Νέες φήμες περί λουκέτου σε μεγάλο κανάλι...

Χρηστος Γ
0
Με λουκέτο απειλείται κανάλι εθνικής εμβέλειας, αν ο ιδιοκτήτης – που έχει επιβάλει στάση πληρωμών στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του, δεν μειώσει δραστικά τα κόστη. Φυσικά αν προλάβει, διότι το οικονομικό αδιέξοδο του επιχειρηματία είναι θέμα χρόνου να «μολύνει» και τον τηλεοπτικό σταθμό. Μοιραία λοιπόν θα αναγκαστεί, είτε να τον μεταβιβάσει είτε να προχωρήσει σε διψήφιο αριθμό απολύσεων, σε νέες μειώσεις μισθών και επιπλέον περιστολή δαπανών.
Φουντώνουν οι φήμες που κάνουν λόγο για… υπόγεια κόντρα των στελεχών του MEGA με τους μεγαλο-μετόχους του καναλιού, η οποία εν πολλοίς αποτυπώνεται στη φράση που ακούγεται όλο και πιο συχνά στη Μεσογείων, «Δεν υπάρχει γραμμή, ούτε και budget για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν»! Όλοι – με εξαίρεση τους εκδότες που προσπαθούν να επιβάλουν το δόγμα «και από τη μύγα… ξίγκι», έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για να ξεκολλήσει η κατάσταση.
Διαφωνίες όμως φαίνεται να προέκυψαν και στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Τετάρτη για την παρουσίαση της πρότασης του κόμματος για τα ΜΜΕ από τον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση του προέδρου που θα συνοψίζει και τα συμπεράσματα από τις συναντήσεις του με τους εκδότες, δεν θα περιέχει πολλές αιχμές ή «γωνίες». Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αρκετά στελέχη της αριστερής πτέρυγας διαφώνησαν μαζί του, θεωρώντας ότι θα πρέπει να είναι περισσότερο επιθετικός και καταγγελτικός!
Αν και στα μέσα Ιουνίου ο Σταμάτης Μαλέλης αναμένεται να εξαγγείλει την ίδρυση ενιαίου φορέα για την ενότητα της κεντροαριστεράς, δεν σταματά στιγμή να εργάζεται για το STAR. Την ερχόμενη εβδομάδα σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα του καναλιού, με γνώμονα την αύξηση της ενημέρωσης εις βάρος του life style!
Με σύμβουλο γνωστό εκπομπάρχη μεγάλου καναλιού, ο Ντέμης Νικολαίδης διακριτικά εισχωρεί στα ΜΜΕ. Μετά την εμπλοκή του σε αθλητικό site, ο πρώην ποδοσφαιριστής λέγεται ότι επένδυσε και στην πλατφόρμα του ΟΤΕ TV.(του Νίκου Νικητέα)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !