Πέταξε το «μπαλάκι» των εκλογών στους δύο εταίρους..

0
«Κανείς δεν θέλει εκλογές», ξεκαθάρισε  ο Αντώνης Σαμαράς, στέλνοντας το μήνυμα ότι εκείνοι που θέλουν να εγκλωβίσουν το κόμμα σε δίλημμα εκλογών «Ας μην κουράζονται δεν πρόκειται να μας εγκλωβίσουν». Ο Πρωθυπουργός, τόνισε με σαφήνεια ότι «καμία συμμαχία βολεμένων δεν μας σταματάει», σημειώνοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα θα προχωρήσουν. Το ζήτημα όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς είναι: «Ποιος θα χρεωθεί το μπλοκάρισμα των μεταρρυθμίσεων. Εμείς πάντως δεν θα το χρεωθούμε. Και όποιος το χρεωθεί θα το μετανιώσει».

Ο Πρωθυπουργός διεμήνυσε ότι: «Δεν θα αφήσουμε να υπάρξει αστάθεια. Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται». Αναφερόμενος στο κλείσιμο της ΕΡΤ και την θύελλα αντιδράσεων που έχει προκαλέσει τόσο σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, όσο και στα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, είπε: « Η ΕΡΤ δεν είναι η αίτια, δεν είναι το πρόβλημα, είναι το πρόσχημα να σταματήσουν οι μεταρρυθμίσεις».

O κ. Σαμαράς χαρακτήρισε «υποκρισία να μας λένε να κάνουμε πίσω», σημειώνοντας ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί υπέγραψαν και ψήφισαν να περικοπούν 2.000 θέσεις στο Δημόσιο μέχρι τον Ιούνιο.
«Να τους κόβαμε από κάπου αλλού;» διερωτήθηκε και κάλεσε όποιον πιστεύει ότι πρέπει να σταματήσει το κύμα των μεταρρυθμίσεων να το πει.«Άρχισε. Δεν σταματάει. Αυτό που ξεκίνησε δεν μπορεί να πάει πίσω. Τώρα το καταλαβαίνουν όλοι σιγά σιγά», επανέλαβε αρκετές φορές στην ομιλία του από το βήμα του Προσυνεδρίου στο Ναύπλιο, ο κ. Σαμαράς μιλώντας για τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο.«Ένα είναι το μείζον θέμα. Αν θα τολμήσουμε μεταρρυθμίσεις ή θα σερνόμαστε στις μεταρρυθμίσεις που μας επιβάλλουν απέξω. Αν θα κάνουμε αυτό που πρέπει ή θα τα αναβάλουμε από ατολμία».

Ο Πρωθυπουργός επέμεινε στις θέσεις του για την ΕΡΤ και μίλησε πολλές φορές για «κάστρα των βολεμένων» που πρέπει να πέσουν και πρόσθεσε: «Δεν υποστηρίζω μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο, αλλά κάποιες, έστω και συμβολικές αποχωρήσεις, πρέπει να υπάρξουν και από το Δημόσιο. Και εδώ η περίπτωση της ΕΡΤ ξεχώριζε από μακριά».

Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !