Παρασκήνιο: Ο ΑΝΤ1 πρόσφερε στον Γιώργο και τη Φαίη τη σιγουριά που αναζητούσαν!

0
Δεν είναι απλό πράγμα σήμερα, να ησυχάζεις επαγγελματικά για τα επόμενα τρια χρόνια. Αυτή η σιγουριά, έκανε την Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο στον ΑΝΤ-1.

Η είδηση όντως έπεσε σαν κεραυνός στα τηλεοπτικά πράγματα! Χθες το βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη ανακοίνωσαν στους γονείς τους το κλείσιμο της μεγάλης συμφωνίας. Προηγουμένως είχε ειδοποιηθεί και ο Πέτρος Μπούτος που απλά έμεινε... ξερός με την εξέλιξη. Το τελευταίο ραντεβού του ζευγαριού με τον διευθυντή ψυχαγωγίαs του Μεγάλου καναλιού ήταν την περασμένη βδομάδα, όπου ο Πέτρος Μπούτος δεν ήταν σε θέση να υποσχεθεί την υπογραφή ή την συνέχιση της συνεργασίας επικαλούμενος ακόμα οικονομικές δυσπραγίες. 
Μετά από μακρά συζήτηση, με τον ΑΝΤ-1- όπου φάνηκε σαφής και από την ανακοίνωση η πρόθεση του καναλιού να αποκτήσει το πιο πετυχημένο δίδυμο της πρωινής ζώνης- έπεσαν οι υπογραφές. Το 10-1 του ΑΝΤ-1 έχει πλέον ονοματεπώνυμο! 
Ακόμα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για τους συνεργάτες, αλλά οι πληροφορίες μας λένε oτιι ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα κάνει καμιά κίνηση να πάρει ανθρώπους από το Μega, εκτιμώντας το πέρασμά του από το κανάλι. Θέμα αστρολόγου δεν υπάρχει δεδομένου οτι η Λίτσα Πατέρα, δεν κουνιέται από το κανάλι αλλά και η Βίκυ Παγιατάκη έχει εμπλοκή με περιοδικά που ανήκουν στον όμιλο Μπόμπολα. Με τους υπευθύνους του καναλιού συζητήθηκε και βραδινή εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα. Σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η απόφαση  για αλλαγή στέγης ήταν ένα σοκ και για τον Γιώργο και τη Φαίη « Απλώς η κατάσταση με το Mega δεν πήγαινε άλλο. Τα παιδιά πήγαν  κάπου που έδειξαν οτι τους θέλουν και δεν αδιαφορούν".


tvshow-Ντεπυ Γκολεμά

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !