Τα αθλητικά στη ΔΤ

Artevelde
1
ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
Την Τετάρτη 28 Αυγούστου δείτε ζωντανά την αναμέτρηση ΕΛΛΑΔΑ- ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (19.00)  και σε μαγνητοσκόπηση την αναμέτρηση ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ – ΙΤΑΛΙΑ (01:30)
Tην Πέμπτη 29 Αυγούστου δείτε σε ζωντανή μετάδοση το τελευταίο τεστ της εθνικής πριν από το Ευρωμπάσκετ: ΕΛΛΑΔΑ- ΙΤΑΛΙΑ (21.00) και σε μαγνητοσκόπηση την αναμέτρηση ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ- ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ (01:00)
Από  προσωπικό mail και σε επιλεγμένους δημοσιογράφους στέλνει η ανυπόστατη “Δ.Τ.” τα δελτία Τύπου για το πρόγραμμά της.  Το “Π” “εντόπισε” το δελτίο Τύπου και σας το παροουσιάζει:

ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 21.00 ,στο Pre-game της εκπομπής του Champions League μπορείτε να παρακολουθήσετε συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη ΣΑΛΚΕ αλλά και τα τελευταία νέα των ομάδων λίγο πριν από τη σέντρα στο σπουδαίο παιχνίδι της ΜΙΛΑΝ με την ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ. Την εκπομπή παρουσιάζουν ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Βασίλης Μπακόπουλος.
Ακολουθεί η απευθείας μετάδοση του αγώνα από το Σαν Σίρο στις 21.45. Η ΜΙΛΑΝ του Μάριο Μπαλοτέλι αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν του Τιμ Μάταβζ. Τον αγώνα περιγράφουν ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Βασίλης Μπακόπουλος. Στις 23:45 στο Post Game της εκπομπής θα δείτε στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης , αλλά και την αναμέτρηση της ΣΕΛΤΙΚ με την ΣΑΧΤΑΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ σε μαγνητοσκόπηση.
CHAMPIONS LEAGUE Τετάρτη 28 Αυγούστου
21:00 PRE GAME
21:45 ΜΙΛΑΝ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Ζ)
23:45 POST GAME
ΣΕΛΤΙΚ – ΣΑΧΤΑΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ (Μ)
Την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 18.00 η εκπομπή του Τσάμπιονς Λιγκ παρουσιάζει και τις 32 ομάδες που συμμετέχουν στην φάση των ομίλων. Ακολουθεί στις 18.45 η κλήρωση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από το Μονακό.
Την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 21.00 από την Αρένα της Πράγας μπορείτε να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση το Σούπερ Καπ Ευρώπης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν αντιμετωπίζει την κάτοχο του Europa League Τσέλσι.
Ρόμπεν, Ριμπερί εναντίον Αζάρ και Τόρες. Ο Πέπε Γκουαρντιόλα αντιμετωπίζει και πάλι τον Ζοσέ Μουρίνιο.
DIAMOND LEAGUE – ΣΤΙΒΟΣ
Την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 23.00 δείτε σε μαγνητοσκόπηση τις επιδόσεις των κορυφαίων αθλητών στίβου που συμμετέχουν στο DIAMOND LEAGUE στη Ζυρίχη.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !