κινηση χωρις νοημα αφου στην ουσια οτι τηλεθεαση θα κερδισει το ΦΜ-Live θα το χασει το ΜΙΛΑ.Οταν το καταλαβουν και οι ιδιοι μετα τον 1ο μηνα θα επαναφερουν τις εκπομπες στις παλιες τους ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρα απογευματινο δελτίο 5:00~5:30(45)θα εχει επιτυχία η Τατιανα τωρα για τον φωτη κ. την.μαρια δεν νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά το Σταρ κάνει τη μια λάθος κίνηση μετά την άλλη.Πρώτα τα αδιάφορα τρέιλερ και τώρα αυτό!!! δεν τη θεωρώ σωστή κίνηση και δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτεί και η Τατιάνα.Τα άλλα κανάλια απέναντι θα έχουν δυνατά προγράμματα το απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5:35 μ.μ. θα εχει επιτυχια η Τατιανα???Χαχαχα!!Σκεψου το καλυτερα....Σκεψου τι εχει να αντιμετωπισει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΟ ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα σκισει η Τατιανα! Ναι, το πιστευω κ το ευχομαι! Ειναι απο τς καλυτερες εκπομπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mporei na xei k tn evagelato apenati an teliwnei 7.30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Τατιάνα στον ANT1 έκανε υψηλές θεαματικότητες. Από τότε που πήγε στο STAR έχει ξεπέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά και εγώ το θεωρώ καλή κίνηση. Βέβαια έχω λίγο τους ενδοιασμούς μου για τον Φώτη και την Μαρία γιατί έχουν να αντιμετωπίσουν τις επαναλήψεις του ΑΝΤ1 (Το Δέστε τους όχι και τόσο πολύ γιατί από πέρυσι είδαμε ότι είχε πτώση στα νούμερα του και πιστεύω πως έχει κουράσει λίγο). Όσων αφορά την Τατιάνα πιστεύω πως θα παραμείνει στα περσινά της νούμερα πάνω - κάτω. Η δυσκολία που θα έχει να αντιμετωπίσει βέβαια θα είναι ένα μισάωρο με ''Μπρούσκο'' και ''Fatmaqul''. Το ''Βάλς με δώδεκα θεούς'' δεν νομίζω πως έχει μεγάλη δύναμη γιατί από πέρυσι είδαμε ότι η συνταγή δεν πέτυχε κάνοντας νούμερα εκεί γύρω από το 15%. Βέβαια ο λαός λέει ποτέ δεν ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ΦΜ live είναι πολύ καλύτερο από το Δέστε Τους και προφανώς το Star έκανε αυτή τη κίνηση για να ευνοηθεί η Τατιάνα καθώς δεν θα παίζει απέναντι από το Κωνσταντίνου κ Ελένης και Το καφέ της Χαράς.Τώρα αν θα ευνοηθεί κάνεις δεν ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5.34 Πιστεύω ότι ο Φώτης και η Μαρία έπεσαν σε δύσκολο ανταγωνισμό τόσα χρόνια. Για γύρισε λίγο πίσω και θυμήσου ότι για παράδειγμα είχαν να ανταγωνιστούν τα ''Μυστικά της Εδέμ'' του Mega που χτυπούσαν 45% καθημερινά, μετά μπήκαν στο παιχνίδι τα ''Κλεμμένα Όνειρα'' που συνέχισαν πάνω - κάτω την πορεία της Εδέμ και επίσης φέτος είχαν και την ''Fatmaqul''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγνώμη αλλα το Δεστε τους. ειναι 5η σεζον και ο κοσμος το εχει βαρεθει
    το βαλς δεν κανει νουμεραααααα
    το μπρουσκο θα εχει επιτυχία .αλλα μονο μιση ωρα θα ειναι απεναντί η Τατι
    Τωρα το μεγκα που θα εχει τουρκικό και μια σειρά σε επαναληψη ....
    τωρα και ο Σκαϊ με τος μαγειρικες του εκπομπες που πανε καλα αλλα φετος ?
    και οι ειδησεις του αλφα που ωρες ωρες κανει 20 και αλλες ωρες 10 ..
    Καιτο νεο καναλι Εchannel που δεν ξερω τι προγραμμα θα εχει ....
    για την ΔΤ δεν λεω τιποτα.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6.14
    To Bals asfalws kai den einai toso dynato, ostoso pairnontas to lead in tou Pwpota mia xara tha stathei sta podia tou fetos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. θα δυσκολευτει η τατιανα θα εχει απεναντι το τουρκικο του mega που παει στις 5 και εχει κτισει κοινο συν δεστε τους μια ωρα συν βαλς και τουρκικο μαλλον στον αντ1 αλλα και το chef στον αερα στο σκαι που πολλες φορες εφτανε κοντα στο 20%.θελει να εχει καθε μερα γερα θεματα για να παει καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. meta ta a8lia trailer allh mia poly kakisth epilogh apo to star!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα παει καλα η Τατιανα. Το ΦΜ δεν εχει ελπιδες. Η Τατιανα εχει δυνατη εκπομπη κ θεματα, θα παει πολυ καλα κ θα δινει καλη πασα στο νεο δελτιο. Καλα καναν. Να δουν κ μερικοι που τν κραζουν τν αξια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ελα παιδια μερικοι ειστε σοβαροι που λετε οτι θα τα πανε καλα??Δηλαδη θα παει καλα το ΦΜ live των μονοψηφιων και η Τατιανα του 15% απεναντι απο μεγαθηρια??Στο μεταξυ απο που προεκυψε οτι το δεστε τους ειναι αποτυχημενη εκπομπη?Περυσι εκλεισαν με μεσο ορο σεζον στα 15-44 στο 23%..μη λεμε χαζα!Σας δικαιολογω μονο στην περιπτωση που σας εστειλε το star να γραφετε αυτα που γραφετε ειδαλως πιστεψτε με γελαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδια περισυ το βαλς εκανε 30% στο νεανικο οταν ηταν στις 17.00Μην το ξεχνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !