O Λευτέρης Λαζάρου για την αποχωρήσει του από το MEGA

0
Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στο περιοδικό TV BOX για την απόφασή του να αποχωρήσει από το MEGA, την εκπομπή που συζητούσε να παρουσιάσει αλλά δεν προχώρησε και την συνεργασία του με τη δημόσια τηλεόραση.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν ξεκάθαρο το πώς ξεκινάμε αυτή την παραγωγή, ποιος την αναλαμβάνει και ποιος με πληρώνει. Γιατί, για να ασχοληθώ με κάτι, πρέπει κάποιος να μου εγγυηθεί ποιος θα με πληρώσει. δεν μπορούσα να ξέρω τι γίνεται με το συγκεκριμένο θέμα, δεν υπήρχε ξεκάθαρη εικόνα. Οπότε, με όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν, αποφάσισα να αποσυρθώ από το MEGA. Όχι με πίκρα. Δεν γινόταν να συνεχίσω σε ένα κανάλι που δεν μπορούσε να με διαβεβαιώσει για το μέλλον της εκπομπής. Φοβήθηκα ότι πιθανόν να άρχιζε και μετά να σταματούσε. Ήταν δύσκολο να αισθάνομαι ότι κάτι που ξεκινάω και το δουλεύω μπορεί να καταρρεύσει.» Και τόνισε: «Δεν είμαι δυσαρεστημένος από το κανάλι. Ίσως έγιναν κάποιες λανθασμένες κινήσεις, κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά. Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη ενημέρωση από το κανάλι προς εμάς.

Όσο για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα είπε: «Θα είμαι στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης με την Ράνια Θρασκιά. Θα έχω μια συγκεκριμένη ώρα δική μου με μαγειρική πληροφόρηση, διαχείριση υλικών, όλη τη γνώση γύρω από το ψάρι. Πιστεύω ότι θα γίνει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Οι συνεργάτες είναι άψογοι και ελπίζω ότι θα δέσει αυτή η ομάδα έπειτα από μία-δύο μέρες. Η δημόσια τηλεόραση έχει δείξει πολύ καλό επίπεδο σε πολλά πράγματα, άρα στο χέρι ας είναι να αναβαθμίσουμε και ορισμένα άλλα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !