ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! - επιστρέφει το "Mega Star";

Καρακασίδης Γιάννης
0
Ολοένα και εντονότερα συζητιέται τις τελευταίες ώρες η είδηση-έκπληξη πως το Mega σκοπεύει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν να επαναφέρει στο πρόγραμμά του την πολύχρονη εκπομπή "Mega Star", την οποία έκοψε πριν από 2 χρόνια λόγω χαμηλής τηλεθέασης και ανταγωνιστικότητας.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για επανάκαμψη της ιστορικής μουσικής εκπομπής και μάλιστα με παρουσιάστρια την γλυκιά και όμορφη ηθοποιό, Κατερίνα Γερονικολού. Αναφέρεται, μάλιστα, πως η εν λόγω ηθοποιός έχει ήδη κάνει κάποιες πρώτες, θετικές συζητήσεις με το Μεγάλο Κανάλι.

Ωστόσο, το TVNea αποκαλύπτει πως ουδέποτε η Κατερίνα Γερονικολού ήρθε σε επαφή με το Mega για την πραγματοποίηση αυτής της φημολογούμενης συνεργασίας και πως, ουσιαστικά, το κανάλι της Μεσογείων ουδέποτε σκέφτηκε την επαναφορά του "Mega Star" στη μικρή οθόνη. Όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά οι ιθύνοντες του σταθμού, πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έκανε την ιστορική του πορεία στην τηλεόραση και έκλεισε οριστικά για αυτούς. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !