Πρεμιέρες για SKAI-Ant1 με 2 ολοκαίνουργιες σειρές

Χρηστος Γ
0
KARADAYI (Ant1-22.15) & BORGIAS (SKAI-23.15)  διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού με διπλά επεισόδια.Μια 'καθαρόαιμη' τουρκική σειρά & ένα εκπληκτικό ιστορικό δράμα,με πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Αιρονς.Τι θα δούμε στις πρεμιέρες?
KARADAYI (Ant1-22.15 διπλό επεισόδιο)
1973, η οικογένεια του Ναζίφ Κάρα κατοικεί στην Κωνσταντινούπολη. Τα μέλη της, πατέρας, μητέρα και παιδιά είναι αξιαγάπητοι στη γειτονιά. Όλοι τους είναι άνθρωποι που δεν νοιάζονται μόνο για τις δικές τους ζωές, αλλά και για τα βάσανα και τις χαρές των άλλων. Ένα τραγικό γεγονός όμως, ανήμερα των αρραβώνων του μεγάλου γιου της οικογενείας, του Μαχίρ, θα καταστρέψει μια για πάντα την ευτυχία τους. Όσο η οικογένεια Καρά και η γειτονιά είναι απασχολημένοι με τον αρραβώνα, στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης διαπράττεται ένας φόνος. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Σουλεϊμάν, δολοφονείται. Ο πατέρας της οικογένειας Καρά θεωρείται ο βασικός ύποπτός. Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του κι έτσι κατηγορείται για ένα έγκλημα, που ποτέ δεν διέπραξε.

Ο Μαχίρ μετά από αυτό το συμβάν, παραιτείται από τα πάντα στη ζωή. Εγκαταλείπει τη δουλειά του, τον έρωτα, το μέλλον του. Για αυτόν ένας μόνο είναι ο σκοπός της ύπαρξής του, να ανακαλύψει τους πραγματικούς δολοφόνους και να αποδοθεί η δικαιοσύνη, ώστε ο πατέρας του να σωθεί από τη θανατική ποινή. Ο δρόμος για την αναζήτηση της αλήθειας, θα τον οδηγήσει στη Φεριντέ Σαντόγλου, την Πρόεδρο του Κακουργιοδικείου, που έχει αναλάβει να δικάσει την υπόθεση. Η ζωή όμως παίζει παράξενα παιχνίδια κι ο έρωτας… επικίνδυνα! Ο ρόλος αυτής της γυναίκας θα είναι καταλυτικός τόσο στην εξέλιξη της ιστορίας όσο και στις άμυνες στην καρδιά του Μαχίρ.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ulun Bayraktrat, Cem Karci
ΠΑΙΖΟΥΝ: Kenan Imirzalioglu, Berguzar Korel, Cetin Tekindor, Yurdaer Okur, Erkan Avci, Melike Yalova, Riza Kocaoglu, Atsiz Karaduman, Leyla Lydia Tugutlu, Lila Gurmen, Deniz Sen, Ataberk Mutlu, Emir Cubukcu, Civan Canova

THE BORGIAS EP 1+2 (SKAI-23.15)
ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ CBS

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Jeremy Irons (Rodrigo Borgia), Francois Arnaud (Cesare Borgia), Holliday Grainger (Lucrezia Borgia), Colm Feore (Giuliano Dera Rovere), Peter Sullivan (Carnival Ascanio Sforza).

Ιστορική δραματική σειρά.. Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέρεμι Άϊρονς στο ρόλο του Rodrigo Borgia, του πανούργου, παρεμβατικού πατριάρχη της οικογένειας Boργία, που χτίζει μια αυτοκρατορία βασισμένη στη διαφθορά της ιερής καθολικής εκκλησίας και ενορχηστρώνει μία ανηλεή βασιλεία δύναμης και επιδεικτικής σκληρότητας.
Στο πρώτο επεισόδιο: Με αθέμιτα μέσα, δολοπλοκίες και την πολύτιμη βοήθεια του γιου του Cesare, ο Rodrigo Borgia ανακηρύσσεται Πάπας Αλέξανδρος 6ος.. Δεν προλαβαίνει όμως να χαρεί για τη νίκη του όταν διαμάχες ξεσπούν μέσα στην οικογένεια.. Ο γιος του Cesare αρνείται να τον υπηρετήσει ως Καρδινάλιος τη στιγμή που ο μικρότερος του αδερφός θα γίνει ο αρχηγός των παπικών στρατευμάτων. Η μόλις 12 ετών αδερφή τους Lucrezia αποκτά αρκετή δύναμη μέσα στην οικογένεια και παραγκωνίζει τη μητέρα Vanozza.

Εναντιώσεις για την εκλογή του Πάπα, επίσης, ξεσπούν και από τους Καρδινάλιους Della Rovere και Orsini.
Σε ένα συμπόσιο ο Cesare πολύ έξυπνα ενορχηστρώνει μία απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πατέρα του με σκοπό να κατηγορήσει τον Orsini. Για να τα καταφέρει προσλαμβάνει έναν πληρωμένο δολοφόνο, τον Micheletto, του οποίου οι υπηρεσίες θα είναι πολύτιμες μιας και θα προσπαθήσει να εξαφανίσει κάθε απειλή για την οικογένεια Borgias.

Στο δεύτερο επεισόδιο που ακολουθεί, ο Πάπας Αλέξανδρος εγκαθιστά την καινούρια του ερωμένη, Giulia, στο παλάτι του πρώην Καρδινάλιου Orsini. Το σώμα των Καρδιναλίων έχει διαχωριστεί σε αυτούς που είναι υπέρ του και σε αυτούς που καταδικάζουν τις πράξεις του. Μιας και η θέση του, όμως, εξαρτάται από τους ψήφους τους, αποφασίζει να δημιουργήσει νέες θέσεις και να βάλει εκεί ανθρώπους της εμπιστοσύνης του, όπως ο Cesare.

Παρόλα τα μέτρα που έχει πάρει ο Πάπας, ο Καρδινάλιος Della Rover θα προσπαθήσει να τον ρίξει από τη θέση του...θα βάλει μία υπηρέτρια να καταθέσει ότι έχει δει τη νέα ερωμένη του Πάπα, Giulia, να χρησιμοποιεί τα υπόγεια περάσματα και να μπαίνει κρυφά στα διαμερίσματά του. Έχοντας υποψίες για τις πράξεις του Della Rover, ο Cesare θα στείλει τον Micheletto να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Καρδιναλίου και να αποκαλύψει τα σχέδια του...

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !