Fatmagul:Ράλι ανόδου στην τηλεθέαση...

Χρηστος Γ
10
Εντυπωσιακή άνοδο σημείωνει το τουρκικό σήριαλ του Mega,κάνοντας τους υπεύθυνους να τρίβουν τα χέρια τους.Η Fatmagul σταθεροποιείται σε ποσοστά περί του 30%,ενώ για...ανεξήγητο λόγο έχει αυξήσει εντυπωσιακά τα νούμερα στο νεανικό κοινό. Ενδεικτικά χθες,η σειρά έκανε ρεκόρ με 30.8% και 26,2%. Την ίδια ώρα,το δελτίο του Alpha (14.4  13.1) και το Βαλς ( 18.5   23.6) σημείωναν...μαζί όσο η κλαίουσα Τουρκάλα.
Σταδιακά,το lead-in του Μεγάλου καναλιού δείχνει να μαζεύει μεγάλο μέρος του κοινού που είχαν τα 'Κλεμμένα Ονειρα' στην απογευματινή ζώνη.Μην ξεχνάτε,το βραδυνό σήριαλ (πριν μετακομίσει στην prime time & επικρατήσει άνετα) κυμαίνοταν σε ποσοστά 34%-38% σε περίοδο ανταγωνισμού από τον Ant1,ενώ όταν προβάλλοταν επαναλήψεις εκτοξευόταν στο 40-45.
Darwin.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η ζημια εχει ηδη γινει για το lead in δελτιου ΜΕΓΚΑ..Οι διαφορες στο συνολο του κοινου ειναι 3-4 μοναδες απο 8-9 που ηταν πριν ενω το δελτιο ΑΝΤ1 κυριαρχει στα νεανικα κοινα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oποιος παρακολουθει την σειρα και δεν γραφει λογια του αερα μπορει να καταλαβει γιατι η σειρα πλεον κανει αυτα τα νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πιο ψηλά ποσοστά (σε σύνολο και νεανικό)για το Βαλς από τοτε που πήγε στις 7;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. darwin, δυστυχως δε χαιρομαι καθολου γιαυτη την εξελιξη. θελω τα τουρκικα να πανε στον αγυριστο το γρηγοροτερο. δε μενδιαφερει να παρακολουθω ουτε δευτερολεπτο την αγια σοφια και την σημαια τους να κυματιζει εκει. δε θελω κλασμα δευτερολεπτου νακουω τη γλωσσα τους ή τα βιολια τους. κοροιδευουν το λαο τους που πεθαινει στην πεινα, πουλανε φουμαρα και σε μας τα... χαιβανια! ξυπνηστε ελληνες!

    ζηταω συγνωμη για το ακραιο σχολιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9.19 οχι απλως ακραιο αλλα και ρατσιστικο το σχολιο σου και προσβαλεις ολους αυτους που ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να βλεπουν αυτες τις σειρες. Οπως και δικια σου επιλογη ειναι να μην τις παρακολουθεις. Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να χυδαιολογεις. Με την δικια σου λογικη πρεπει να μην βλεπουμε καθολου τηλεοραση γιατι ολοι μας εχουν κανει κακο , ακομα και εμεις οι ιδιοι στον εαυτο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. δε χυδαιολογω και παρακαλω ανακαλεσε.
    2. σε ενα δημοκρατικο κρατος ολοι εχουν δικαιωμα γνωμης, απλως επιβαλλεται δυστυχως η πλειοψηφια (και να που φτασαμε).
    3. σημειωνω εδω την κοινη προταση σας που ειναι ακρως ρατσιστικη και χουντικη: "κλεισε την tv" μου λετε. αρα, στερειτε το δικαιωμα σε εναν ελληνα (οπως και στο υπολοιπο 50% που δεν τα παρακολουθει) να βλεπει πια ελληνικη τηλεοραση.

    για να συνεννοηθουμε, δεν εκανα επιθεση στον τηλεθεατη, αλλα στα καναλια και στην προσβολη του εθνικου μας φρονηματος ειτε μεσα απο εικονες της τουρκικης αγιας σοφιας σχεδον σε ολες τους τις σειρες (εδω: τιτλοι αρχης σουλειμαν) ειτε με την απολυτη διαστρεβλωση της ιστοριας (εδω μιλαω και παλι για τον σουλειμαν, που και οι τουρκοι εχουν ξεσηκωθει συμφωνα με τα ρεπορταζ). αν σας προσβαλε η.. τουρκικη λεξη "χαιβανια" (χαϊβάνι < τουρκική hayvan=(ειρωνικά) χαζός άνθρωπος), την παιρνω πισω και επαναλαμβανω οτι ζηταω συγνωμη για το ακραιο σχολιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΚΑ Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ.ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ!!!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ.ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ!!!Η ΜΠΕΡΕΝ ΣΑΑΤ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ.ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΕΞΑΙΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αγαπητη φαιη,
    ανεξαρτητα απτο οτι διαφωνω καθετα με το επιχειρημα της αισθητικης που παρουσιαζεις για να μου αποδειξεις τη..σπουδαιοτητα των "αθωων" υπερπαραγωγων των γειτονων (σε αντιθεση με τα πολυβραβεβευμενα αμερικανικα προγραμματα), βρισκω απολυτως σωστη τη δικη σου αισθητικη και στον τροπο που εκθετεις τη γνωμη σου. σευχαριστω για την απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπον δεν θα πω πολλα ομως τα κολοαμερικανικα και συγκεκριμενα αμερικανικη βραβεβευμενη σειρα με οσκαρ εχει μεσα τις πιο χυδαιες σκηνες.Εγω λοιπον αγαπητε περιστερι οταν θα κατσω θελω να δω κατι με τη στοιχειωδη τουλαχιστον αξιοπρεπεια και σεβασμο!!!!Και αυτο το εχουν ΜΟΝΟ τα Τουρκικα.Πλεον δυστυχως λειπει και απο τα σημερινα Ελληνικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !