Τηλεκοντρόλ:Πρωινή Μελέτη ξανά;-SON(τέλος) -Νέες σειρές -Σαρώνει το Κυπριακό -Για πρώτη φορά στην ιστορία της Tv

14
Πέμπτη σήμερα κι άλλο ένα καθιερωμένο Τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να σχολιάσει να αποκαλύψει και να προβληματίσει.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης
Για πρώτη φορά στα χρονικά ριλιατι τηλεοπτικού σταθμού που σάρωσε σε νούμερα κι έσωσε το κανάλι από την megaλη κατρακυλά τελειώνει χωρίς τον τελικό. Φυσικά μιλάω για το Master Chef 2. Η εκπομπή βεβαία ήταν ήδη γυρισμένη εδώ κι έναν χρόνο και βρήκε φέτος για να μην είναι εκτός εποχής παρά τα μεγάλα προβλήματα που υπήρχαν. Ήδη από την πρεμιέρα του ριαλιτι όλοι είχαν τις επιφυλάξεις τους αν θα έμπαιναν ξανά σε γυρίσματα.

Και μπορεί η ανακοίνωση να ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του ριαλιτι, δεν ζητήθηκε καμιά συγνώμη για το όλο σκηνικό που επαναλαμβάνετε φέτος από το συγκεκριμένο κανάλι, μιας και τόσο οι Βασιλιάδες όσο και η Κλινική Περίπτωση τελείωσαν έτσι άδοξα

Σαρώνει το Κυπριακό Βάλς
Συνεχίζει τα πολύ καλά νούμερα τηλεθεασης η κυπριακή σειρά Βαλς με 12 Θεούς στον Αντ1 Ελλάδος. Η σειρά χθες κατάφερε να χτυπήσει το 33,4 στο νεανικό κοινό, ενώ στο σύνολο το 22,6.Η μάχη που δίνει η σειρά σε αυτή την ζώνη είναι σκληρή αφού όλα τα κανάλια έχουν κάποιο νέο πρόγραμμα εκείνη την ώρα στον αέρα. Από Δευτέρα βεβαία αλλάζουν όλα, αφού η σειρά αλλάζει ώρα όπως και ανταγωνιστές.Δύσκολα όπως όλα δείχνουν θα τα βρει η Φατμαγουλ και στη νέα ώρα σύμφωνα με την ψηφοφορία του TvNea . Λίγες ημέρες έμειναν για την σκληρή μάχη που θα φέρει ανατροπές στα προγράμματα.

Ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς (στα νούμερα τηλεθέασης)
Την ώρα που το κανάλι αιμορραγεί το Mega βγάζει νέες σειρές. Και μπορεί όλοι εμείς οι τηλεθεατές να χαιρόμαστε, οι συντελεστές αυτών των σειρών έχουν αγχωθεί. Όχι, δεν έχουν αγχωθεί για το αν θα κάνει νούμερα αλλά για το αν θα πάρουν ποτέ τα λεφτά τους. Αν και για την νέα σειρά η σύμφωνα είναι να ξεκινήσουν οι πληρωμές 5 μήνες μετά την προβολή, ήδη μερικοί αρχίζουν να ψιθυρίζουν πως δεν θα μπουν ξανά σε νέο κύκλο (αν τους ζητηθεί μιας και ήδη έχουν γυριστεί όλα τα επεισόδια για φέτος) αν δεν δουν κάποια ευρώ στον λογαριασμό τους.

Έρχονται τα νέα προγράμματα στον ΑΝΤ1 μετά το αποτυχημένο SON
Στις 12 Απριλίου τελειώνει η αποτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 SON. Παρα τα χαμηλά νεανικά κοινά που κοιτά ο ΑΝΤ1 η σειρά δεν κόπηκε και ούτε άλλαξε ώρα. Ήδη στον ΑΝΤ1 επεξεργάζονται ποια προγράμματα θα βγάλουν. Το Κρατά Γερά, το Αμάρτημα αλλά και τα Παιχνίδια χωρίς σύνορα που θα παρουσιάζει η Μπουλέ είναι τα επικρατέστερα ώστε να κάνουν πρεμιέρα αρχές Απριλίου.

Σκέψεις για Πρωινή Μελέτη στο STAR
Προβληματισμένο είναι το Star channel με την εκπομπή Μεσημεριανή Μελέτη. Η εκπομπή δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά . Και μπορεί τα νούμερα που κάνει η εκπομπή να είναι πάνω από το μέσο όρο του καναλιού στο Star σκέφτονται ξανά το ενδεχόμενο να πάει η εκπομπή το Πρωί, μιας και τα πρωινά η εκπομπή σάρωνε στα νεανικά κοινά που κοιτά το Star.


Ποιος θα παρουσιάσει το  Your face sounds familiar
Στη ΝΕΤ τον περιμένουμε ,στον ΑΝΤ1 αν όλα πάνε καλά θα τον δούμε. Φυσικά μιλάω για τον Χ Φερεντινο. Ο Φερεντινος είναι ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για την παρουσίαση του νέου show του ΑΝΤ1 με τίτλο «Your face sounds familiar».Ενα από τα πρόσωπα που ακούγεται έντονα είναι και αυτος τις Δούκισσας Νομικου. Αλήθεια σας λέω οι Αντεννικοι πιστεύουν πολύ στην Δ.Νομικού αλλά κρατάνε και τις επιφυλάξεις τους.. Τίποτα σίγουρο ακόμα , καθώς όλα ανατρέπονται. Μην σας φανεί παράξενο αν δεν είναι ούτε ο Φερεντινος ούτε η Νομικού τελικά..

Περιμένω τα mails σας στη διεύθυνση tvnea@hotmail.com για σχόλια, παρατηρήσεις,προτάσεις η οτιδήποτε άλλο...

Γιώργος Π.


MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χορταστικο το τηλεκοντρολ σημερα!Μπαβο γιωργο που στηριζεις τα κυπριακα σηριαλ με ελληνες ηθοποιους και οχι τα τουρκικα(μιλαω καθαρα για το τι μας οφελει περισσοτερο μιας και πληρωνονται ελληνες).Επισης,σιγουρα οι σειρες του μεγκα θα κανουν φοβερα νουμερα(ειδικα για τα παντελονια πιστευω πανω απο 50 στα νεανικα και 40 στο συνολο),αν και σιγουρα θα μεινουν απληρωτοι...Τελος,υπαρχει περιπτωση μπουλε και λιανος να βγουν φετος τελικα και οχι απο του χρονου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H vandh den paizei gia to your face sounds familiae???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6:39 μ.μ
    den uparxei periptwsh oi seires na kanoun panw apo to 35%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 35 ειναι αποτυχια,συμφωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Γιώργο για τη στήλη και σήμερα!Το μόνο που μας άφησες αναπάντητο είναι το αν υπάρχει ενδεχόμενο να βγει κάποια εκπομπή από τον ant1 τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ant1 kanei eksipnes allages.me tis palies ellinikes tainies kai ti metafora tou vals stis 7 pisteuw oti apo deutera tha einai prwtos katimerina apo to mesimeri mexri tis 10:30 pou teleiwnei o souleiman.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ, ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ..ΑΚΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ SON ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ..ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Π.Χ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΕΚΑΝΕ ΧΑΛΑΡΑ 30ΑΡΙΑ..Ε, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑΣ ΠΙΤΟΥΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα κάνουν παιδιά πολύ υψηλά νούμερα οι νέες σειρές.Και χάλια να ήταν που ειδικά αυτή με τον Βουτσά δεν νομίζω να είναι νούμερα θα κάνουν ειδικά οι πρεμιέρες και τα πρώτα επεισόδια θα χτυπήσουν κόκκινο. εγώ δεν τρελάθηκα με το τρέιλερ και τους αστείους διαλόγους ή τις ατάκες, αλλά εγώ αν εξαιρέσω το Κωνσταντίνου και Ελένης,το Καφέ της Χαράς και τους Απαράδεκτους ποτέ δεν τρελάθηκα με ελληνικό σίριαλ. μιλάω πάντα για κωμωδίες γιατί έχω πολλές αγαπημένες δραματικές ελληνικές σειρές.Το Πίσω στο σπίτι θα κάνει κι αυτό καλά νούμερα εγώ δεν θα το δω γιατί ούτε πέρυσι το έβλεπα.Τη θεωρώ μέτρια σειρά και βαρετή εμένα δεν με κέρδισε είδα τρία επεισόδια πέρυσι και το σταμάτησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. nomizw pws to prwi tha einai kalutera h meleti giati olo monopsufia kani ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άλλο ένα απολαυστικό τηλεκοντρολ. Γιώργο μπορείς να κανείς καμιά πρόβλεψη για τα ποσοστά του βαλς και της φατμαγκιουλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σάκη,συμφωνώ σε σχέση με τα τουρκικά αλλά γενικότερα από ξένες σειρές δεν συγκρίνεται με τον πύργο του Ντάουντον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MAKAΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ SHOW ΤΟΥ ΑΝΤ1,ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ 1 ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΕ SHOW..ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ 1 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ:ΒΑΝΔΗ,ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ,ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ...Η ΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟ LIVE ΔΕ ΤΟ ΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Saki symfono mazi sou. to SON einai MAKRAN KAI ME DIAFORA to pio poiotiko tourkiko sirial. pos na piasei sto elliniko koino pou thelei na vlepei tourkika gemata klama kai mizeria? vasika einai tourkiko sirial alla me amerikaniko gyrisma. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.13,ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ..ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ BORGEN ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΚΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ,ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !