O ANT1 στη νέα σεζόν.. (Όλο το Ρεπορτάζ)

Unknown
15
Μεταγραφές, νέες σειρές, νέες εκπομπές..
Ας τα πάρουμε από την αρχή..








Το καθημερινό πρόγραμμα..






Ο Γιώργος Παπαδάκης θα μας καλημερίζει στην πετυχημένη του πρωινή ζώνη, 7-10 το πρωί.. 
Η πρωτια που θα καταφέρει να κερδίσει στην τηλεθέαση όμως δεν θα σταματήσει εκεί καθώς την σκυτάλη θα παίρνουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με το ψυχαγωγικό πρωινό ΑΝΤ1.










Μεσημέρι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε κάποιες από τις σειρές του ΑΝΤ1 σε επανάληψη (πχ. Κων/νος & Ελένη, Άκρως Οικογενειακών) ενώ για απόγευμα θα δούμε το κυπριακό, Βάλς με 12 θεούς, Karadayi και αμέσως μετά σκυτάλη θα πάρει η νέα σειρά Μπρούσκο..





Τώρα στην Prime Τime  θα δούμε τον 3ο κύκλο του Σουλεϊμάν, η νέα σειρά Τρίχες, Ράδιο Αρβύλα, ΟΛΑ 14 το Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ενώ θα δούμε και κάποια από τα τηλεπαιχνίδια που έχει ήδη στα χέρια του το κανάλι.
Συζητήσεις για μια νεα εκπομπή κάνει η ομάδα του Όλα ενώ και η Ναταλία Γερμανού με  Talk Show ειναι πολύ κοντά στο πράσινο φως..







Το Σαββατοκύριακο..



Για Σαββατοκύριακο αν όλα πανε καλα ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάθε Σαββατόβραδο θα εχει "Στην υγεία μας" ενώ κάθε Κυριακή βράδυ DWTS4(για το πρώτο μισό) και YFSF2(για το δεύτερο μισό...)











----

Αυτά για την ώρα...

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για την Σταματινα δεν ξέρουμε κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gia ti Babel tou Roma yparxei kapoia problepsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυνατο προγραμμα μετα απο καιρο , θυμιζει mega..! o ant1 ειχε καταφερει για 3 4 χρονια μετα το 2005 να γινει καναλι του αρπα κολλα με παραγωγες υποδεεστερες συγκριτικα με το mega που καθιερωθηκε ως το πρωτο καναλι στη συνειδηση του κοσμου.. φετος εχει την ευκαιρια του μετα και απο 2 χρονια δυναμικα ηδη. η μαχη θα ναι δυσκολη , η φαιη θα παρει πιστευω την πρωτια σε σχεση με γερμανου/αρναουτογλου ή τον οποιονδηποτε αλλο , ωστοσο το μεγκα εχει μια συγκεκριμενη φιλοσοφια αρεστη στον κοσμο και η μαχη στο συνολο δεν εχει κριθει απο τωρα. διαφαινεται μεγαλη χρονια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Δούκισσα Νομικού θα συνεχίσει να είναι στο Όλα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι φέτος το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα πάει πολύ καλά φέτος. Αν βγει πρόγραμμα έτσι όπως το αναφέρετε εδώ στο TVNEA θα σκίσουν τα προγράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν πραγματικα ειναι τοσο ολοκληρωμενο,καλο και γεματο το προγραμμα του Αντεννα θα τα παει παρα πολυ καλα.Εχει ακουστει και το Kuzey Guney.Τελοσπαντων ολα αυτα ειναι καλα στα λογια στα μεσα της χρονιας αν δεν κοπουν ή δεν τσακωθουν θα προτιμηθει ο Αντεννα φετος περισσοτερο!!!!Γιατι το Mega μονο τα Κλεμμενα ονειρα και τη Φατμαγκιουλ εχει.Τιποτε αλλο τα οποια θα τελειωσουν τη χρονια αυτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ καλο προγραμμα.Ας ελπισουμε οτι θα γινουν οσα λεγονται.Ειναι η πρωτη φορα μετα απο 2-3 χρονια που ο αντ1 θα εχει ενα ολοκληρωμενο προγραμμα με φρεσκο προγραμμα απ'το πρωι μεχρι και αργα τη νυχτα.Τι να πως...πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι γινεται με βαβελ και σταματινα;;;Ισχυει το ενδεχομενο να παει το βαλς στις 17 και η σταματινα στις 18 οπως γραφουν ή το να γινει συμπαρουσιαστρια του ζευγους;Ελπιζω μονο το σεναριο να μπαινει η σταματινα στον παγο να μην ισχυει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Stis 18 tha 'xei tourkiko, teleia kai paula... Tha prepei na 'nai xazoi na xantakosoun to lead-in tou "Mpousko"... Apla, o Latsios ksipnise kai akolouthei to "mystiko" tis epityxias pou xrisimopoiei to MEGA edw kai 2 xronia (tourkiko kathimerini elliniki seira)... To "Fthis" kata 99.999% apotelei parelthon apo Oktobrio... Oso gia tin Stamatina, mporei kapou na aporofithei, diaforetika tha katsei spitaki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πιστεύω ότι η Σταματίνα θα είναι στο backstage του dancing !σας το λέω από τώρα και πιστεύω θα βγω αληθινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την Σταματίνα θα την δούμε στο mega; Καθώς δεν έχει συμβολαιο που να την δεσμέυει με τον ΑΝΤ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συμβόλαιο με τον Αντ1 δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. oti allages kai na kanei pali to mega tha einai proto standar!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξέρετε τίποτα για The Voice?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και "το ράφι" με τον Κώστα Μαρτάκη δε θα είναι στον ΑΝΤ1;
    Μιλάμε ότι φέτος θα κάνει τη διαφορά ο ΑΝΤ1 και θα έρθει πρώτος σε πολλές ζώνες -αν όχι σε όλες- μετά από πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !